DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight - GenePlanet

0%
0% (0)
Producător: GenePlanet

DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight conține două teste ADN de salivă ușor de utilizat pentru acasă, care, pe baza analizei genetice, dezvăluie predispoziții genetice către supraponderalitate sau obezitate sau compoziția mușchilor. Puteți descoperi o activitate sportivă care se bazează pe predispoziția dvs. genetică. Nu trebuie să luați o mostră de două ori, așadar trebuie să trimiteți doar o mostră de ADN pentru a evalua și interpreta rezultatele acestor două teste.

 

Kit-ul conține în mod normal 22 analize. Profitați de oferta specială și primiți 65 de analize gratis la prețul de 22. În total, veți primi 87 de analize ADN diferite. 

Indisponibil pe termen lung

DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight - vă recomandă cum să vă îmbunătățiți stilul de viață, să pierdeți în greutate, să scăpați de pofta de dulce și vă dezvăluie cel mai potrivit sport pe baza potențialului genetic

DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight este un test ADN de salivă pentru acasă ușor de utilizat, care folosește analiza genelor pentru a dezvălui care sport este cel mai potrivit pentru dvs. și pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți performanța sportivă. De asemenea, vă va spune cum să vă ajustați dieta pentru a vă menține sănătatea și greutatea optimă. Fiecare persoană are un bagaj genetic diferit și o structură musculară sub formă de compoziție diferită a fibrelor musculare. Ce este bun pentru cineva poate să nu fie la fel de bun pentru altcineva. Acest test revoluționar de ADN vă va dezvălui secretele propriilor gene, oferindu-vă o ocazie unică de a vă îmbunătăți performanța atletică și de a vă ajusta dieta în conformitate cu ADN-ul.

                                                                                                                                                                                     

DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight evaluează grupe de gene specifice care afectează performanța sportivă individuală și adaptările la antrenament. Vă ajută să găsiți o activitate sportivă adecvată, în conformitate cu predispoziția genetică. Datorită testului, veți afla care este compoziția fibrelor musculare și dacă sporturile de forță sau de anduranță sunt mai potrivite pentru voi. Mai mult, vă ajută să determinați în ce măsură sunteți predispuși la leziuni ale țesuturilor moi, cum ar fi mușchii, tendoanele, ligamentele, iar acest lucru vă ajută să reduceți activitățile care prezintă cel mai mare risc. Analizând gena războinicului COMT, veți afla cum reacționați la situații stresante și astfel veți putea lua decizii raționale, care pot avea un impact uriaș asupra calității și eficienței nu numai a vieții voastre. sportive. Unele dintre obiectivele testului incluse sunt, de asemenea, un studiu al predispoziției genetice care afectează dimensiunea și forța musculară, valoarea VO2 max sau nivelul de regenerare după activitatea sportivă. Acest test vă oferă o recomandare personalizată cuprinzătoare, care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele mai ușor.

                                                                                                                                       DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight - GenePlanet

      

DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight evaluează grupe de gene specifice care afectează predispoziția de a fi supraponderal sau obez, metabolismul nutrienților selectați, precum și nivelul de foame și sațietate. Aflați cum reacționează corpul la aportul de carbohidrați și grăsimi. În funcție de acesta, puteți face ajustările recomandate în dietă, vă puteți lua rămas bun de la creșterea inexplicabilă în greutate și puteți reduce pofta de dulce. Femeile vor afla, de asemenea, dacă există o „genă de ardere a grăsimilor” în bagajul lor genetic, care poate oferi anumite beneficii în timpul pierderii în greutate. Este pentru prima dată când puteți utiliza analiza ADN-ului pentru a afla cum să lucrați cu genele voastre prin recomandări nutriționale personalizate concepute doar pentru voi. Această analiză a ADN-ului vă poate ajuta să pierdeți în greutate, să vă mențineți greutatea permanent și să ieșiți din cercul vicios al urmării diferitelor diete pentru ca mai apoi să vă îngrășați din nou. De îndată ce vă ajustați dieta în funcție de rezultatele analizei, puteți observa, de asemenea, o scădere a poftei de mâncare și a poftei de mâncare sărată, dulce sau grasă.

                                          

DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight- GenePlanet

                                                               

Împachetarea produsului, manualul, aplicația pentru telefon și rezultatele sunt disponibile în engleză, slovacă, poloneză, slovenă.

        

DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight și beneficiile sale

 • un test revoluționar de ADN bazat pe salivă pentru acasă 
 • nu sunt necesare metode invazive pentru utilizarea sa
 • ușor de utilizat
 • dezvăluie compoziția fibrelor musculare și răspunsul corpului la carbohidrați și grăsimi
 • ajută la selectarea unui sport adecvat pe baza analizei ADN-ului
 • poate îmbunătăți performanța atletică
 • relevă o susceptibilitate la leziuni ale țesuturilor moi
 • analizează predispoziția la valoarea VO2max
 • dezvăluie răspunsul la situații stresante
 • vă poate îmbunătăți stilul de viață
 • vă ajută să vă ajustați dieta și să pierdeți în greutate
 • oferă recomandări personalizate pentru a vă îmbunătăți performanța atletică și dieta
 • dezvăluie compoziția ideală a dietei pe baza analizei genelor

                                                              

Cum funcționează? 

 1. După ce primiți testul după comandă, creați un cont pe site-ul producătorului GenePlanet și înregistrați testul cu un cod de bare și un cod de securitate.
 2. Apoi prelevați o mostră de salivă urmând instrucțiunile furnizate, împachetați-o cu atenție și depozitați-o într-un loc uscat la temperatura camerei, departe de accesul copiilor. Nu depozitați mostra la frigider!
 3. Mostra va fi preluată gratuit de serviciul nostru de curierat imediat ce contactați linia noastră pentru clienți ([email protected] sau +421 233 057 087), care vă va confirma data preluării. Vă rugăm să contactați linia pentru clienți cât mai curând posibil după utilizarea testului (de preferință aceeași sau a doua zi). Testele sunt preluate mai bine nu mai târziu de 7 zile după ce au fost utilizate. Acest lucru vă asigură că puteți primi rezultatele cât mai curând posibil.
 4. Vă vom notifica prin e-mail în aproximativ 7 săptămâni de îndată ce rezultatele dvs. sunt disponibile în aplicația online, pe care o puteți accesa cu ușurință utilizând contul dvs. pe site-ul producătorului GenePlanet, care evaluează testele în conformitate cu protocoale stricte și reguli de siguranță.

                  

      

DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight conține în total 87 de analize ADN:

 1. risc de leziuni ale țesuturilor moi (mușchi, tendoane sau ligamente)
 2. gena războinicului
 3. VO2max - potențial pentru sporturile de anduranță
 4. nivelul de regenerare după activitatea sportivă
 5. volumul muscular
 6. greutate corporală slabă
 7. predispoziție la anduranță
 8. predispoziție la forță
 9. predispoziție la valorile ritmului cardiac în repaus
 10. crampe musculare
 11. riscul de a câștiga din nou în greutate după pierderea în greutate
 12. riscul de a fi supraponderal
 13. răspunsul metabolic la aportul de grăsimi saturate
 14. răspunsul metabolic la aportul de grăsimi mononesaturate
 15. răspunsul metabolic la aportul de grăsimi polinesaturate
 16. răspunsul metabolic la aportul de carbohidrați
 17. riscul unei predispoziții la consumul excesiv de alimente dulci
 18. analiza nivelurilor de sațietate și de foame
 19. percepția gustului dulce
 20. percepția gustului amar
 21. analiza compoziției ideale a dietei
 22. gena de ardere a grăsimilor (femei)

 

Dacă profitați de avantajul ofertei noastre speciale, veți primi 65 de analize din domenii precum Metabolism and Lifestyle și Vitamins and Minerals.

 

Atenție:

Testul nu este potrivit pentru persoanele sub 18 ani. Depozitați produsul într-un loc uscat la temperatura camerei, departe de accesul copiilor. Testul ADN conține un lichid de stabilizare care nu este toxic și nu este destinat ingerării. Nu depozitați testul folosit la frigider. Instrucțiunile de utilizare a testului, precum și rezultatele sunt prezentate doar în limba engleză. Analizele GenePlanet sunt efectuate în conformitate cu cele mai stricte standarde profesionale, iar GenePlanet acordă o deosebită atenție securității laboratorului și a datelor stocate. Toate datele sunt stocate și procesate în conformitate cu legislația europeană și locală cu cele mai înalte standarde de securitate.

Detalii produs
EAN 3830077960009
Cod HS 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 0.11 kg
Număr de bucăți per pachet 30 buc.
Greutate brută 0.09 kg
Lungime 18.50 cm
Lățime 12.50 cm
Înălțime 3.50 cm
Fabricat în EU
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Teste ADN
Alte categorii Alte categorii
Teste de diagnostic

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight - GenePlanet
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight - GenePlanet
Rating-ul dvs
Variante Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul