Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatina 100% - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
86 %

Creatina 100% este o creatină monohidrat de cea mai mare puritate. Aceasta are capacitatea de a crește volumul celulelor musculare și sinteza proteinelor, acționează pentru creșterea masei musculare și a forței, precum și pentru a îmbunătăți performanțele sportive. Aceasta este produsă printr-o metodă certificată specială, care asigură 100% creatină pură.

În stoc
Preţ special   49,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

100% Creatina Monohidrat de cea mai mare puritate, care promovează creșterea musculară, volumul său, puterea și regenerarea

Creatina 100% este o creatină monohidrat pură. Acest tip de creatină a început revoluția suplimentelor sportive la începutul anilor '90, deoarece a fost descoperit ca primul produs natural, cu efecte similare precum ale steroizilor. Stocurile de creatină din mușchi sunt necesari pentru donarea grupurilor de fosfat pentru a regenera ATP consumat. Astfel, ea servește ca o energie celulară de alimentare pentru contracții musculare. În plus, creatina are capacitatea de a crește volumul celulelor musculare și sinteza proteinelor. Aceasta crește aprovizionarea totală cu creatină în mușchi - precum creatina liberă și fosfatul de creatină. Cantitatea mai mare acționează pentru creșterea masei musculare și putere, și, de asemenea, pentru îmbunătățirea performanțelor sportive și de sănătate generală. Creatina este molecula indispensabila pentru viață, de aceea lipsa ei în sânge poate provoca boli grave. Compania Scitec Nutrition® utilizează pentru fabricarea produselor sale numai matrice de creatină complet pure.


creatina monohidrat scitec


Creatina 100% și beneficiile sale

  • 100% Creapure™ creatină-monohidrat
  • Promovează creșterea masei musculare
  • Crește puterea și performanța
  • Îmbunătățește regenerarea
  • Potrivit pentru antrenamente cu intervale 
 

Ingrediente

100% creatină monohidrat.

 

kreatin monohydrat scitec

 

Dozare

Doza optimă variază în funcție de greutatea corporală. Se împarte greutatea corporală (kg) la 3 și cantitatea (în grame), consumați-o în fiecare zi la o sarcină de timp (de dozare în prima săptămână). După această perioadă, se recomandă utilizarea de întreținere a jumătate din doză. Se consumă pe stomacul gol, de preferat după antrenament, împreună cu carbohidrați simpli. La fiecare 3 grame de creatină consumați 300 ml de lichide pentru a realiza dizolvarea corespunzătoare. Nu folosiți cantități în vrac mai mari de 10 g, iar doza zilnică împărțită în mod egal!


Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritiveper 5 g
100% creatină monohidrat5000mg

 

Atenție

Doza zilnică recomandată nu trebuie să fie depășită. Produsul nu trebuie utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Produsul nu trebuie depozitat la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat, răcoros și întunecat.

Avertisment de alergeni: Produs într-o companie care proceseaza lapte, soia, albușuri de ou, gluten și arahide.

Recenzii clienți

Creatina 100% - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatina 100% - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Creatina 100% - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul