Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine 100% Whey - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
94 %

100% Whey Protein sunt proteine din zer, cu un conținut proteic de 72%, cu valoare biologică ridicată. Acesta este preparat prin ultrafiltrare și microfiltrarea proteinelor, cu conținut scăzut în grăsimi și lactoză. Imbogățit cu aminoacizi și BCAA ce au un efect puternic anabolizant și de asemenea susține funcția sistemului imunitar.

În stoc
Preţ special   111,00 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

100% Whey Protein: proteinele din zer cu un conținut proteic de 72%, îmbogățit cu aminoacizi cu efect anabolizant

100% Whey Protein este proteina din zer cu valoare biologică ridicată, conținut scăzut de grăsimi și lactoză, precum și un profil excelent de aminoacizi anabolici(arginină, glutamină, tirozină si BCAA), prezenți in proporție de aproximativ 48%, într-o singură porție. Ele sunt importante pentru construcția mușchilor și sporesc în mod eficient nivelul de glutation din organism, care este proiectat pentru a proteja organismul de stres. Această proteină este microfiltrată și ultrafiltrată prin tratament enzimatic, nu îngreunează stomacul și dă un sentiment de sațietate. Este ușor de digerat și bine absorbită.

 

100% whey protein scitec

 

100% Whey Protein și beneficiile sale

  • proteine din zer de calitate, cu un continut proteic de 72%
  • este bogat in aminoacizi
  • conține 10% din fracția imunoglobulinei intacte
  • promoveaza creșterea masei musculare și regenerarea
  • susține sistemul imunitar și sănătatea oaselor
  • are solubilitate și absorbabilitate excelente
  • oferă un gust și aromă excelente
  • nu conține aspartam
 

Ingrediente

Măr - scorțișoară: concentrat de proteine din zer, dextroză, taurină, arome (măr, scorțișoară), potențiator de aromă (clorură de sodiu), L-glutamină, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori artificiali (acesulfam K, sucraloză).

Ciocolată: concentrat de proteine din zer, pudră de cacao (10-12%), taurină, dextroză, potențiator de aromă (clorură de sodiu), L-glutamină, aromă (ciocolată), agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori artificiali (acesulfam K, sucraloză).

Ciocolată - mentă: concentrat de proteine din zer, pudră de cacao, taurină, bucăți de ciocolată neagră, aromă (ciocolată neagră, mentol), potențiator de aromă (clorură de sodiu), L-glutamină, dextroză, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori artificiali (acesulfam K, sucraloză).

Peanut Butter: concentrat de proteine din zer, dextroză, taurină, arome (unt de arahide), potențiator de aromă (clorură de sodiu), L-glutamină, coloranți (Maizbraun), agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori artificiali (acesulfam K, sucraloză).

Rocky Road: concentrat de proteine din zer, taurină, dextroză, arome (Rocky Road), potențiator de aromă (clorură de sodiu), L-glutamină, coloranți (Maizbraun), agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori artificiali (acesulfam K, sucraloză).

Căpșuni: concentrat de proteine din zer, taurină, dextroză, arome (capsuni), potențiator de aromă (clorură de sodiu), L-glutamină, colorant (căpșuni), îndulcitor artificial (acesulfam K, sucraloza), agent de îngroșare (gumă xantan), acidifianți (acid citric monohidrat-lămâie).

Tiramisu: concentrat proteic din zer, taurină, pudră de cacao (10-12%), arome (tiramisu), dextroză, potențiator de aromă (clorură de sodiu), L-glutamină, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori artificiali (acesulfam K, sucraloză).

Vanilie: concentrat de proteine din zer, dextroză, taurină, aromă (vanilie), potențiator de aromă (clorură de sodiu), L -glutamină, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori artificiali (acesulfam K, sucraloză).

Ciocolată albă: concentrat de proteine din zer, pudră de ciocolată albă (33,4%), taurină, aromă (ciocolată albă), potențiator de aromă (clorură de sodiu), L-glutamină, dextroză, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori artificiali (acesulfam K, sucraloză) .

 

Mod de administrare

Doza de proteine se amestecă într-un shaker cu 200-300 ml de apă sau lapte degresat. Această proteină poate fi luată de 2 până la 3 ori pe zi - dimineața, în orice moment al zilei sau după un antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (30 g)
Calorii 109,5 kcal
Calorii din grăsimi 21,6 kcal
Total grăsimi 2,4 g
   din care grăsimi saturate 1,5 g
Total carbohidrați 1,9 g
   din care zaharuri 1,7 g
Fibre 0,1 g
Proteine 21,5 g
Potasiu 140 mg
Sodiu 174 mg
Colesterol 28 mg
Amestec Anabolic Amino
L-glutamină, taurină pure 1290 mg
Profil de aminoacizi (% proteine)
L-alanină 5.0
L-lizină 9.1
L-arginină 2.5
L-metionină 2.1
L-acid aspartic 10.4
L-fenilalanină 3.2
L-cisteină 2.2
L-prolină 6.0
L-glutamină 16.9
L-serină 5.2
Glicină 1.8
L-treonină 6.9
L-histidină 1.7
L-thriptofan 1.7
L-izoleucină 6.0
L-tirozină 2.9
L-leucină 10.5
L-valină 5.9
Recenzii clienți

Proteine 100% Whey - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine 100% Whey - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Proteine 100% Whey - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul