X-Mas Cooking Pack - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam

X-Mas Cooking Pack oferă produse atent selectate, perfecte pentru toți cei cărora le place să gătească și să coacă. Dacă vă regăsiți, sau cineva din cercul vostru de prieteni sau membrii de familie, acest pachet este un cadou excelent la un preț excelent. În el, veți găsi miere, BIO RBD ulei de cocos, albușuri lichide de ouă, migdale și unt de arahide.

Indisponibil pe termen lung

X-Mas Cooking Pack reunește tot ce aveți nevoie pentru gătit și coacere sănătoase

X-Mas Cooking Pack este cel mai bun cadou pentru oricine îi place să gătească și să coacă sănătos. Acest pachet la preț redus este plin până la refuz cu ingrediente de care aveți nevoie pentru a pregăti mâncăruri delicioase și sănătoase. Combinația de miere de mană și miere florală care provine din munca sârguincioasă a albinelor vă va îmbogăți deliciile cu dulceață și aromă unică. Și după cum știe orice bucătar bun, grăsimea dă toată aroma. De aceea am adăugat BIO RBD Ulei de cocos în pachet, care este ideal pentru gătit, coacere și prăjit. În plus, datorită calităților sale unice, este perfect pentru prepararea glazurilor de ciocolată.

 

Albușurile, pe de altă parte, nu numai că vă vor ajuta să pregătiți deserturi pufoase și delicioase, ci sunt și ideale pentru a pregăti un mic dejun bogat în proteine. Nu conțin conservanți, OMG-uri și sunt obținute din ouă de la găini free range, ceea ce înseamnă că nu sunt ținute în cuști, ci au un spațiu amplu în care trăiesc. În cele din urmă, migdalele crocante nu pot lipsi din nicio delicatesă, deoarece sunt o sursă excelentă de grăsimi sănătoase, precum și de fibre și proteine. Adăugați-le la prăjiturile sau chifle, presărați-le deasupra bolurilor voastre preferate sau pur și simplu savurați-le oricând aveți chef.

          

Și, în plus, este firesc ca acest pachet să includă răsfățul atât de îndrăgit de toți pasionații de fitness, precum și de toți bucătarii cărora le place să pregătească delicii sănătoase: unt de arahide cremos. Această delicatesă se topește pe limbă și adaugă o dimensiune cu totul nouă de aromă nu numai delicateselor dulci coapte și bolurilor cu fulgi de ovăz, ci și sosurilor din bucătăria asiatică.

 

X-Mas Cooking Pack este pur și simplu cea mai bună alegere pentru toți cei care iubesc gătitul sănătos și coacerea. Vă va ajuta să pregătiți preparate delicioase pline de nutrienți.

 

X-Mas Cooking Pack & avantajele acestuia

 • o gamă de produse pentru coacere și gătit sănătos la preț redus
 • uleiul de nucă de cocos bio este ideal pentru coacere, gătit și prepararea glazurilor
 • migdalele delicioase și crocante sunt o sursă excelentă de proteine, fibre alimentare și grăsimi sănătoase
 • albușurile lichide vor da deserturilor voastre consistență netedă și pufoasă
 • mierea este un mod mai sănătos de a vă îndulci deserturile, îmbogățindu-le cu o aromă caracteristică
 • untul de arahide are o consistență netedă care se topește pe limbă

 

X-Mas Cooking Pack conține

 1. Miere - GymBeam - 500 g de miere dulce care poate fi folosită pentru a înlocui zahărul.
 2. BIO RBD Ulei de cocos - GymBeam - 500 ml de ulei de cocos fără gust sau aromă pentru a pregăti delicatese dulci și sărate.
 3. Albușuri lichide de ouă - GymBeam - 1000 g de albușuri lichide de ouă pentru gătit și coacere.
 4. Migdale - GymBeam - 500 g pentru o gustare sănătoasă.
 5. 100% Unt de arahide - GymBeam - 1000 g de unt de arahide neted, fără aditivi.
Recenzii clienți X-Mas Cooking Pack - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:X-Mas Cooking Pack - GymBeam
Rating-ul dvs
Gramaj (g) Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul