Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nutrend Proteine din zer whey

Nutrend Proteine din zer whey

Nutrend Proteine din zer whey

Proteine din zer whey de la producător Nutrend - acestea sunt printre cele mai populare proteine datorită absorbției rapide și digestiei ușoare. Sunt o alegere potrivită pentru toți sportivii care vor să obțină creșterea masei musculare și arderea grăsimilor. Datorită compozițiilor sale, organismul uman le poate prelucra imediat pentru regenerarea și creșterea masei musculare după antrenament. 

vezi mai mult

3 beneficii esențiale ale proteinelor din zer pentru sportivi 

Proteinele din zer Whey se numără printre cele mai vândute proteine. Sunt utilizate mai ales de sportivii activi, dar și de persoanele începătoare în fitness. 

Toate acestea se datorează mai ales acestor 3 beneficii:

 • susțin dezvoltarea și creșterea masei musculare - oferă proteine și aminoacizi care servesc ca elemente de construcție pentru dezvoltarea masei musculare, crescând în același timp eliberarea hormonilor anabolizanți

 • stimulează sinteza proteinelor - datorită conținutului de aminoacid, leucina

 • corpul le poate procesa și utiliza imediat - sunt absorbite foarte rapid, în comparație cu alte proteine. Prin urmare, se recomandă administrarea acestor după antrenament pentru a completa imediat proteinele.

 

În afară de aceste avantaje, proteinele din zer au și alte beneficii pentru sănătate. Pot ajuta la reducerea grăsimii corporale, bolilor cardiovasculare, susțin imunitatea și acționează antiinflamator.

 

Alte beneficii ale proteinelor din zer 

 • regenerează leziunile musculare care au apărut în timpul antrenamentului

 • ajută la reducerea grăsimii corporale, păstrând în același timp masa musculară
 • reduc colesterolul LDL și ajută la creșterea nivelului de colesterol bun HDL

 • pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale

 • au un impact pozitiv asupra tratamentului diabetului zaharat

 • reduc nivelul de glucoză

 • întăresc imunitatea înnăscută

Compoziția proteinelor din zer whey  

Proteinele din zer sunt compuse dintr-un spectru de aminoacizi, cunoscuți pentru solubilitatea lor excelentă și care au efecte anabolice puternice. Sunt prezente mai ales aceste componente: 

 • aminoacizii cu catenă ramificată - BCAA (izoleucină, leucină și valină) care susțin creșterea musculară și sinteza proteinelor

 • Glutamina - un aminoacid care susține regenerarea musculară

 • L-cisteina, un aminoacid care poate ajuta la ameliorarea simptomelor îmbătrânirii sau diabetului

 

În proteinele din zer găsim de asemenea minerale, vitamine și microfracțiuni active biologic - alfa-lactalbumină, glicomacropeptide, imunoglobuline, lactoferină, lactoperoxidază și factori de creștere.

 

Tipuri de proteine din zer whey 

Concentrat din zer - Whey Protein Concentrate (WPC)

Concentratul din zer este cea mai puțin procesată formă de proteine cu un conținut de 35 până la 89% proteine. Restul produsului conține lactoză, grăsimi, minerale și apă. Datorită compoziției lor, sunt unele dintre cele mai delicioase proteine. Sunt procesate prin filtrare și sunt un supliment la un preț avantajos. Se recomandă celor care doresc măirea volumului și, în același timp, creșterea masei musculare. Sunt, de asemenea, un produs ideal pentru a crește proporția de proteine în alimentație

Izolat din zer - Whey Protein Isolate (WPI)

Izolatul din zer este excepțional prin faptul că acesta conține peste 90% proteine, reprezintă proteine aproape pure, cu un minim de lactoză și grăsime. Este o sursă ideală de proteine pentru persoanele cu intoleranță față de lactoză. Conține lactoză într-o proporție minimă sau deloc, ceea ce înseamnă că se digerează foarte ușor. Cele mai calitative din rândul izolatelor din zer sunt proteinele produse prin microfiltrare. Prețul lor tinde să fie mai mare, dar acceptabil și corespunzător calității. Vă recomandăm să le utilizați ca o sursă rapidă de proteine după antrenament. Se recomandă și în timpul dietelor de slăbire.


Proteine din zer hidrolizat - Whey Protein Hydrolysate (WPH)

Hidrolizatul din zer reprezintă proteinele care sunt predigerate enzimatic pentru a fi cât mai mult și cât mai rapid absorbite. Este produs printr-un procedeu de hidroliză care poate reduce potențialul alergic al zerului și proteinelor din lapte prin îndepărtarea alergenilor epitop. Conține între 80 și 90% proteine.


Proteinele hidrolizate din zer sunt unele dintre cele mai de calitate proteine de pe piață, ceea ce se reflectă și în prețul acestora. Fac parte din nutriția pentru sugari și multe alte suplimente nutriționale utilizate în sport și medicină. Le recomandăm celor care doresc să obțină rapid dezvoltarea și creșterea masei musculare. Sunt o alegere ideală în momentul dezvoltării masei musculare și pot fi utilizate ca o sursă rapidă de proteine dimineața, înainte și după antrenament. Prezentarea generală a tipurilor individuale de proteine din zer o găsiți în tabelul de mai jos [1]


Tip

Proteine

Lactoză

Grăsime

Procesare

Concentrat din zer (WPC)

35 - 89 %

4 - 52 %

1,9 %

Filtrare

Izolat din zer (WPI)

90 - 95 %

0,5 - 1 %

0,5 - 1 %

Microfiltrare / schimb de ioni

Proteine hidrolizate din zer (WPH)

80 - 90 %

0,5 - 10 %

0,5 - 8 %

Hidroliză

 
Administrarea recomandată a proteinelor din zer 

 • Dacă sunteți activ, faceți sport și în același timp aveți nevoie de arderea grăsimii corporale, dar doriți să vă și mențineți masa musculară, ar trebui să luați zilnic 1,5-2,2g de proteine raportat la un kilogram de greutate corporală.

 • Dacă vă antrenați sau încercați să reduceți din grăsimea corporală, trebuie să consumați 1,0-1,5 g de proteine raportat la un kilogram de greutate.

 • Dacă aveți un loc de muncă sedentar, nu faceți sport și nu doriți să vă schimbați compoziția corporală, este suficient să luați 0,8 g de proteine raportat la un kilogram de greutate.


La utilizarea proteinelor din zer trebuie menționat faptul că acest consum nu afectează ficatul sau rinichii persoanelor sănătoase. Doar în cazul în care suferiți de boli hepatice sau aveți probleme cu rinichii, consultați un medic înainte de a utiliza aceste proteine.

 

Mai multe informații despre timpul de utilizare și cel mai eficient mod de utilizare ale proteinelor găsiți în articolul nostru Când, dar mai ales ce cantitate de proteine trebuie să consumăm pentru a obține rezultate maxime?.


Compania NUTREND a.s. a fost înființată in anul 1993. Este specializată în dezvoltarea și fabricarea de suplimente nutritive și dietetice. NUTREND, în istoria sa de 20 de ani este un lider în suplimente nutritive și dietetice pe piața cehă. Domeniul nutriției sportive este o parte importanta a gamei. Acesta se concentrează în principal pe produse extrem de eficiente și, în același timp, legale, toate produsele fiind aprobate de către Ministerul Sănătății și Comitetul Anti-Doping al Republicii Cehe.

 

Nutrend Gymbeam

 

Surse

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Aromă
  Gramaj (g)
  Volum (ml)
   Tablete
    Culoare
     Capsule
      Material
       Formă
       Amestec
       Dimensiune
        Metoda de prelucrare a proteinelor
        Sursă proteică
        Etichetele produselor
         Preț
         Preț de la - până la
         Filtrează după
          • Vegetarian (1)
          • Vegan (1)
          • Fără gluten (1)
          • Fără lactoză (1)
          • Bio (1)
          • Fără OMG (1)
          • Fără îndulcitori artificiali (1)
          • Fără ambalaj din plastic (1)
          • Fără aspartam (1)
         1. Proteine 100% Whey - Nutrend
          Evaluarea:
          85% (70)
          Preţ special   199,90 Lei

         1 Produs