Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Multivitamine Lipozomale - GymBeam

Producător: GymBeam

Multivitaminele Lipozomale reprezintă un complex excelent de multivitamine sub formă lipozomală de capsule. Această formă garantează absorbția ridicată și livrarea vitaminelor și a altor micronutrienți către țesuturile vizate. Conțin vitaminele și micronutrienții necesari pentru funcționarea optimă a organismului.

 
Preţ special   98,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei)

Multivitamine lipozomale - o doză zilnică din cele mai bine absorbite vitamine și alți micronutrienți

Multivitaminele lipozomale reprezintă o formulă complexă de multivitamine sub formă de capsule, produse printr-o tehnologie unică, cu o absorbție ridicată și o utilizare a micronutrienților în țesuturile țintă. Datorită utilizării unui sistem de transport lipozomal și a tehnologiei de producție LipoCellTech ™, acestea realizează o absorbție de peste 95% conform furnizorului de tehnologie. Sistemul de transport lipozomal este inspirat din natură, unde micronutrienții sub formă de lipozomi se regăsesc în mod natural în colostru sau în laptele matern. Vitaminele, mineralele și alți micronutrienți sub diferite forme sunt expuse enzimelor sau mediului acid al stomacului, ceea ce reduce biodisponibilitatea și utilizabilitatea acestora.

 

Multivitaminele lipozomale conțin vitamine liposolubile (A, D, E, K), vitamine din complexul B, vitamina C și mulți alți micronutrienți în cea mai bună formă lipozomală absorbabilă. Vitamina A este esențială pentru sănătatea pielii, menținerea unei vederi sănătoase și funcționarea normală a sistemului imunitar. Adesea menționată vitamina D îndeplinește mai multe funcții importante în organism. Ajută la menținerea funcției normale a oaselor, a dinților și a activității musculare. De asemenea, susține funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina E, la fel ca și vitamina C, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi. Vitamina K este importantă pentru coagularea normală a sângelui și pentru o sănătate optimă a oaselor.

 

Vitamina C este necesară pentru producția normală de colagen, susține cartilajul, oasele, pielea și funcționarea sistemului imunitar. Împreună cu vitamina B6, ajută la reducerea oboselii și a stării de epuizare. Mai mult de atât, iodul este necesar pentru producția normală a hormonilor tiroidieni, care reglează rata metabolismului și activitatea normală a acestuia. Complexul de micronutrienți conținut reprezintă un amestec ideal pentru susținerea generală a organismului pe parcursul zilelor obișnuite și solicitante.

 

Multivitaminele lipozomale sunt potrivite pentru oricine își dorește cel mai bun complex absorbabil de micronutrienți de cea mai înaltă calitate, care ajută la refacerea nivelurilor multor micronutrienți importanți din organism.

  Multivitamine Lipozomale- GymBeam  

Multivitaminele lipozomale și beneficiile acestora

  • un complex de vitamine și alți micronutrienți sub formă lipozomală de capsule
  • o sursă din cei mai bine absorbabli și utilizați micronutrienți
  • conține vitaminele A, D, E, K, vitaminele din complexul B și vitamina C 
  • se absorb într-o proporție de peste 95% și contribuie la funcționarea optimă a imunității, oaselor, dinților și mușchilor 
  • conțin iod, necesar pentru producția normală de hormoni tiroidieni 

 

Ingrediente

A (beta-caroten), Vitamina C (Acid L-ascorbic), Vitamina D (colecalciferol), Vitamina E (D-alfa tocoferol), vitamina K (fitomenadione), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B3 (niacinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), acid folic (), vitamina B12 (metilcobalamină), Biotină (), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), iod (iodură de potasiu), seleniu (L-seleniu), mangan (), crom (picolinat de crom), molibden (citrat de molibden), amestec lipozomal LipoCellTech ™: acid palmitic și oleic fosfolipide, capsulă de hipromeloză, agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent anti-aglomerare (stearat de magneziu).

 

Mod de administrare

2 capsule pe zi

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale2 capsule
Vitamina A1600 IU
Vitamina C180 mg
Vitamina D800 IU
Vitamina E20 IU
Vitamina K160 μg
Vitamina B13 mg
Vitamina B23.4 mg
Vitamina B332 mg
Vitamina B62 mg
Acid folic800 μg
Vitamina B1212 μg
Biotină300 μg
Acid pantotenic10 mg
Iod30 μg
Seleniu22 μg
Mangan2 mg
Crom80 μg
Molibden90 μg
LipoCellTech™ amestec lipozomal60 mg

 

Avertisment

Supliment nutritiv. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. A se proteja de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Recenzii clienți

Multivitamine Lipozomale - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Multivitamine Lipozomale - GymBeam
Rating-ul dvs
Etichetele produselor
Nou
Bio
Nu
Capsule
60 caps.
Cod HS
Transport
EAN
8586022212499
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Da
Fără OMG
Da
Fără gluten
Da
Distribuitor
28
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Capsule
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Multivitamine Lipozomale - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul