Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatină Crea7in - GymBeam + cadou

Producător: GymBeam
Evaluarea:
94 %

Creatina Crea7in este multi-component, formată din 7 tipuri de creatină, pentru a îmbunătăți performanta, crește forța musculară și masa musculară. Această formulă a super-creatinei asigură o rapidă și calitativă absorbție a dozei, în mod direct, la nivelul mușchilor, îmbunătățește regenerarea, recuperarea și rezistența. Ea este întărită de aminoacizi L-citrulină, care cresc în mod natural nivelul de arginină, ornitină și sinteza de NO și, prin urmare, se asimileaza rapid in mușchi, crește nivelul de forță și îmbunătățește rezistența. 

 

Creatina multi-componentă Crea7in vine acum cu un cadou, tribulus sau sinefrină! Puteți alege cadoul în coșul de cumpărături. Promoțiile nu sunt disponibile pentru partenerii angro.

 
Preţ special   47,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei)

Crea7in - produs multi-component, cu formula super-concentrată de 7 tipuri de creatină, pentru îmbunătățirea performanței, creșterea puterii și a mușchilor

Crea7in este o creatină multi-component, cu formula super-concentrată de 7 tipuri de creatină, dovedită pentru îmbunătățirea performanței, creșterea puterii mușchilor1 și a masei musculare2. Acest multi-complex ridică nivelul de creatină în mușchi3 datorită îmbunătățirii absorbției creatinei și o mai bune biodisponibilități. Aceasta este întărită de efectele aminoacizilor de L-citrulină, o sursă importantă de celule de L-arginină și o sursă rapidă de oxid nitric. În mod firesc, crește nivelul de arginină și ornitină, și astfel și de sinteza de NO4. Acest lucru face ca mușchii să se congestioneze foarte repede5, să crească nivelul forței și să sporească rezistența6.

  complexul crea7in gymbeam

 

Tehnologia Crea7in utilizează surse multiple, ce asigură rapiditate, cu o doză de calitate înaltă de creatina direct în muschi, crescând capacitatea lor de a regenera adenozin-trifosfat (ATP). ATP-ul este sursa primară de energie anaerobă în timpul unui antrenament intens, fără de care ne epuizăm rapid. Rezultatul este oboseala și eșecul mușchilor. Însă Cre7in, cu moleculele sale puternice, schimbă molecula cunoscută sub numele de creatină fosfat, care servește ca un rezervor pentru regenerarea ATP. Crea7in contribuie astfel la recuperarea mai rapidă între antrenamente. Acest amestec de creatină ajută mușchiul să intre în stare anabolică, chiar și după un antrenament dur, sprijinind repararea țesutului deteriorat. Combinația dintre aceste ingrediente hrănește mușchii obosiți cu substanțe nutritive și începe procesul de recuperare a mușchilor. Aceasta are ca rezultat îmbunătățirea rezistenței și a masei musculare. În plus, generează forța și performanța generală.7 În cazul în care doriți să vă îmbunătățiți performanțele atletice, rezistența, forța și musculatura, Crea7in este alegerea potrivită.

 

Complexul Crea7in și principalele sale componente:

 • Creatină monohidrat micronizată
 • Creatină monohidrat tamponată
 • Creatină fosfat
 • Creatină citrat
 • Creatină piruvat
 • Creatină hidrocloridă (HCL)
 • Creatină malat
 • L-Citrulină
 

Crea7in și avantajele sale

 • complex cu 7 tipri de creatină
 • formulă de creatină super concentrată
 • sprijină creșterea musculară și a rezistenței
 • accelereaza recuperarea și regenerarea musculaturii
 • suprimă oboseala musculară
 • îmbunătățește performanța și rezistența
 • nu are efecte secundare, cum ar fi balonarea
 • nu necesită o fază de încărcare
 

Ingrediente

Lemon-Lime: dextroză, maltodextrină, fosfat de creatină, creatină tamponată monohidrat, creatină micronizată monohidrat, citrat de creatină, creatină piruvat, clorhidrat de creatină, arome, fructoză, porumb ceros (amidon modificat), tri-creatină malat, acid citric, edulcoranți (sucraloză) , alfa-cetoglutarat, calciu, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) praf din rădăcină, L-citrulină DL-malat (1:1), colorant (E160, E132).

Sour Green Apple: dextroză, maltodextrină, fosfat de creatină, creatină tamponată monohidrat, creatină micronizată monohidrat, citrat de creatină, creatină piruvat, clorhidrat de creatină, arome, fructoză, porumb ceros (amidon modificat), tri-creatină malat, acid citric, edulcoranți (sucraloză) , alfa-cetoglutarat, calciu, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) praf din rădăcină, L-citrulină DL-malat (1:1), colorant (E160, E132).

Peach Ice Tea: dextroză, maltodextrină, fosfat de creatină, creatină tamponată monohidrat, creatină micronizată monohidrat, citrat de creatină, creatină piruvat, clorhidrat de creatină, arome, fructoză, porumb ceros (amidon modificat), tri-creatină malat, acid citric, edulcoranți (sucraloză) , alfa-cetoglutarat, calciu, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) praf din rădăcină, L-citrulină DL-malat (1:1), colorant (E 150).

Watermelon: dextroză, maltodextrină, fosfat de creatină, creatină tamponată monohidrat, creatină micronizată monohidrat, citrat de creatină, creatină piruvat, clorhidrat de creatină, arome, fructoză, porumb ceros (amidon modificat), tri-creatină malat, acid citric, edulcoranți (sucraloză) , alfa-cetoglutarat, calciu, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) praf din rădăcină, L-citrulină DL-malat (1:1), colorant (E162).

 

Mod de administrare

Se amestecă 2 cupe(10 g) de produs cu 250 ml de apă rece și se consumă; una sau două doze zilnice între mese. În zilele de antrenament, luați 1 portie cu 30 de minute înainte de antrenament sau în timpul antrenamentului.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție(10 g)
Valoare energetică97 kJ / 23 kcal
Grăsimi0 g
 din care grăsimi saturate0 g
Carbohidrați4 g
 din care zaharuri2 g
 din care amidon0,4 g
Proteine0,06 g
Sare0,001 g
Creatină monohidrat micronizată1000 mg
Creatină monohidrat tamponată1000 mg
Creatină fosfat1000 mg
Creatină citrat500 mg
Creatină piruvat500 mg
Creatină hidrocloridă500 mg
Tri-creatină malat300 mg
Calciu de alfa-cetoglutarat 100 mg
Dextroză1,6 g
Maltodextrină1,6 g
Fructoză0,4 g
Porumb ceros (amidon modificat)0,4 g
Ginseng siberian (Eleutherococcus Senticosus) praf cu condimente100 mg
 din care ginsenoid0,8 mg
L-citrulină DL-malat (1:1)100 mg
 din care L-citrulină56 mg

 

Atenție

Evitați lumina directă a soarelui. Se depozitează într-un loc uscat, într-un recipient bine sigilat la 5-30˚C și nu la îndemâna copiilor. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Nu utilizați ca un substitut pentru un regim alimentar variat. După deschidere, utilizați în decurs de 6 luni.

Recenzii clienți

Creatină Crea7in - GymBeam + cadou

Evaluarea globală a produsului

94%
94%
Scor mediu din 236 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

94.8 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
35 clienți consideră această recenzie utilă
20 clienți nu consideră această recenzie utilă
daca aveti impresia ca de la o cutie de creatina ridicati 100kg in plus, va cam inselati. printre beneficii are si amplificarea fortei, dar in foarte mica masura. ca sa aveti o amplificare mare, trebuie combinat mai multe produse

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20.0000 %
83 clienți consideră această recenzie utilă
17 clienți nu consideră această recenzie utilă
Contine Tartrazina,colorant sintetic interzis deja in SUA,Norvegia si Austria! Este incredibil de toxic!

Considerați utilă această recenzie?

Toate recenziile Creatină Crea7in - GymBeam + cadou

 1. 20%

  Luci

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Nerecomandat
  Tartrazina-E102
  Contine Tartrazina,colorant sintetic interzis deja in SUA,Norvegia si Austria!
  Este incredibil de toxic!
 2. 100%

  vasy

  Client real

  Punctele clientului: 4

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  produs ieftin si bun
  daca aveti impresia ca de la o cutie de creatina ridicati 100kg in plus, va cam inselati. printre beneficii are si amplificarea fortei, dar in foarte mica masura. ca sa aveti o amplificare mare, trebuie combinat mai multe produse
 3. 100%

  ANA

  Client real

  Punctele clientului: 877

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  cea mai buna creatina
  este cea mai buna creatina! mereu am luat-o la promotii cu pret redus sau cadouri!
  cea mai serioasa firma
 4. 100%

  bogdan

  Client real

  Punctele clientului: 10

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Multumit
  Cea de mere verzi are un gust foarte bun.
 5. 100%

  Cristi

  Client real

  Punctele clientului: 31

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Cea mai buna creatina
  Sunt la a3-a cutie. Este genul de produs care nu dezamageste, aceeasi calitate buna, aceleasi efecte care te surprind! Aroma lemon lime foarte buna. Consider, asa cum am mai spus ca e aproape la fel de buna precum Storm de la Universal(care e nr.1 pe piata dar care costa de 2 ori mai mult). Merita fiecare ban. Daca s-ar fi putut lua la oferta mai mult de 2 cutii mi-as face un stoc pentru 1-2ani.
 6. 100%

  Sile

  Client real

  Punctele clientului: 1

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Tartrazina
  De pe Wikipedia. nu luati in calcul pareri neavizate

  Regulation
  Canada
  Tartrazine is listed as a permitted food coloring in Canada.[22] The majority of pre-packaged foods are required to list all ingredients, including all food additives such as color; however section B.01.010 (3)(b) of the Regulations provide food manufacturers with the choice of declaring added color(s) by either their common name or simply as "colour".[23]

  In February 2010, Health Canada consulted the public and manufacturers on their plans to change the labelling requirements. Health Canada felt that it might be prudent to require the identification of specific colors on food labels, to allow consumers to make better informed choices.[24] The results of the consultation supported increased transparency.[25] Some respondents proposed banning the use of synthetic food colors, however Health Canada found that existing scientific literature does not demonstrate that synthetic food coloring is unsafe in the general population; they are instead considering more transparent labelling to allow those with sensitivities to food color to make informed choices. The relevant proposed regulatory changes will be developed and published for consultation in Part I of the Canada Gazette,[26] the official newsletter of the Government of Canada.

  United Kingdom and EU
  The European Food Safety Authority allows for tartrazine to be used in processed cheese, canned or bottled fruit or vegetables, processed fish or fishery products, and wines and wine-based drinks.[27][28]

  In response to concerns about the safety of certain food additives, the UK FSA commissioned a study by researchers at Southampton University of the effect of a mixture of six food dyes (Tartrazine, Allura Red, Ponceau 4R, Quinoline Yellow WS, Sunset Yellow and Carmoisine (dubbed the "Southampton 6")) and sodium benzoate (a preservative) on children in the general population, who consumed them in beverages; the study published in 2007.[20][29] The study found "a possible link between the consumption of these artificial colours and a sodium benzoate preservative and increased hyperactivity" in the children;[20][29] the advisory committee to the FSA that evaluated the study also determined that because of study limitations, the results could not be extrapolated to the general population, and further testing was recommended.[20]

  The European regulatory community, with a stronger emphasis on the precautionary principle, required labelling and temporarily reduced the acceptable daily intake (ADI) for the food colorings; the UK FSA called for voluntary withdrawal of the colorings by food manufacturers.[20][29] However, in 2009 the EFSA re-evaluated the data at hand and determined that "the available scientific evidence does not substantiate a link between the color additives and behavioral effects."[20][30]

  Tartrazine is among six artificial colors for which the European Union requires products that contain them to be marked with the statement May have an adverse effect on activity and attention in children.[31]

  United States
  The United States requires the presence of tartrazine to be declared on food and drug products (21 CFR 74.1705 (revised April 2013), 21 CFR 201.20) and also color batches to be preapproved by the United States Food and Drug Administration (FDA).[14] As part of these regulations, the FDA requires that the Precautions section of prescription drug labels include the warning statement, "This product contains FD+C Yellow No. 5 (tartrazine) which may cause allergic-type reactions (including bronchial asthma) in certain susceptible persons. Although the overall incidence of FD+C Yellow No. 5 (tartrazine) sensitivity in the general population is low, it is frequently seen in patients who also have aspirin hypersensitivity."[32]

  The FDA regularly seizes products if found to be containing undeclared tartrazine, declared but not FDA-tested, or labeled something other than FD&C yellow 5 or Yellow 5. Such products seized often include noodles.[33]
 7. 100%

  Cristi

  Client real

  Punctele clientului: 31

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  la fel de buna
  Se spune ca mereu te intorci la ceea ce functioneaza. Ei bine, asa e si creatina asta. Eu o alternez cu ON/Weider dar mereu raman surprins sa vad ca functioneaza cel mai bine. Cum spunea cineva, nu vei pune 100kg pe bara de la o cutie(nici macar de la 10 cutii), dar cu siguranta pui mai mult decat la creatina monohidrat. Asa ca am luat inca 2 cutii.
  Multumesc Gymbeam pentru reduceri! Asta face ca produsul sa merite si mai mult!
 8. 100%

  vlad

  Client real

  Punctele clientului: 877

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  recomand 100%
  cea mai complexa creatina de pe piata
 9. 100%

  Catalin

  Client real

  Punctele clientului: 877

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  cea mai buna
  cea mai buna creatina! o recomand
 10. 100%

  Andrei

  Client real

  Punctele clientului: 1

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  produs bun lipsa cadou
  creatina foarte buna pacat ca n am primit si cadoul(shaker verde)

Items 1 to 10 of 24 total

Pagina
Arată per pagină
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatină Crea7in - GymBeam + cadou
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
15.50 cm
Lățime
9.00 cm
Lungime
9.00 cm
Greutate brută
0.41 kg
Grup de arome
fructe
Număr de bucăți per pachet
6 buc.
Număr de bucăți pe palet
924 buc.
Greutate netă
0.30 kg
Cod HS
Transport
EAN
8588007275420
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Etichetele produselor
Transport
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Pudră
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Creatină Crea7in - GymBeam + cadou

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul

Questions and answers about product Creatină Crea7in - GymBeam + cadou

1. Întrebare:
Administrare

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Care este doza de administare zilnica ?
Răspuns:
Anca-Stefania

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Se amestecă 2 cupe(10 g) de produs cu 250 ml de apă rece și se consumă; una sau două doze zilnice între mese. În zilele de antrenament, luați 1 portie cu 30 de minute înainte de antrenament sau în timpul antrenamentului.

Cu stima,
Echipa GymBeam
2. Întrebare:
==

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Doar cu apa se poate bea?
Răspuns:
Anca-Stefania

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Recomandarea de administrare a produsului este: Se amestecă 2 cupe(10 g) de produs cu 250 ml de apă rece și se consumă; una sau două doze zilnice între mese. În zilele de antrenament, luați 1 portie cu 30 de minute înainte de antrenament sau în timpul antrenamentului.

Cu stima,
Echipa GymBeam
3. Întrebare:
Chm se administrează acest produs?

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Am comandat acest produs și pana îmi ajunge as dori sa va între cum îl prepar.
Răspuns:
Anca-Stefania

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Se amestecă 2 cupe(10 g) de produs cu 250 ml de apă rece și se consumă; una sau două doze zilnice între mese. În zilele de antrenament, luați 1 portie cu 30 de minute înainte de antrenament sau în timpul antrenamentului.

Cu stima,
Echipa GymBeam
4. Întrebare:
Robi Sima

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Se ia cu apa plată sau minerală
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Se amestecă 2 cupe(10 g) de produs cu 250 ml de apă rece plată sau minerală și se consumă.

Cu stima,
Echipa GymBeam

Nootropice pentru îmbunătățirea funcțiilor creierului și a memoriei, pe care trebuie să le cunoașteți

Cu siguranță cunoașteți suplimente pentru stimularea creșterii musculare sau a imunității. Știați că, există și substanțe care îmbunătățesc funcțiile creierului? Acestea se numesc nootropice și poate nici măcar nu bănuiți că le utilizați. Descoperiți efectele cafelei, ceaiului verde, plantei ginkgo biloba și multor altora asupra minții.

Cele mai bune tehnici de regenerare și ameliorare a febrei musculare și a oboselii după antrenament

Regenerarea după exercițiile fizice și antrenamentele intense are o importanță deosebită pentru atingerea obiectivelor voastre fitness. Dar, nu vorbim despre zilele de odihnă, pe care le petreceți stând în fața televizorului. Regenerarea este un proces profund, care necesită efort, timp și răbdare. Priviți de ce regenerarea este cu adevărat importantă și care sunt cele mai bune tehnici pentru realizarea eficientă a acesteia.

Muzica și efectele sale asupra performanței - cum să alcătuiți un playlist motivațional?

Muzica nu este doar plăcută în timpul antrenamentelor, dar vă poate influența și performanța. Descoperiți beneficiile muzicii și ce genuri sunt adecvate pentru un antrenament mai eficient.

Cum influențează testosteronul și progesteronul pierderea în greutate și creșterea masei musculare?

Testosteronul și progesteronul sunt hormoni importanți, în primul rând, pentru fertilitate, însă pe lângă această funcție, ei influențează creșterea masei musculare sau menținerea unei greutăți optime.

4 Produse