Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatină Crea7in - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
94 %

Creatina Crea7in este multi-component, formată din 7 tipuri de creatină, pentru a îmbunătăți performanta, crește forța musculară și masa musculară. Această formulă a super-creatinei asigură o rapidă și calitativă absorbție a dozei, în mod direct, la nivelul mușchilor, îmbunătățește regenerarea, recuperarea și rezistența. Ea este întărită de aminoacizi L-citrulină, care cresc în mod natural nivelul de arginină, ornitină și sinteza de NO și, prin urmare, se asimileaza rapid in mușchi, crește nivelul de forță și îmbunătățește rezistența. 

În stoc
Preţ special   47,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Crea7in - produs multi-component, cu formula super-concentrată de 7 tipuri de creatină, pentru îmbunătățirea performanței, creșterea puterii și a mușchilor

Crea7in este o creatină multi-component, cu formula super-concentrată de 7 tipuri de creatină, dovedită pentru îmbunătățirea performanței, creșterea puterii mușchilor1 și a masei musculare2. Acest multi-complex ridică nivelul de creatină în mușchi3 datorită îmbunătățirii absorbției creatinei și o mai bune biodisponibilități. Aceasta este întărită de efectele aminoacizilor de L-citrulină, o sursă importantă de celule de L-arginină și o sursă rapidă de oxid nitric. În mod firesc, crește nivelul de arginină și ornitină, și astfel și de sinteza de NO4. Acest lucru face ca mușchii să se congestioneze foarte repede5, să crească nivelul forței și să sporească rezistența6.

  complexul crea7in gymbeam

 

Tehnologia Crea7in utilizează surse multiple, ce asigură rapiditate, cu o doză de calitate înaltă de creatina direct în muschi, crescând capacitatea lor de a regenera adenozin-trifosfat (ATP). ATP-ul este sursa primară de energie anaerobă în timpul unui antrenament intens, fără de care ne epuizăm rapid. Rezultatul este oboseala și eșecul mușchilor. Însă Cre7in, cu moleculele sale puternice, schimbă molecula cunoscută sub numele de creatină fosfat, care servește ca un rezervor pentru regenerarea ATP. Crea7in contribuie astfel la recuperarea mai rapidă între antrenamente. Acest amestec de creatină ajută mușchiul să intre în stare anabolică, chiar și după un antrenament dur, sprijinind repararea țesutului deteriorat. Combinația dintre aceste ingrediente hrănește mușchii obosiți cu substanțe nutritive și începe procesul de recuperare a mușchilor. Aceasta are ca rezultat îmbunătățirea rezistenței și a masei musculare. În plus, generează forța și performanța generală.7 În cazul în care doriți să vă îmbunătățiți performanțele atletice, rezistența, forța și musculatura, Crea7in este alegerea potrivită.

 

Complexul Crea7in și principalele sale componente:

 • Creatină monohidrat micronizată
 • Creatină monohidrat tamponată
 • Creatină fosfat
 • Creatină citrat
 • Creatină piruvat
 • Creatină hidrocloridă (HCL)
 • Creatină malat
 • L-Citrulină
 

Crea7in și avantajele sale

 • complex cu 7 tipri de creatină
 • formulă de creatină super concentrată
 • sprijină creșterea musculară și a rezistenței
 • accelereaza recuperarea și regenerarea musculaturii
 • suprimă oboseala musculară
 • îmbunătățește performanța și rezistența
 • nu are efecte secundare, cum ar fi balonarea
 • nu necesită o fază de încărcare
 

Ingrediente

Lemon-Lime: dextroză, maltodextrină, fosfat de creatină, creatină tamponată monohidrat, creatină micronizată monohidrat, citrat de creatină, creatină piruvat, clorhidrat de creatină, arome, fructoză, porumb ceros (amidon modificat), tri-creatină malat, acid citric, edulcoranți (sucraloză) , alfa-cetoglutarat, calciu, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) praf din rădăcină, L-citrulină DL-malat (1:1), colorant (E160, E132).

Sour Green Apple: dextroză, maltodextrină, fosfat de creatină, creatină tamponată monohidrat, creatină micronizată monohidrat, citrat de creatină, creatină piruvat, clorhidrat de creatină, arome, fructoză, porumb ceros (amidon modificat), tri-creatină malat, acid citric, edulcoranți (sucraloză) , alfa-cetoglutarat, calciu, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) praf din rădăcină, L-citrulină DL-malat (1:1), colorant (E160, E132).

Peach Ice Tea: dextroză, maltodextrină, fosfat de creatină, creatină tamponată monohidrat, creatină micronizată monohidrat, citrat de creatină, creatină piruvat, clorhidrat de creatină, arome, fructoză, porumb ceros (amidon modificat), tri-creatină malat, acid citric, edulcoranți (sucraloză) , alfa-cetoglutarat, calciu, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) praf din rădăcină, L-citrulină DL-malat (1:1), colorant (E 150).

Watermelon: dextroză, maltodextrină, fosfat de creatină, creatină tamponată monohidrat, creatină micronizată monohidrat, citrat de creatină, creatină piruvat, clorhidrat de creatină, arome, fructoză, porumb ceros (amidon modificat), tri-creatină malat, acid citric, edulcoranți (sucraloză) , alfa-cetoglutarat, calciu, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) praf din rădăcină, L-citrulină DL-malat (1:1), colorant (E162).

 

Mod de administrare

Se amestecă 2 cupe(10 g) de produs cu 250 ml de apă rece și se consumă; una sau două doze zilnice între mese. În zilele de antrenament, luați 1 portie cu 30 de minute înainte de antrenament sau în timpul antrenamentului.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție(10 g)
Valoare energetică97 kJ / 23 kcal
Grăsimi0 g
 din care grăsimi saturate0 g
Carbohidrați4 g
 din care zaharuri2 g
 din care amidon0,4 g
Proteine0,06 g
Sare0,001 g
Creatină monohidrat micronizată1000 mg
Creatină monohidrat tamponată1000 mg
Creatină fosfat1000 mg
Creatină citrat500 mg
Creatină piruvat500 mg
Creatină hidrocloridă500 mg
Tri-creatină malat300 mg
Calciu de alfa-cetoglutarat 100 mg
Dextroză1,6 g
Maltodextrină1,6 g
Fructoză0,4 g
Porumb ceros (amidon modificat)0,4 g
Ginseng siberian (Eleutherococcus Senticosus) praf cu condimente100 mg
 din care ginsenoid0,8 mg
L-citrulină DL-malat (1:1)100 mg
 din care L-citrulină56 mg

 

Atenție

Evitați lumina directă a soarelui. Se depozitează într-un loc uscat, într-un recipient bine sigilat la 5-30˚C și nu la îndemâna copiilor. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Nu utilizați ca un substitut pentru un regim alimentar variat. După deschidere, utilizați în decurs de 6 luni.

Recenzii clienți

Creatină Crea7in - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatină Crea7in - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
8588007275420
Înălțime
15.50 cm
Lățime
9.00 cm
Lungime
9.00 cm
Greutate brută
0.41 kg
Număr de bucăți per pachet
6 buc.
Număr de bucăți pe palet
924 buc.
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Pudră
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Creatină Crea7in - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul