Ghost Lifestyle Alte suplimente

Alte suplimente de la producător Ghost Lifestyle - este o categorie care cuprinde produse complexe ce oferă un mod de îngrijrie a stării generale de sănătate.

Aceasta include enzime digestive și probiotice, ce servesc drept hrană pentru bacteriile benefice care trăiesc în intestine. Prin urmare, pot favoriza sănătatea microflorei intestinale importantă pentru digestia optimă, rezistența generală și absorbția mai bună a nutrienților.

 Afișați mai multe

În plus, în această categorie sunt incluse și suplimentele pe bază de plante cu un conținut de adaptogeni, antioxidanți sau extracte vegetale. Cu siguranță, efectele acestora vor fi utile în timpul acelor zile lungi, când o persoană trebuie să gestioneze situații stresante din punct de vedere fizic sau psihic. Scopul lor principal constă în creșterea rezistenței organismului, favorizarea echilibrului din organism și susținerea vitalității generale.

Și suplimentele pentru un somn mai bun trebuie menționate, întrucât somnul joacă un rol esențial în starea generală de sănătate. Ajută la menținerea principalelor procese biologice, precum sănătatea funcțiilor creierului sau sistemul natural de apărare al organismului. De asemenea, somnul de calitate este necesar și în cazul în care încercați să pierdeți în greutate sau să dezvoltați masă musculară. Deficitul său poate întrerupe procesele biologice și provoca probleme pe termen lung.

Suplimentele nutriționale sunt una dintre modalitățile de favorizare a somnului, întrucât ajută la calmarea organismului și reduc tensiunea sau stresul. De exemplu, printre cele mai populare este Melatonina, care ajută la scurtarea timpului necesar pentru a adormi. În plus, reduce și sentimentele subiective de oboseală după un zbor lung într-o zonă cu fus orar diferit, cunoscute ca diferență de fus orar. Alte suplimente eficiente pentru favorizarea somnului includ, de exemplu, GABA sau Ashwagandha.

O altă categorie de suplimente conține produse care luptă împotriva crampelor. Acestea pot apărea ca urmare a supraîncărcării unui anumit mușchi sau a unei anumite grupe musculare, de exemplu, în urma activității fizice intense. Dar, crampele neplăcute pot apărea pe neașteptate și în timpul odihnei, de exemplu, când dormiți. De multe ori apariția acestora este atribuită lipsei de magneziu, ale cărui diferite forme se pot găsi tot în această categorie.

Apoi avem suplimentele care susțin sănătatea părului, a unghiilor și a pielii. Acestea vor fi utile în special doamnelor care doresc să se îngrijească la maximum de frumusețea lor. Celelalte subcategorii de suplimente le vor oferi produse care conțin vitamine, minerale și alte ingrediente active. Acestea au efect asupra calității părului, unghiilor și pielii, cum ar fi Pink Beauty.

Oferta de produse pentru păr, unghii și piele este completată de suplimente care conțin Coenzima Q10, care ajută mitocondria cu producția de energie fiind în același timp un antioxidant, pe care îl vor aprecia și domnii.

Aici puteți găsi și o subcategorie numită nootropice și suplimente pentru creier. Acestea includ produse care conțin extracte de origine vegetală, care pot crește rezistența organismului la factori externi precum stresul sau situațiile tensionate. În plus, pot contribui la o concentrare mai bună sau îmbunătăți vigilența. Un exemplu ar fi DMAERhodiola Rosea sau L-Teanina.

Urmează o subcategorie axată pe gaming. Aceasta cuprinde produse create pentru nevoile jucătorilor de e-sporturi, precum și ale iubitorilor de jocuri video. Vorbim despre amestecuri care pot contribui la îmbunătățirea concentrării, la reflexe mai rapide sau la o doză optimă de energie pentru acele meciuri online lungi. Profilul ingredientelor acestora nu s-ar putea descurca fără Cafeină, care poate oferi un impuls de energie bun sau Taurină care este un ingredient frecvent al energizantelor. Desigur, sunt îmbogățite și cu vitamine și minerale.

Categoria Alte Suplimente include și o subcategorie de produse axate pe susținerea ficatului, un organ vital al organismului uman. Aici puteți găsi produse cu un profil de ingrediente funcțional sub formă de colină, care contribuie la menținerea funcționării optime a ficatului. Există și armurariul, căutat de persoanele care doresc susținerea maximă a acestui organ indispensabil. Acestea fiind spuse, dacă nu știți care produs s-ar potrivi nevoilor voastre, soluția ideală poate fi, de exemplu, Protector hepatic sub formă de capsule cu un profil complex de ingrediente.

Va fi util și în cazul suplimentelor anti-îmbătrânire, care reprezintă un mod popular de a susține vitalitatea generală. Acestea includ, de exemplu, Quercetina sub formă practică de capsule, care se află printre cei mai puternici antioxidanți. Aceasta poate ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și reduce astfel activitatea substanțelor dăunătoare care se pare că are efecte negative asupra organismului.

Mai mult, pentru a ajuta la obținerea funcționării optime a organismului, puteți alege și alte suplimente nutriționale speciale. În această subcategorie puteți găsi produse care conțin extracte de origine vegetală pentru susținerea vitalității generale sub formp de pulbere, capsule sau tablete.

De asemenea, nu ar trebui să uităm de ciuperci, mai exact, extractele acestora sub diferite forme. Acestea au un conținut înalt de ingrediente bioactive și sunt subiectul cercetărilor privind posibilele efecte asupra organismului uman. Unele dintre ele se numără printre superalimente și tind să facă parte dintr-un stil de viață sănătos. Un bun exemplu este BIO Reishi Pulbere, care are un conținut semnificativ de fibre. Totuși, oamenii aleg de multe ori suplimentele din ciuperci cu scopul de a reface echilibrul general al organismului sau pentru a le folosi ca înlocuitor al efectelor revigorante ale cafelei, cum este cazul hericium.

Alegeți dintr-o varietate de alte suplimente nutriționale și simțiți magia lor pe propria piele.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.