Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sinefrina 90 tablete - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
91 %

Sinefrina este un supliment nutritiv foarte eficient pentru scăderea în greutate, deoarece arde eficient grăsimile prin stimularea termogenezei (producția de căldură în organism), crescând astfel consumul de energie, chiar și fără vreun efort fizic.

În stoc
Preţ special   23,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Cel mai bine vândut arzător de grăsime - Sinefrina

Sinefrina este o substanță funcțională și activă pentru reducerea eficientă a greutății corporale. Acest arzător de grăsime se bazează pe principiul de stimulare a termogenezei și formează căldura în organism, crescând astfel consumul de energie, fără efort fizic. Desigur, dacă utilizați acest arzător de grăsime în combinație cu diferite activități fizice, asociate cu o nutritie echilibrată, hipocalorică, pierderea in greutate si arderea grăsimilor va decurge mai rapid. Sinefrina crește metabolismul bazal, cel care determină cât de multe calorii va arde organismul în stare de repaus timp de o zi.

 

Sinefrina funcționează pe baza faptului că, odată ajunsă în organism, produce senzație de frig, însă acționează numai asupra receptorilor, deci acest sentiment nu se simte fizic iar corpul va reactiona, producând automat mai multa căldură, ceea ce înseamnă ca va începe să consume mai multă energie din grăsimi.

 

  Sinefrina GymBeam

  

Efectele sinefrinei

 • stimulează termogeneza
 • stimulează arderea excesului de grăsime
 • reduce greutatea corporală
 • stimulează și intensifică metabolismul, crescând astfel consumul de energie.

 

Pentru cine este destinat  produsul Sinefrina?

Se recomanda sportivilor, dar și oamenilor obișnuiți care doresc să pierdă kilogramele în plus.

 

Beneficiile arzătorului de grăsimi Sinefrina

 • promovează reducerea rapidă și eficientă în greutate
 • arde eficient grăsimile
 • are efect lipotropic și termogenic(grăsimea se transformă în energie nu numai în starea de repaus, ci și în timpul activității fizice)
 • contribuie la pierdere în greutate, chiar și fără nici o activitate fizică
 • reduce depozitarea grăsimilor
 • crește consumul de energie din timpul zilei
 • are efect stimulator

 

Sinefrina GymBeam

 

Funcționează Sinefrina chiar și fără exerciții fizice?

Desigur, o condiție prealabilă pentru pierderea în greutate pe un termen lung este mișcarea, care contribuie la creșterea cheltuielilor energetice. Cu toate acestea, sinefrina funcționează chiar si fără efort fizic. O dieta adecvată si exercitii fizice frecvente cresc efectele acestui arzător de grăsime, care la rândul său mărește metabolismul bazal, iar în timpul activitățiilor fizice generează energie din lipide.

 

Ce spun cercetările despre Sinefrină?

O mulțime de cercetări au confirmat faptul că suplimentele nutritive care conțin substanța Sinefrina, stimulează arderea grăsimilor. O serie de alte studii au arătat că sinefrina are un impact semnificativ asupra creșterii termogenezei și prezintă cel mai bun supliment natural care înlocuiește efedrina.

 

Ingrediente

Sinefrina (Citrus aurantium), celuloza microcristalină, agenți de separare: stearat de magneziu, sorbitol, calciu tribazic.

 

Mod de administrare

Se recomandă să luați 1-3 tablete de Sinefrină pe zi, de preferință cu 30 de minute înainte de activitate fizică. Poate fi de asemenea combinată cu suplimente nutritive pe baza de carnitină și cofeină, dar cu siguranță nu înainte de culcare, deoarece acesta este un stimulent și ar putea provoca insomnii.

 

Detalii despre produs

Arzătorul de grăsime Sinefrina face parte din substanțele stimulente pe bază de ingrediente naturale. Se obține din fructe citrice și are efecte termogenice, ceea ce înseamnă că, organismul va produce mai multa energie, chiar si fără efort fizic. Sinefrina este cel mai vândut produs ca arzător de grăsime, datorită acțiunilor sale eficiente, compoziției pe bază naturală și prețului rezonabil. Pentru a spori efectele și a pierde mai rapid din greutate este recomandat se combinați acest produs cu mișcari frecvente și un regim alimentar hipocaloric.

 

Tabelul cu valori nutritive

Valoarea nutritivă1 comprimat
Valoarea energetică 41 kJ / 1 kcal
Grăsimi <10 mg
Carbohidratii 0,37 g
Proteine 15 mg
Citrus aurantlum 125 mg
   din care sinefrina 10 mg
Recenzii clienți

Sinefrina 90 tablete - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Sinefrina 90 tablete - GymBeam
Rating-ul dvs
Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Sinefrina 90 tablete - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul