Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker Sportmixer Green White 760 ml - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
62 %

Shaker-ul Sportmixer Green cu un volum de 760 ml este fabricat din plastic de înaltă calitate, fără BPA și ftalați. Se evidențiază prin designul elegant, inovație și versatilitatea sticlei pentru sportivi și a mixerului într-unul singur. Datorită spiralei din sârmă, băuturile proteice, suplimentele nutritive sunt bine amestecate dar se potrivește și pentru sucuri de fructe și apă. Acest shaker cu design elegant nu este numai estetic, ci și practic și conceput să vi se potrivească perfect în mână.

În stoc
Preţ special   16,55 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Sportmixer - mult-așteptatul shaker practic de 760 ml pentru a vă însoți și pentru un stil de viață activ

Shaker-ul Sportmixer Green cu un volum de 760 ml este fabricat din plastic de înaltă calitate și fără BPA și ftalați. Datorită spiralei din sârmă, puteți amesteca pur și simplu băutura proteică sau orice alt supliment nutritiv sub formă de pulbere. Este, de asemenea, potrivit pentru smoothies, sucuri de fructe sau apă și, prin urmare, este folosit nu numai de către sportivi, ci și de non-sportivi. Capacul este impermeabil. Sticla are o gură largă și se curăță cu ușurință, clătindu-se sau cu o perie.

Shaker-ul Sportmixer a fost proiectat cu o bună doză de stil, inovație și invenție. Prin urmare, veți fi foarte încântați să vă schimbați stilul de viață cu unul activ și exigent. Dizolvați-vă pudra proteică și bucurați-vă de consistența uimitor de fină a băutorilor voastre. Sistemul nostru folosește o spirală din sârmă, care amestecă fiecare băutură sub formă de pudră, în câteva secunde. Capacul este surprinzător de util și vă veți întreba cum de până acum v-ați descurcat fără el. Agitați bine partea de sus a shaker-ului, apăsați-l în jos și puteți face rostogolirea. Nici o picătură nu va curge.


Shaker-ul Sportmixer și beneficiile sale

  • volum practic de 760 ml
  • capac sigur
  • amestecă perfect orice băutură
  • se curăță foarte ușor
  • are un mâner din cauciuc
  • are un gât larg
  • fabricat din plastic de calitate fără BPA și ftalați
Recenzii clienți

Shaker Sportmixer Green White 760 ml - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Shaker Sportmixer Green White 760 ml - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
4001024
Cod HS
39249000
Greutate brută
0.15 kg
Lungime
23.50 cm
Lățime
8.00 cm
Înălțime
23.50 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Shaker Sportmixer Green White 760 ml - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul