Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sticlă pentru hidratare Hydrator 1,89 l - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
83 %

Sticla pentru hidratare Hydrator cu o capacitate de 1,89 litri vă va însoți în timpul antrenamentelor lungi și dificile. Va fi apreciată de toti sportivii cu un program foarte intens și care trebuie să se hidrateze. Sub capac se află un sigiliu de silicon pentru a preveni scurgerea. Are un design confortabil, asigurând folosirea facilă.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 05.08.2020
Preț estimat 28,90 Lei

Sticla pentru hidratare Hydrator: umple-o cu 1,89l de apă și te va salva în timpul antrenamentelor intense

Sticla pentru hidratare Hydrator cu o capacitate de 1,89 litri vă va însoți în timpul antrenamentelor, sau oriunde altundeva vă va stinge setea. Regimul de hidratare este de o importanță vitală, iar în zilele fierbinți de vară este de două ori mai important. Corpul uman folosește în repaus (în funcție de temperatura exterioară) de 1,5 litri de apă. De aceea este întotdeauna important, mai ales în timpul verii, să beți multă apă. Recomandarea generală este de cel puțin 2 litri de apă pe zi și până la 3,5 litri pe vreme călduroasă. Cu siguranță că ați întâlnit situația în care creșterea temperaturii din sala de gimnastică v-a făcut să vă goliți sticla cu apă foarte repede. Cu această sticlă acest lucru nu se poate întâmpla.

 

Sticla Hydrator GYMBEAM

 

Sticla pentru hidratare Hydrator cu o capacitate de 1,89 litri are un design perfect pentru o prindere confortabilă în timp ce beți. Sub capac se află o garnitură de silicon care previne scurgerea lichidului din recipient.

 

Pentru cine este potrivită sticla pentru hidratare Hydrator ?

Este perfectă pentru cei ce se antrenează îndelung și intens și trebuie să se hidrateze mult. Ideal este, prin urmare, pentru CrossFit, sala de fitness, forță, streetworkout și alte sporturi similare. Volumul de 1,89 litri va fi apreciat, fără îndoială, de către sportivi, jucători de hochei și mulți alți sportivi, care sunt extrem de solicitați la antrenamente. Sticla este destinată în primul rând pentru apă sau băuturi ionice, nu și pentru băuturi proteice și alte băuturi. Pentru acestea din urmă, folosiți shakerul.

 

Sticla pentru hidratre Hydrator și avantajele sale

  • are un volum de 1,89 litri
  • nu conține BPA și DEHP
  • manoperă de calitate
Recenzii clienți

Sticlă pentru hidratare Hydrator 1,89 l - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Sticlă pentru hidratare Hydrator 1,89 l - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
9000004005088
Cod HS
39249000
Greutate brută
0.15 kg
Lungime
13.00 cm
Lățime
13.00 cm
Înălțime
23.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Sticlă pentru hidratare Hydrator 1,89 l - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul