Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine Fusion Pro - Dedicated

Producător: Dedicated
Evaluarea:
82 %

Proteinele Fusion Pro sunt proteine multicomponente - conțin concentrat de zer rapid absorbabil, care oferă aprovizionarea imediată a nutrienților în mușchi și cazeină lent digerabilă, pentru eliberarea continuă a aminoacizilor esențiali. Conțin 68% proteine obținute din lapte de vaci hrănite cu iarbă, ceea ce susține creșterea și protecția masei musculare și a imunității.

În stoc
Preţ special   179,00 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Proteinele Fusion Pro oferă 68% cotă de proteine - concentrat din zer cu digestie rapidă și cazeină cu digestie lentă

Proteinaele Fusion Pro sunt concentratele din zer rapid absorbabil, care oferă aprovizionarea imediată cu nutrienți în mușchi și cazeină lent digestivă pentru eliberarea continuă a aminoacizilor esențiali. Fusion Pro cu proporția de 68% de proteine susține creșterea și protecția masei musculare și este ideal pentru oricine care dorește să crească aportul zilnic de proteine. În timpul producției a fost utilizat cu atenție laptele obținut de la vacile hrănite cu iarbă, prin care a fost asigurată proporția ridicată de substanțe care susțin imunitatea și creșterea masei musculare. Fusion Pro are structura complet transparentă și nu se ascunde în spatele niciunui mix "brevetat", iar substanțele sale active sunt în mod individual enumerate pe etichetă.

 

proteine Fusion Pro Dedicated  

 

Protein Fusion Pro și beneficiile sale

  • proteine multicomponente - combină proteinele absorbabile rapid și lent
  • conține concentrat de zer rapid absorbabil
  • conține cazeină lent digestivă
  • are proporția de 68% de proteine
  • susține creșterea și protejarea mușchilor
  • are un profil excelent de aminoacizi
  • are o structură transparentă

 

Ingrediente

Fusion Pro™ 50/50 amestec de proteine din lapte concentrat 80%, concentrat din zer 80% (obținut din lapte de vaci hrănite cu iarbă, care conține o proporție ridicată de lactoferină, imunoglobuline, albumină serică, peptide active și factori de creștere), ulei rafinat, palmier fractionat, colorant natural (curcumină E100), agent de îngroșare (gumă xantan E415), lecitină, arome și îndulcitori (E955 sucraloză, fructoză, acesulfam K E950).

 

Mod de administrare

Se amestecă 1 porție (1 cupă = 32 g) cu 250-350 ml de apă și se ia de 1-4 ori pe zi. În zilele de antrenament, vă recomandăm să luați 1-2 cupe imediat după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de strawberry ice cream)1 cupă (32 g)
Calorii119 kcal
Proteine22 g
Carbohidrați3 g
Fibre1 g
Grăsimi2 g
Sodiu49 mg
Potasiu79 mg
Calciu396 mg

 

Atenție

Destinat alimentației speciale - potrivite pentru sportivi. A se păstra departe de copii! Nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de 5-25 grade C. După deschidere, se va utiliza în decurs de 120 de zile. A nu se depăși doza recomandată. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea incorectă și depozitare a produsului. În cazul unor probleme de sănătate, înainte de a lua produsul, consultați medicul.

Atenție persoanelor alergice: Conține lapte și soia (lecitină). Produs într-o instalație care poate prelucra, de asemenea, ouă, nuci, susan, arahide, pește, crustacee și produse din grâu.

Recenzii clienți

Proteine Fusion Pro - Dedicated

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Fusion Pro - Dedicated
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Înălțime
32.00 cm
Lățime
19.00 cm
Lungime
32.00 cm
Greutate brută
2.13 kg
Cod HS
21069098
EAN
804947008187
Fără ambalaj din plastic
Nu
Metoda de prelucrare a proteinelor
Prelucrare diferită
Formă
Pudră
Sursă proteică
Zer
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Proteine Fusion Pro - Dedicated

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul