100% Whey Protein - Nutrend

Evaluare:
84 % of 100
84 % (85)
Producător: Nutrend

100% Whey Protein conține concentrat și izolat din zer obținut din lapte premium cu o valoare biologică ridicată. O porție din această pudră proteică oferă un conținut ridicat de proteine pentru a susține creșterea masei musculare și menținerea acesteia, precum și sănătatea oaselor. În funcție de aromă, este, de asemenea, scăzut în zahăr și are profilul de ingrediente îmbogățit cu un complex de enzime digestive numit Digezyme® pentru o digestie mai bună.

Indisponibil pe termen lung

100% Whey Protein - un amestec premium de concentrat și izolat din zer de lapte care se mândrește cu un conținut ridicat de proteine pentru creșterea musculară

100% Whey Protein se numără printre pulberile proteice din zer de înaltă calitate, cu o valoare biologică ridicată. Zerul conținut în această pudră proteică provine din lapte de la animale hrănite cu iarbă. Mai exact, conține concentrat și izolat din zer de lapte, care asigură faptul că o porție oferă o proporție ridicată de proteine. Acest lucru înseamnă că va favoriza creșterea și menținerea masei musculare, precum și sănătatea oaselor. Datorită proteinei din zer, are un nivel natural ridicat de aminoacizi esențiali, anume 5g în fiecare porție.

 

În plus, în funcție de aromă, are și un conținut scăzut de zahăr și, din acest motiv, poate fi potrivit pentru diete. Profilul de ingrediente al acestei pudre proteice este în plus îmbogățit cu un complex de enzime digestive numit Digezyme®, care ajută la digestia proteinelor. În afară de aceasta, nu conține conservanți, coloranți artificiali sau gluten. Cireașa de pe tort este gustul său delicios, care va face ca băutul shake-ului proteic rezultat să fie o încântare absolută. 100% Whey Protein este, prin urmare, potrivit pentru toți sportivii care doresc să promoveze creșterea musculară și recuperarea după efort cât mai mult posibil.

 

 

100% Whey Protein & beneficiile sale

 • o pudră de proteine din zer cu o valoare biologică ridicată
 • conține zer provenit din laptele animalelor hrănite cu iarbă
 • conține atât concentrat din zer de lapte cât și izolat de zer
 • o porție oferă un conținut ridicat de proteine
 • promovează creșterea și menținerea masei musculare
 • are un efect benefic asupra sănătății oaselor
 • conține în mod natural o cantitate ridicată de aminoacizi esențiali
 • îmbogățit cu Digezyme® - un complex de enzime digestive
 • cu un gust delicios
 • nu conține coloranți artificiali, conservanți sau gluten
 • potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști

 

Ingrediente

Aromă de ananas și nucă de cocos: 78 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 15.5 % izolat de proteine din zer (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), dioxid de siliciu ca agent antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice), colorant (beta-caroten).

Aromă de banane și căpșuni: 78 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 15.5 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), concentrat de sfeclă roșie, dioxid de siliciu antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de ciocolată albă cu nucă de cocos: 80 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 13.5 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), dioxid de siliciu ca agent antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de biscuiți & cremă: 80 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 14.5 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), dioxid de siliciu ca agent antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de Brownies cu ciocolată: 65 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 24 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), cacao, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), arome, dioxid de siliciu antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de ciocolată cu cacao: 65 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 24 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), cacao, arome, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), dioxid de siliciu antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de ciocolată și nucă de cocos: 65 % concentrat de proteine din zer (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 24 % izolat de proteine din zer (conține lecitină de floarea-soarelui), cacao, arome, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), dioxid de siliciu antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de ciocolată cu alune: 65 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 24 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), cacao, arome, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), dioxid de siliciu antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de căpșuni: 78 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 16 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), concentrat de sfeclă roșie, dioxid de siliciu antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de Caramel Latte: 80 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 13.5 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), colorant caramel, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de kiwi și banane: 80 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 14 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), un amestec de concentrat de șofrănel și extract de spirulină, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și celulază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de Iced Coffee: 80 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 13.5 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), colorant caramel, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de vanilie și mango: 77 %concentrat de proteine din zer (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 16 % izolat de proteine din zer (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), dioxid de siliciu ca agent antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive -Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (zaharoză și glicozide steviolice), colorant (betacaroten).

Aromă de zmeură: 78 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 15 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), concentrat de sfeclă roșie, dioxid de siliciu antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice).

Aromă de portocale: 80 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 14 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), aromă, dioxid de siliciu ca agent antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive - Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), concentrat de sfeclă roșie, îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice), colorant (betacaroten).

Aromă de vanilie: 80 % concentrat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 13.5 % izolat de proteine de grâu (conține lecitină de floarea-soarelui), aromă, fibre de grâu fără gluten, stabilizatori (Acacia și gumă de xantan), dioxid de siliciu ca agent antiaglomerant, clorură de sodiu, un complex de enzime digestive -Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază și cellază), îndulcitori (sucraloză și glicozide steviolice), colorant (beta-caroten).

 

Mod de utilizare 

Amestecați 2 măsuri (30 g) împreună cu 250 ml de apă. Luați 1-3 porții pe zi între mese, în funcție de necesarul zilnic de proteine. Maxim 3 porții pe zi. Nu depășiți porția zilnică recomandată.

 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (vanilie și mango, zmeură, ciocolată albă cu nucă de cocos) 1 porție (30 g)
Valoare energetică 475 kJ/112 kcal
Proteine 21.9 g
Carbohidrați 2.6 g
din care zaharuri 1.7 g
Grăsimi 1.5 g
din care acizi grași saturați 1 g
Fibre 0.45 g
Sare 0.5 g
Enzime digestive 12 mg
L-alanină 1088 mg
L-arginină 504 mg
Acid L-aspartic 2345 mg
L-cisteină 508 mg
Acid L-glutamic 3872 mg
Glicină 395 mg
L-histidină 407 mg
L-isoleucină 1338 mg
L-leucină 2281 mg
L-lizină 2015 mg
L-metionină 475 mg
L-fenilalanină 685 mg
L-prolină 1270 mg
L-serină 1040 mg
L-treonină 1479 mg
L-tirozină 621 mg
L-valină 1269 mg
L-triptofan 379 mg

 

Valori nutriționale (ciocolată cu cacao, Brownies cu ciocolată) 1 porție (30 g)
Valoare energetică 467 kJ/110 kcal
Proteine 21.6 g
Carbohidrați 2.2 g
din care zaharuri 1.5 g
Grăsimi 1.5 g
din care acizi grași saturați 0,9 g
Fibre 1.1 g
Sare 0.5 g
Enzime digestive 12 mg
L-alanină 1068 mg
L-arginină 498 mg
Acid L-aspartic 2312 mg
L-cisteină 493 mg
Acid L-glutamic 3821 mg
Glicină 382 mg
L-histidină 394 mg
L-izoleucină 1315 mg
L-leucină 2234 mg
L-lizină 1973 mg
L-metionină 469 mg
L-fenilalanină 673 mg
L-prolină 1232 mg
L-serină 1017 mg
L-treonină 1444 mg
L-tirozină 607 mg
L-valină 1248 mg
L-triptofan 368 mg

 

Valori nutriționale (ciocolată cu nucă de cocos, ciocolată cu alune) 1 porție (30 g)
Valoare energetică 467 kJ/110 kcal
Proteine 21.6 g
Carbohidrați 2.3 g
din care zaharuri 1.5 g
Grăsimi 1.4 g
din care acizi grași saturați 0.9 g
Fibre 1.0 g
Sare 0.5 g
Enzime digestive 12 mg
L-alanină 1068 mg
L-arginină 498 mg
Acid L-aspartic 2312 mg
L-cisteină 493 mg
Acid L-glutamic 3821 mg
Glicină 382 mg
L-histidină 394 mg
L-isoleucină 1315 mg
L-leucină 2234 mg
L-lizină 1973 mg
L-metionină 469 mg
L-fenilalanină 673 mg
L-prolină 1232 mg
L-serină 1017 mg
L-treonină 1444 mg
L-tirozină 607 mg
L-valină 1248 mg
L-triptofan 368 mg

 

Valori nutriționale (Caramel Latte, Iced Coffee, Ananas și nucă de cocos, vanilie, căpșuni și banane) 1 porție (30 g)
Valoare energetică 474 kJ/112 kcal
Proteine 21.9 g
Carbohidrați 2.4 g
din care zaharuri 1.7 g
Grăsimi 1.5 g
din care acizi grași saturați 1.0 g
Fibre 0.45 g
Sare 0.5 g
Enzime digestive 12 mg
L-alanină 1088 mg
L-arginină 504 mg
Acid L-aspartic 2345 mg
L-cisteină 508 mg
Acid L-glutamic 3872 mg
Glicină 395 mg
L-histidină 407 mg
L-isoleucină 1338 mg
L-leucină 2281 mg
L-lizină 2015 mg
L-metionină 475 mg
L-fenilalanină 685 mg
L-prolină 1270 mg
L-serină 1040 mg
L-treonină 1479 mg
L-tirozină 621 mg
L-valină 1269 mg
L-triptofan 379 mg

 

Valori nutriționale (portocale, căpșuni, kiwi și banane, biscuiți & cremă) 1 porție (30 g)
Valoare energetică 472 kJ/111 kcal
Proteine 21.9 g
Carbohidrați 2.4 g
din care zaharuri 1.7 g
Grăsimi 1.5 g
din care acizi grași saturați 1 g
Fibre 0.45 g
Sare 0.5 g
Enzime digestive 12 mg
L-alanină 1088 mg
L-arginină 504 mg
Acid L-aspartic 2345 mg
L-cisteină 508 mg
Acid L-glutamic 3872 mg
Glicină 395 mg
L-histidină 407 mg
L-isoleucină 1338 mg
L-leucină 2281 mg
L-lizină 2015 mg
L-metionină 475 mg
L-fenilalanină 685 mg
L-prolină 1270 mg
L-serină 1040 mg
L-treonină 1479 mg
L-tirozină 621 mg
L-valină 1269 mg
L-triptofan 379 mg

 

Atenție

Supliment alimentar, cu îndulcitori. A nu înlocui o dietă variată. Nu este destinat copiilor cu vârsta sub 12 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se proteja de căldură, îngheț și umiditate. Poate conține urme de soia. 

Detalii produs
EAN 8594073179104
Vegan Nu
Categoria principală Concentrate proteice
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Nu
Metoda de prelucrare a proteinelor Concentrat
Sursă proteică Zer
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Amestec Mix
Cod HS 21061080: -- Ostatné
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Fabricat în EU
Înălțime 20.00 cm
Lățime 20.00 cm
Lungime 31.00 cm
Greutate brută 2.64 kg
Număr de bucăți per pachet 2 buc.
Număr de bucăți pe palet 1 buc.
Greutate netă 2.25 kg
Distribuitor Win, s.r.o., Československej armády 1, 03601 Martin, Slovakia
Alte categorii Proteine
Proteine din zer whey

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți 100% Whey Protein - Nutrend
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:100% Whey Protein - Nutrend
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

84 %
84 %
Scor mediu din 85 recenzii.

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

93 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
E grassfed sau nu? Are digenzime sau nu? Daca nu aveti varianta pe stoc va rog sa modificati pozele!!!

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul