Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine Instant Whey Pro - Reflex Nutrition

Producător: Reflex Nutrition

Instant Whey Pro sunt proteine cu un conținut de 80% proteine din concentrat și izolat din zer, care sunt ideale pentru menținerea și creșterea masei musculare. Au un conținut redus de carbohidrați și grăsimi și sunt îmbogățite cu bacterii probiotice și enzime digestive.

În stoc
Preţ special   109,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei)

Proteine Instant Whey Pro - Pulbere de proteine cu 80 % mai mult conținut de proteine, îmbogățite cu bacterii probiotice și enzime digestive 

Instant Whey Pro sunt o sursă de proteine obținute dintr-un amestec de concentrat și izolat de zer. Proteinele sunt provin din laptele vacilor care au fost hrănite cu iarbă și datorită acestui lucru, laptele este mai bogat în acizi grași omega-3 și conține de 5 ori mai mult CLA. În plus, conține bacterii probiotice și enzime digestive. Instant Whey Pro au un conținut de 80% proteine, precum și un conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați. Acestea vor fi apreciate atât de sportivi și de persoanele active fizic, cât și de cei care sunt în cautarea unui supliment nutritiv de calitate, pentru a-și suplimenta aportul proteic. Corpul uman are nevoie de proteine, deoarece acestea contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, dar și la menținerea sănătății oaselor. Proteinele sunt potrivite și pentru vegetarieni.

 

Proteine Instant Whey Pro - Reflex Nutrition

 

Proteinele Instant Whey Pro și beneficiile sale 

  • un amestec de concentrat și izolat din zer 
  • conține 80 % proteine
  • au o cantitate redusă de grăsimi și zaharuri
  • sunt obținute din lapte de vacă bogat în acizi omega-3
  • conțin culturi probiotice și enzime digestive 
  • sprijină creșterea și menținerea masei musculare
  • potrivite pentru vegetarieni

 

Ingrediente

Aromă de ciocolată: amestec de proteine și aminoacizi (94%) (din care 71% proteină din lapte) (proteină din zer ultrafiltrată (lapte), proteină naturală din zer filtrată la rece (lapte), concentrat de proteină din lapte, glutamină peptide (grâu), L-glutamină, emulgator lecitină din soia), pudră de cacao, arome, gumă de celuloză, complex de enzime (DigeZyme (alpha-amilază, protează neutră, celulază, lactază, lipază)), potențiator de arome (clorură de potasiu), îndulcitor (acesulfam K), Bacillus coagulans (Lactospore), îndulcitor sucraloză, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus.

Aromă de căpșuni și zmeură: proteină instant din zer (lapte) (izolat de proteine din zer (lapte) (72%), concentrat de proteine din zer (lapte) (9%), emulgator (lecitină din soia), concentrat de proteină din lapte (15%), arome, agent de îngroșare (gumă de celuloză), colorant (betanină), complex de enzime (DigeZyme® (alpha-amilază, protează neutră, celulază, lactază, lipază), îndulcitor (sucraloză), sare de mare, Bacillus coagulans (LactoSpore®), îndulcitor (glicozide din steviol), Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus.

Aromă de caramel sărat:  proteină instant din zer (lapte) (izolat de proteine din zer (lapte) (77%), concentrat de proteine din zer (lapte) (3%), emulgator (lecitină din soia), concentrat de proteină din lapte (15%), arome, agent de îngroșare (gumă de celuloză), sare de mare, colorant (pudră de cacao), complex de enzime (DigeZyme® (alpha-amilază, protează neutră, celulază, lactază, lipază), îndulcitor (sucraloză), colorant (caroten), Bacillus coagulanpore (LactSpore®), îndulcitor (glicozide din steviol), Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus. 

 

Mod de administrare

Consumați 1 porție pe zi, ideal după antrenament. Amestecați 25 g de produs cu 150 ml de apă sau lapte degresat într-un shaker sau blender. Pentru un gust optim, se recomandă 150 ml, dar acestea sunt doar niște instrucțiuni, voi puteți adăuga apă într-o cantitate mai mică sau mai mare, după cum este necesar. Consumați imediat după amestecare. Vă recomandăm să utilizați o măsură exactă, deoarece cupa de măsurare este gradată în mililitri și nu în grame. 

 

Tabelul valorilor nutriționale 

Valori nutriționale - aromă de caramel sărat100 g
Valoare energetică1530 kJ / 361 kcal
Grăsimi1,5 g
 din care grăsimi saturate0,6 g
Carbohidrați5,5 g
 din care zaharuri2,8 g
Fibre2,2 g
Proteine80 g
Sare1,3 g

 

Valori nutriționale - aromă de ciocolată100 g
Valoare energetică1528kJ / 361 kcal
Grăsimi2,0 g
 din care grăsimi saturate0,5 g
Carbohidrați3,0 g
 din care zaharuri1,2 g
Fibre4,5 g
Proteine80 g
Sare1,0 g

 

Valori nutriționale - aromă de zmeură100 g
Valoare energetică1528kJ / 360 kcal
Grăsimi1,5 g
 din care grăsimi saturate0,5 g
Carbohidrați4,5 g
 din care zaharuri2,5 g
Fibre3,4 g
Proteine80 g
Sare0,62 g

 

Atenție

Acesta este un supliment alimentar și, prin urmare, trebuie utilizat împreună cu o alimentație echilibrată. Alergenii sunt evidențiați cu caractere îngroșate. Produsul poate conține urme de gluten și/sau ouă.

Recenzii clienți

Proteine Instant Whey Pro - Reflex Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Instant Whey Pro - Reflex Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Distribuitor
Tropicana Health & Fitness Ltd. , Units 38 & 39, Minworth, Industrial Estate, Sutton Coldfield, Birmingham, B76 1AH
Fără OMG
Da
Înălțime
26.00 cm
Lățime
20.00 cm
Lungime
20.00 cm
Greutate brută
2.46 kg
Greutate netă
2.20 kg
Cod HS
21061080
EAN
5033579001241
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Metoda de prelucrare a proteinelor
Prelucrare diferită
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Sursă proteică
Carne de vită
Bio
Nu
Fără gluten
Nu
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Pur
Formă
Pudră
Număr de bucăți per pachet
6 buc.
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Proteine Instant Whey Pro - Reflex Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul