Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Protein Slim Line Diet 400 g - Megabol

Producător: Megabol
Evaluarea:
73 %

Slim Line Diet sunt proteine gustoase pentru slăbit ideale pentru femei, dar și pentru bărbații care doresc să piardă în greutate, în timp ce protejează masa musculară împotriva pierderilor. Conține până la 66% proteinele și numai 9 g de glucide per 100 g. Acesta conține, de asemenea, complexul de vitamine B1, B2, B5, B12, C și E. Datorită acestui lucru în mod natural ajută la reducerea poftei de mâncare, accelerează metabolismul și ajută la digestie.

Stoc epuizat

Slim Line Diet este proteina de slăbit pentru femei, ce conține o gamă largă de vitamine

Proteina Slim Line Diet este o băutură gustoasă pentru femei sau bărbații care doresc să piardă în greutate și protejează, de asemenea, musculatura de la colaps. Aceasta conține între 66 g și 100 g de proteine de înaltă calitate și doar 9 grame de carbohidrați. Vă oferă garanția că veți consuma proteine și nu numai glucide și grăsimi inutile. Dacă sunteți doar la dietă sau vreți să mâncați sănătos și, de asemenea, să arătați bine, Slim Line este un excelent supliment pentru planul de dietă.


slim line diet proteine pentru slăbit


Nu este vorba doar de o băutură proteică, dar este, de asemenea, un complex de vitamine B1, B2, B5, B12, C și E. Datorită compozitiei sale unice, în mod natural ajută la reducerea poftei de mâncare și este ideală pentru cei care doresc să-și mențină greutatea sau să piardă kilogramele în exces.


Slim Line Diet și beneficiile sale

  • proteine de calitate din zer
  • conține 66% proteine
  • sprijină creșterea musculară
  • ajută la arderea grăsimilor
  • ajută la digestie
  • accelerează metabolismul
  • reduce pofta de mâncare
  • oferă energie pentru întreaga zi
  • proteina ideală pentru slăbit pentru femei


Mod de administrare

La 30g de produs adăugați 140-170 ml de apă sau lapte degresat, cu conținut scăzut de grăsime și luați de 1 până la 2 ori pe zi.

Produsul este certificat HACCP, care garantează o calitate înaltă. Este cel mai eficient și eficace sistem pentru asigurarea unui nivel ridicat al igienei produselor alimentare.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 cupă (30 g)100 g
Valoare energetică123 kJ / 519 kcal373 kJ / 1573 kcal
Proteine22 g66 g
Grăsimi3 g8 g
Carbohidrați3 g9 g
Recenzii clienți

Protein Slim Line Diet 400 g - Megabol

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Protein Slim Line Diet 400 g - Megabol
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Protein Slim Line Diet 400 g - Megabol

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul