Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Prosop gri pentru fitness - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
97 %

Prosopul gri pentru fitness și antrenament este fabricat din bumbac 100%, plăcut la atingere. Este foarte absorbant, în același timp este durabil, antistatic, antibacterian și delicat pe piele sensibilă. Prosopul cu dimensiuni de 50x90cm poate servi nu doar pentru a șterge transpirația de pe față, dar, de asemenea, ca un sprijin în timpul exercițiilor fizice.

Indisponibil pe termen lung Disponibil începând cu: 14.08.2020
Preț estimat 23,80 Lei

Prosop gri pentru fitness din bumbac 100% cu caracteristici extraordinare

Prosopul gri pentru fitness și antrenament este realizat din bumbac fin 100%, moale la atingere. Prosopul din bumbac natural iese în evidență prin absorbția sa, durabilitate, proprietăți antistatice și antibacteriene. Prosopul de dimensiuni 50x90 cm, are proprietăți excelente, fără utilizarea de aditivi chimici. Apreciat și de persoanele care suferă de alergii, deoarece nu produce reacții alergice și este delicat cu pielea sensibilă

  

Poate că nu trebuie să amintim cât de important este un prosop la antrenament. Este un accesoriu esențial al fiecărui atlet, la sala de fitness. Și dacă vă curge transpirația pe față, asta este un semn bun, dar e și mai bine dacă aveți cu ce să o ștergeți. De asemenea, el poate servi într-o varietate de moduri pentru exerciții de fitness, ca suport pentru burtă sau picioare sau întins sub voi în timpul antrenamentului. Dacă nu aveți un prosop corespunzător pentru fitness, este deja un pas greșit. Acum nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la situația jenantă când cineva din sală vine și vă întreabă: "Unde ți-e prosopul?"

 

Prosopul pentru fitnees și avantajele sale

  • fabricat din bumbac 100% de înaltă calitate
  • are caracteristici antistatice
  • are caracteristici antibacteriene
  • se usucă repede
  • este foarte absorbant
  • moale și plăcut la atingere
  • este de lungă durată

 

Cum să întrețineți și să spălați prosopul?

Prosopul se spală la 40°C cu detergent pentru culori sau lenjerie neagră; nu recomandăm utilizarea balsamurilor de rufe, deoarece acestea reduc absorbanța sa. Poate fi uscat într-un uscător, la 60 ° C și, dacă doriți să îl călcați, ceea ce nu e necesar, utilizați o temperatură de 150°C. Nu îl înălbiți și nu îl curățați chimic.

Recenzii clienți

Prosop gri pentru fitness - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Prosop gri pentru fitness - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
8588007570341
Cod HS
63026000
Greutate brută
0.20 kg
Lungime
24.00 cm
Lățime
4.00 cm
Înălțime
26.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Prosop gri pentru fitness - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul