Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Prosop albastru pentru fitness - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
100 %

Prosopul albastru pentru fitness și antrenament este fabricat din bumbac 100%, fiind plăcut la atingere. Este foarte absorbant, în același timp este durabil, are proprietăți antistatice și antibacteriene și, în plus, este delicat cu pielea sensibilă. Acest prosop cu dimensiuni de 50x90cm poate servi atât pentru a vă șterge transpirația de pe față, cât și pentru a vă oferi suport în timpul antrenamentelor.

Indisponibil pe termen lung Disponibil începând cu: 14.08.2020
Preț estimat 23,80 Lei

Prosop pentru fitness realizat din bumbac 100%, cu capacitate de absorbție ridicată și proprietăți antibacteriene

Prosopul albastru pentru fitness și antrenament este realizat din bumbac 100% moale și plăcut la atingere. Prosopul din bumbac natural se evidențiază prin capacitatea de absorbție, durabilitate, proprietăți antistatice și antibacteriene. Acest prosop cu dimensiuni de 50x90 cm are proprietăți excelente și este fără aditivi chimici. Este potrivit și pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece nu produce reacții alergice și este delicat cu pielea sensibilă.

  

Poate că nu trebuie să amintim cât de important este un prosop la antrenamente. Este un accesoriu esențial pentru fiecare atlet care merge la sala de fitness. Iar dacă vă curge transpirația pe față, acesta este un semn bun, dar ar fi perfect să aveți și cu ce să o ștergeți. De asemenea, acesta vă poate ajuta la executare unor diferite exerciții, ca suport pentru abdomen sau picioare, sau îl puteți întinde sub voi în timpul antrenamentului. Dacă nu aveți un prosop corespunzător pentru fitness, atunci ați făcut deja un pas greșit. Acum nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la situația jenantă când cineva din sală vine și vă întreabă: "Unde ți-e prosopul?"

 

Prosopul pentru fitnees și avantajele sale

  • fabricat din bumbac 100% de înaltă calitate
  • are proprietăți antistatice
  • are proprietăți antibacteriene
  • se usucă repede
  • are o capacitate ridicată de absorbție
  • moale și plăcut la atingere
  • este durabil

 

Cum să întrețineți și să spălați prosopul?

Prosopul se spală la 40°C cu detergent pentru culori sau lenjerie neagră; nu recomandăm utilizarea balsamurilor de rufe, deoarece acestea reduc capacitatea sa de absorbție. Poate fi uscat într-un uscător, la 60°C, iar dacă doriți să îl călcați, ceea ce nu e necesar, setați o temperatură de 150°C. Nu îl înălbiți și nu îl curățați chimic.

Recenzii clienți

Prosop albastru pentru fitness - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Prosop albastru pentru fitness - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
8588007570358
Cod HS
63026000
Greutate brută
0.24 kg
Lungime
27.00 cm
Lățime
3.00 cm
Înălțime
27.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Prosop albastru pentru fitness - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul