Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Potasiu - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
80 %

Potasiul este un mineral esențial cu o largă răspândire și un supliment alimentar care îndeplinește un rol crucial în organismul uman, susține în mod pozitiv sistemul nervos și este deosebit de important pentru pacienții care suferă de hipertensiune arterială. Are un efect benefic asupra funcției musculare și în transmiterea semnalelor între celulele nervoase.

În stoc
Preţ special   14,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei)

Potasiul - un mineral care susține activitatea nervoasă, reduce hipertensiunea arterială și îmbunătățește funcția musculară

Potasiul este un mineral esențial și un metal alcalin. Principalele surse naturale de potasiu sunt fructele și legumele, dar se poate obține și din suplimentele nutritive pentru a se asigura aportul zilnic adecvat. Potasiul are un efect benefic asupra activității nervoase și este prezent în momentul schimbărilor semnalelor între celulele nervoase. Dacă aveți o fluctuație a tensiunii arteriale, potasiul este de mare ajutor. Ajută la digestia carbohidraților, la transferul de glicogen și de asemenea, stimulează secreția de insulină. Potasiul este apreciat și de sportivi, deoarece sprijină activitatea mușchilor, lucru benefic mai ales după antrenamente. În plus, potasiul are un efect protector împotriva infarctului miocardic și bolilor inimii. Participă la menținerea echilibrului pH-ului în organism, menține pielea sănătoasă și ajută la stimularea funcției renale atunci când sunt eliminate toxinele.

 

Potasiu - Potassium - GymBeam

 

Potasiul și beneficiile sale

 • O capsulă conține până la 99 de mg de potasiu
 • Sprijină activitatea sistemului nervos
 • Reduce tensiunea arterială
 • Susține activitatea mușchilor
 • Are un efect protector împotriva infarctului miocardic și a bolilor inimii
 • Ajută la digestia carbohidraților
 • Stimulează secreția insulinei
 • Menține echilibrul PH-ului în organism
 • Ajută la stimularea activității rinichilor

 

Ingrediente

Potasiu (gluconat de potasiu), stearat de magneziu, celuloză microcristalină, capsulă gelatinoasă (gelatină, glicerină, apă purificată).

 

Mod de administrare

Utilizați 1-2 capsule pe zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 caps
Potasiu (gluconat de potasiu)99 mg
 

Atenție

Acest produs este un supliment alimentar. Produsul nu este un înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină directă, la o temperatură de sub 25°C. Nu este indicat copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Recenzii clienți

Potasiu - GymBeam

Evaluarea globală a produsului

80%
80%
Scor mediu din 8 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

77.1 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
2 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
L-am luat pentru scoaterea apei din organism, pe perioada de definire. Are efect si in doze mici. Recomand! Chiar are efect!

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Potasiu - GymBeam

 1. 100%

  R.E.

  Client real

  Punctele clientului: 1

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Excelent
  Am 4 oameni morți în familia mea de cancer.
  Așa că, de teamă, am citit dieta Gerson și acolo spune că potasiul (acetat, monofosfat, gluconat, de potasiu, praf, combinate, 33 de grame din fiecare cu 900 ml de apă distilată, între 1 și 4 linguri de 10 ori pe zi; dar eu am găsit doar gluconat pe întregul internet). Este un ingredient crucial al marelui cerc de practici care au vindecat peste 15.000 de persoane (cu dosare dovedite) de stadii de cancer 2, 3 și majoritatea 4, terminale. Spune să eliminăm sarea pentru totdeauna (este suficientă sare în fructe și legume pentru ca organismul nostru să se ocupe și să o folosească) și să o înlocuim cu potasiu. Nu explic mai multe, întregul său proces Gersons (tată și fiică) îl explică în detaliu în carte.
  Așadar, am cumpărat 10 cutii de potasiu, am început să-l folosesc, fără sare, și mă simt foarte bine, slavă lui Dumnezeu (cu întreaga dietă Gerson). Desigur, am o viață activă și mănânc sănătos, așa sper.
  Puncte maxime pentru produs și pentru Gymbeam.
  Ține-ți treaba bună mai departe.

  I have 4 dead people in my familly of cancer.
  So, of fear, i readed the Gerson diet, and there says that Potassium (acetat, monofosfat, gluconat of potassium combined, 33 grams of each with 900 ml of distiled water, between 1 and 4 spoons 10 times per day; but i only found gluconat on entire internet). It is one crucial ingredient of the great circle of practices which cured over 15.000 people (with files to proven) of cancer stages 2, 3 and majority 4, terminal. There says to eliminate salt forever (is enough salt in fruits and vegetable for our body to handle and use) and replace it with potassium. I dont explain more, its an entire proces, and Gersons (father and daughter) explain it in detail in the book.
  So, i bought 10 boxes of Potassium, started to use it, without salt, and feel so great, praise God (with entire Gerson diet). Of course i have an active life and eat healthy, hope so.
  Maximum points for the product and for Gymbeam.
  Keep up the good work.
 2. 100%

  Selma

  Client real

  Punctele clientului: 44

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  foarte bun
  L-am luat pentru scoaterea apei din organism, pe perioada de definire. Are efect si in doze mici. Recomand! Chiar are efect!
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Potasiu - GymBeam
Rating-ul dvs
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
EAN
8588007130828
Grup de arome
natural
Înălțime
8.00 cm
Lățime
5.00 cm
Lungime
5.00 cm
Greutate brută
0.04 kg
Greutate netă
0.02 kg
Capsule
60 caps.
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Fără îndulcitori artificiali
Da
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Pur
Formă
Capsule
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Potasiu - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul