Perfect Breakfast Pack - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam
Perfect Breakfast Pack cuprinde produse la preț redus cu care veți avea totul pregătit pentru a prepara un mic dejun sănătos. Include ovăz fin fără gluten și vișine liofilizate. De asemenea, include și BIO Chipsuri naturale din nucă de cocos parfumate care merită încercate. Urmează 100% Untul de arahide care este bogat în grăsimi sănătoase. Nu în cele din urmă, vă puteți răsfăța cu Pudra proteică Just Whey sample. Grație acestor produse, puteți prepara un mic dejun care vă va oferi o energie pozitivă în fiecare zi.
Indisponibil pe termen lung

Perfect Breakfast Pack – o varietate de produse pentru un mic dejun sănătos perfect

Perfect Breakfast Pack este un pachet redus pentru toți cei care iubesc un mic dejun sănătos și echilibrat nutrițional sub formă de porridge. La baza acestui pachet se află Ovăzul fin fără gluten. Acesta conține carbohidrați complecși precum și proteine de origine vegetală de înaltă calitate. În același timp, este bogat în fibre. Cu ajutorul său puteți crea porridge-uri sau smoothie-uri cu o consistență cremoasă, delicioasă de care vă veți îndrăgosti. De asemenea, este excelent și ca alternativă la făina tradițională și poate fi folosit pentru a îngroșa supele sau sosurile. 

 

Vișinele liofilizate sunt o alegere excelentă pentru a da aromă porridge-ului de la micul dejun. Produsul este obținut din felii crocante, liofilizate din acest fruct iubit, care își păstrează gustul delicios chiar și fără zahăr adăugat. Pe lângă folosirea pentru a da aromă porridge-ului, veți aprecia vișinele ca gustare în orice moment al zilei. Mai departe avem BIO Chipsurile naturale din nucă de cocos care sunt excelente pentru a decora porridge-ul de la micul dejun. Vă vor cuceri simțurile cu aroma naturală de cocos și sunt și o sursă de fibre. 

 

Pachetul conține 100 % Unt de arahide care va duce porridge-ul de la micul dejun la un nou nivel. Este obținut exclusiv din arahide prăjite, care au ca rezultat un gust remarcabil și o consistență cremoasă. În profilul ingredientelor sale nu veți găsi zahăr, ulei de palmier, substanțe artificiale sau sare, și se numără și printre sursele de grăsimi sănătoase și proteine, care contribuie la  dezvoltarea masei musculare. Prin urmare îi puteți savura gustul natural delicios direct din lingură sau adăugat în porridge, tort sau desert. 

 

Cireașa de pe tort în cazul Perfect Breakfast Pack o reprezintă o mostră din cea mai populară pudră proteică – Just Whey. O puteți savura în porridge-ul de la micul dejun sau ca ingrediente într-un smoothie delicios. În plus, are un conținut mare de proteine și este îmbogățită cu enzime digestive. 

 

După cum puteți vedea, Perfect Breakfast Pack cuprinde produse atent selectate care vă garantează că întotdeauna vă veți începe ziua cu dreptul. Grație acestora, puteți crea un mic dejun excelent sub formă de porridge cu tot ceea ce îl însoțește. Rezultatul final va fi cu siguranță apreciat de orice iubitor al unui mic dejun sănătos, precum și de cei cărora le place să descopere gusturi noi și vor să se bucure de energie pozitivă în fiecare zi. 

 

Perfect Breakfast Pack și beneficiile sale

 • un pachet atent creat care include tot ce este necesar pentru un mic dejun sănătos 
 • îi va încânta pe toți cei cărora le place să descopere gusturi noi 
 • Ovăzul fin fără gluten este o sursă de carbohidrați complecși, proteine și fibre
 • Vișinele liofilizate sunt o gustare delicioasă fără zahăr adăugat 
 • BIO Chipsurile naturale din nucă de cocos sunt o sursă de fibre
 • 100% Untul de arahide conține numai arahide măcinate, fără aditivi
 • Just Whey este bogată în proteine 

 

Perfect Breakfast Pack conține

 1. Ovăz fin fără gluten - GymBeam - 500 g de ovăz măcinat fin cu un conținut ridicat de fibre.
 2. Vișine liofilizate - GymBeam - 100 g de vișine liofilizate crocante care vor încânta prin gustul lor și nu conțin zahăr adăugat.
 3. BIO Chipsuri naturale din nucă de cocos - VanaVita - 200 g de bucăți de cocos delicioase pline de gust și aromă pe care le puteți savura în porridge sau deserturi.
 4. 100 % Unt de arahide - GymBeam - un borcan de 340 g de unt natural obținut din arahide prăjite fără zahăr, sare, ulei de palmier sau aditivi. 
 5. Just Whey Mostră - GymBeam - un plic de 30 g cu o doză din pudra noastră proteică populară cu un conținut mare de proteine.
Recenzii clienți Perfect Breakfast Pack - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Perfect Breakfast Pack - GymBeam
Rating-ul dvs
Gramaj (g) Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul