Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Multivitamine 100% - GymBeam

Producător: GymBeam

Multivitaminele 100% sunt sub formă de comprimate efervescente pentru absorbția cât mai rapidă a vitaminelor importante. Aveți grijă de sănătatea voastră și dați-i organismului vostru o doză corespunzătoare de vitamina C, E și B. Acestea vă vor întări imunitatea și vă vor proteja organismul de efectele dăunătoare.

Indisponibil pe termen lung Disponibil începând cu: 19.10.2020
Preț estimat 9,90 Lei

Multivitamine 100% sub formă de comprimate efervescente, cu un conținut optim de 10 vitamine pentru a vă întări imunitatea 

Multivitaminele 100% sub formă de comprimate efervescente vor furniza organismului vostru cantitatea optimă de vitamine importante. Întăriți-vă imunitatea cu vitaminele C, E și 8 vitamine din grupa B, care, printre altele, vor susține sănătatea organismului vostru, vă vor energiza și vor avea multe alte efecte benefice. Veți găsi dozele optime de 10 vitamine, într-un singur comprimat:

 • Vitamina C - susține buna funcționare a sistemului imunitar, are efect asupra producerii de colagen, ajută funcția vaselor de sânge și menține sănătatea pielii, dinților și gingiilor. În plus, are grijă și de metabolismul corect important în producerea de energie, reducând astfel senzația de oboseală și de epuizare.
 • Vitamina E - ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 • Vitamina B1 sau tiamina - contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, a psihicului și a inimii.
 • Vitamina B2 sau riboflavina - menține sănătatea globulelor roșii, a mucoaselor, a pielii și o bună vedere. În plus, ajută la reducerea epuizării și oboselii.
 • Vitamina B3 sau niacina - contribuie la funcționarea sistemului nervos și a psihicului. De asemenea, menține sănătatea pielii, a mucoaselor și ajută la reducerea epuizării și oboselii.
 • Vitamina B5 sau acidul pantotenic - este necesară pentru a combate epuizarea, oboseala și contribuie la sănătatea performanței mintale.
 • Vitamina B6 sau piridoxina - joacă un rol important în funcția sistemului imunitar și este implicată în producția de globule roșii. De asemenea, este implicată în metabolismul normal al proteinelor și al glicogenului.
 • Vitamina B7 sau biotina - are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și nervos. Contribuie la metabolismul macronutrienților și la menținerea sănătății părului, a pielii și a mucoaselor.
 • Vitamina B9 sau acidul folic (folatul) - contribuie la sinteza adecvată a aminoacizilor și a hematopoiezei. Susține funcționarea sistemului imunitar, a psihicul și joacă un rol important în procesul diviziunii celulare și în creșterea țesuturilor germinale în timpul sarcinii.
 • Vitamina B12 sau cobalamina - joacă un rol important în procesul diviziunii celulare și este necesară pentru buna funcționare a sistemului imunitar, a sistemului nervos și a psihicului. De asemenea, contribuie la producția corespunzătoare de globule roșii și la reducerea epuizării și oboselii.

 Multivitamine 100% - GymBeam

Multivitamine 100% și beneficiile lor

 • conțin un complex de vitamine C, E și din grupa B
 • susțin imunitatea 
 • contribuie la producerea energiei 
 • protejează celulele de stresul oxidativ 
 • mențin funcția adecvată a sistemului nervos 
 • contribuie la sănătatea oaselor, a dinților, a părului și a pielii 
 • sunt sub formă de comprimate efervescente 
 • sunt potrivite și pentru vegani

 

Ingrediente

Corectori de acidate (acid citric, carbonat de sodiu), agent de încărcare (sorbitol), vitamina C (acid L-ascorbic), glucoză, aromă, concentrat de sfeclă, vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), agent de întărire (polietilenglicol), îndulcitor (sucraloză), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B5 (pantotenat de calciu D), colorant (caroten), biotină (D-biotină), acid folic (acid pteroylmonoglutamic), vitamina B12 (cianocobalamină), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) ), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B1 (mononitrat de tiamină).

 

Mod de administrare

Dizolvați 1 comprimat efervescent în 200 ml de apă și consumați o dată pe zi. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 1 comprimat (4 g)
Vitamina E12 mg
Vitamina C80 mg
Vitamina B11,1 mg
Vitamina B21,4 mg
Vitamina B316 mg
Vitamina B61,4 mg
Acid folic 200 μg
Vitamina B122,5 μg
Biotină50 μg
Vitamina B56 mg

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor. Acesta conține îndulcitor artificial. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

Recenzii clienți

Multivitamine 100% - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Multivitamine 100% - GymBeam
Rating-ul dvs
Etichetele produselor
Nou
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Grup de arome
fructe
Număr de bucăți per pachet
28 buc.
Număr de bucăți pe palet
3584 buc.
Greutate netă
0.08 kg
Cod HS
21069098
EAN
8586022210112
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără OMG
Da
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Tablete
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Multivitamine 100% - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul