Universal nutrition Multiminerale

Multiminerale de la producător Universal nutrition - este o categorie de produse complexe ce conțin o serie de minerale importante. Organismul nu le poate produce pe cont propriu și, prin urmare, este esențial să le suplimentăm aportul în mod regulat. Principalele ingrediente ce compun suplimentele multiminerale sunt, desigur, mineralele. Acestea sunt implicate în toate procesele metabolice, iar aportul lor optim este extrem de important pentru buna funcționare a întregului organism. Mineralele au un impact benefic și asupra creșterii, regenerării, digestei, producției de energie din aportul de nutrienți, sistemului nervos și imunitar, precum și asupra altor procese esențiale.

 Afișați mai multe

În funcție de cantitatea de minerale necesară, le putem diviza în două categorii:

 • Macromineralele sunt specifice prin faptul că aportul lor zilnic ar trebui să fie mai mare de 100 mg. Acestea includ calciu, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, clor și sulf.
 • În schimb, aportul zilnic de microminerale nu trebuie să depășească 100 mg. Acestea sunt, de exemplu, fier, zinc, cupru, iod, fluor, crom, cobalt, seleniu, mangan și molibden.

Cantitatea de care are nevoie corpul uman depinde de sex, vârstă, aportul de energie, nivelul de activitate fizică, gradul de stres și o serie de alți factori. Prin urmare, suplimentele multiminerale sunt adesea concepute pentru anumite grupuri de persoane pentru a le satisface nevoile. De obicei, acestea sunt împărțite în funcție de sex, care apoi dictează cantitatea de minerale consumate, precum și conținutul altor ingrediente.

 • Pentru femei există, spre exemplu, produsul numit Vita Pink Multivitamin, ce conține o combinație eficientă de minerale, extracte de plante și vitamine. Conținutul de zinc ajută la susținerea sănătății părului, a unghiilor și a pielii și, în plus, are un efect benefic asupra funcțiilor de reproducere. În plus, capsulele sunt îmbogățite cu acid hialuronic, ce ajută la menținerea apei în țesuturile celulare, crescând astfel hidratarea și elasticitatea acestora. Acest lucru face ca pielea să arate proaspătă, sănătoasă și tânără.
 • În continuare, Complexul Essentials VitaPack, care este destinat atât bărbaților, cât și femeilor, conține și vitamine, extracte din plante, acizi grași omega-3 și substanțe nutritive pentru articulații. Produsul se prezintă sub forma unor pungi practice care conțin toate ingredientele necesare pentru buna funcționare a întregului organism.
 • Băutura Vitality Complex este concepută atât pentru bărbați, cât și pentru femeile care doresc să-și susțină sănătatea generală a organismului. Pe lângă cele 6 minerale, produsul conține și 13 vitamine, o fibră numită inulină și alte ingrediente active.
 • Electrolyte TABS vor fi apreciate mai ales de către persoanele sportive, deoarece conțin un raport bine echilibrat de sodiu, potasiu, magneziu, calciu și clor. Aceste minerale se pierd de obicei prin transpirație și, prin urmare, este esențial să le suplimentați aportul în timpul sau după o performanță fizică prelungită.

În această categorie veți găsi produse complexe care conțin toate mineralele necesare atât pentru bărbați, cât și pentru femei, persoane sportive, sedentare sau oricine își dorește să-și susțină sănătatea și vitalitatea. Iar dacă doriți să aflați totul despre minerale, spre exemplu, cum sunt acestea clasificate, funcția lor, aportul zilnic recomandat, precum și simptomele deficienței și toxicității minerale, consultați articolul nostru intitulat: Ghid complet despre minerale: Funcții, doza zilnică recomandată, deficiențe

 Afișați mai puțin

4 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (11)
 2. Universal Nutrition (4)
 3. ActivLab (2)
 4. NOW Foods (2)
 5. Nutrend (1)
 6. Optimum Nutrition (1)
 7. BeastPink (1)
 8. OstroVit (1)
 9. PRO!BRANDS (1)
Aromă
 1. fără aromă (3)
 2. cireșe & fructe de pădure (1)
 3. portocală (1)
Gramaj (g)
 1. 312 g (1)
 2. 342 g (1)
Tablete
 1. 100 tab. (2)
 2. 30 pachete (1)
 3. 44 pachete (1)
Culoare
 1. shadow (1)
 2. violet (1)
Formă
 1. Tablete (3)
 2. Pudră (1)
Amestec
 1. Mix (4)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (3)
Vegan (4)
Fără gluten (4)
Fără lactoză (4)
BIO (4)
Fără OMG (4)
Fără îndulcitori artificiali (2)
Fără ambalaj din plastic (4)
Fără aspartam (4)
 1. Animal Pak 44
  Animal Pak - Universal Nutrition
  96%
  96 % (59)
  De la 157,90Lei
 2. Animal Pak Powder - Universal Nutrition
  Animal Pak Powder - Universal Nutrition
  94%
  94 % (18)
  De la 225,90Lei
 3. Cal - Mag - Zinc - Universal Nutrition
  Cal - Mag - Zinc - Universal Nutrition
  100%
  100 % (7)
  54,90Lei
 4. Daily Formula - Universal Nutrition
  Daily Formula - Universal Nutrition
  88%
  88 % (15)
  52,90Lei

4 Produse