Gold Standard Daily Support Focus - Optimum Nutrition

0%
0% (0)
Producător: Optimum Nutrition

Gold Standard Daily Support Focus sunt capsule care conțin substanțe atent selectate pentru a susține concentrarea mentală într-un stil de viață activ. În compoziția sa, puteți găsi adaptogeni și nootropice, care sunt substanțe asociate cu îmbunătățirea memoriei, gândirii și concentrării. Sunt îmbogățite cu vitamine, minerale importante și cofeină , care pot stimula organismul și vă pot maximiza concentrarea, fie că este vorba de antrenament, școală sau serviciu.

Indisponibil pe termen lung

Gold Standard Daily Support Focus - capsule care conțin adaptogeni și nootropice, care sunt asociate cu îmbunătățirea memoriei, gândirii și concentrării

Gold Standard Daily Support Focus are o compoziție atent selectată sub forma unei game întregi de substanțe funcționale, biologic active pentru a susține concentrarea mentală. Aceste capsule conțin astfel nootropice, care includ, de exemplu, Bacopa monnieri. Acestea sunt substanțe asociate cu îmbunătățirea memoriei, gândirii și concentrării. Acest lucru este util nu numai pentru menținerea concentrării în timpul antrenamentului, ci și la serviciu sau la școală. Un alt nootrop este citocolina, care este o sursă de colină sau teanină și cofeină, care acționează sinergic. Cofeina este, de asemenea, unul dintre cei mai populari stimulente. Poate stimula organismul și vă poate maximiza concentrarea. La aceasta se adaugă arginina, care participă la producerea de oxid nitric. Acest lucru dilată vasele de sânge, prin care pot trece ulterior mai mulți nutrienți și oxigen, ceea ce vă poate susține și concentrarea.

                                    

 În compoziție, puteți găsi și Schisandra chinensis, cunoscută ca un adaptogen. Acestea sunt substanțe care pot ajuta la combaterea stresului și la adaptarea mai bună la acesta. În același timp, sunt populare în rândul persoanelor care doresc să-și susțină rezistența corpului și să crească performanța fizică. Produsul include și acid pantotenic, care contribuie la o performanță mentală sănătoasă. Conținutul de substanțe active este îmbogățit în continuare cu vitaminele A, D, K, B6 și B12 pentru a susține vitalitatea generală a organismului. Vitamina A contribuie la menținerea unei vederi bune, care este, de asemenea, asociată cu prezența luteinei. Se numără printre antioxidanții puternici și face parte și din pigmentul ochilor. Protejează ochii de razele ultraviolete și de lumina albastră emisă de ecranele computerelor sau ale televizorului și, prin urmare, este adesea asociată cu o vedere sănătoasă.

                      
De aceea, aportul său este apreciat în special de persoanele care folosesc computerul toată ziua sau se uită des la ecranul telefonului. Vitamina D conținută în produs are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, asupra bunei funcționări a mușchilor, asupra sănătății dinților și, împreună cu vitamina K, asupra sănătății oaselor. Vitaminele B6 și B12 sunt implicate în reducerea oboselii și epuizării.

                    

Gold Standard Daily Support Focus este, prin urmare, suportul ideal pentru persoanele care doresc să-și maximizeze concentrarea mentală, susținând în același timp sănătatea și vitalitatea. 

 

Gold Standard Daily Support Focus & beneficiile acestuia

 • capsule care conțin ingrediente atent selectate pentru a susține concentrarea mentală
 • conține un amestec de vitamine, minerale, adaptogeni și nootropice
 • datorită nootropicelor, este asociat cu îmbunătățirea memoriei, gândirii și concentrării
 • poate ajuta să faceți față stresului și să vă adaptați mai bine la acesta
 • conține cofeină, care poate stimula organismul și vă poate maximiza concentrarea
 • are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar
 • susține buna funcționare a mușchilor
 • susține sănătatea dinților și oaselor
 • ajută la reducerea oboselii și epuizării
 • susține menținerea unei vederi bune
 • contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și la sănătatea mentală
 • are un efect pozitiv asupra metabolismului corect, important pentru producerea de energie
 • ideal pentru persoanele care doresc să maximizeze concentrarea mentală și să promoveze sănătatea și vitalitatea

                          

Ingrediente

L-arginină, capsulă (cu spirulina, concentrat de mere), Bacopa monnieri frunze, cofeină naturală, L-teanină, citicolina, orez pudră, extract de Schisandra chinensis, luteina, menachinona, beta-caroten, agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor grași, oxid de siliciu), D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, colecalciferol, riboflavină, cianocobalamină.

                

Mod de administrare

Luați 2 capsule pe zi.

                       

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 2 capsule
Vitamina A 1200 μg
Vitamina D 20 μg
Vitamina K 75 μg
Riboflavină 6 mg
Vitamina B6 10 mg
Vitamina B12 25 μg
Acid pantotenic   18 mg
L-Arginină 200 mg
L-Teanină 120 mg
Cofeină 150 mg
Citicolină 100 mg
Bacopa monnieri 200 mg
Schisandra chinensis 75 mg
Luteină 10 mg

                    

Atenție

Supliment nutritiv. Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A se păstra la loc uscat la o temperatură de 5-25°C. A se proteja de căldură, umiditate și lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Detalii produs
EAN 5060751992486
Înălțime 13.00 cm
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Capsule
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Fabricat în Regatul Unit
Lățime 8.00 cm
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Lungime 4.00 cm
Greutate brută 0.07 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Număr de bucăți pe palet 1008 buc.
Greutate netă 0.12 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Capsule 60 caps.
Categoria principală Stimulente neurometabolice
Alte categorii Alte suplimente
Nutriție sportivă
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Gold Standard Daily Support Focus - Optimum Nutrition
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gold Standard Daily Support Focus - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs
Capsule Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Mod administrare
Mod administrare
Se poate administra la 14 ani ?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Mod administrare
Răspuns:
Buna ziua,

Suplimentul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
Putere de creier? ADICA? CE? Despre ce vorbiti acolo???
Putere de creier? ADICA? CE? Despre ce vorbiti acolo???
Ce? Explicati ca pentru prosti si pentru mine, cum poate sa imi ajute creierul acest supliment?? O sa ma ajute profesional, vocational, o sa ma ajute sa ma dezvolt? O sa ii dea putere CREIERULUI? CE? Despre ce vorbiti? Nu este cumva o mica scamuta?
DOI la mana, nu tu Ashwagandha si magneziu? Nu tu Lecitina? Sa nu cumva sa nu publicati acest comentariu, ar insemna oprire de la libera exprimare, vreau doar Pur si simplu sa inteleg, fiindca eu sunt interesat, dar nu stiu ce sa fac. Si de ce ati pus cafeina????? O sa ma faca sa gandesc? Dumneavoastra ganditi ? Inainte, sau dupa ?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Putere de creier? ADICA? CE? Despre ce vorbiti acolo???
Răspuns:
Buna ziua,

Produsul contine Schisandra chinensis, Bacopa monnieri, citocolina, teanină, spirulina care acționează sinergic pentru îmbunătățirea memoriei, gândirii și concentrării, arginina (producerea de oxid nitric acest lucru dilată vasele de sânge, prin care pot trece ulterior mai mulți nutrienți și oxigen, ceea ce vă poate susține și concentrarea.), vitaminele A, D, K, B6 și B12 (pentru a susține vitalitatea generală a organismului) vitaminele B6 și B12 (implicate în reducerea oboselii și epuizării.)
Acest produs este recomandat persoanelor care doresc să-și maximizeze concentrarea mentală, susținând în același timp sănătatea și vitalitatea.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?