Geantă sport pentru alimente 3 Meal Cooler Bag - Performa

0%
0% (0)
Producător: Performa

Geanta sport pentru alimente 3 Meal Cooler Bag este o geantă spațioasă pentru alimente, cu 3 cutii rezistente de 700 ml, pentru depozitarea alimentelor preferate de fitness. Geanta este excelent izolată datorită combinației de spumă și folie termică. În același timp, are 1 pachet de gel de răcire, care transformă geanta într-o cutie de răcire. Geanta are o curea reglabilă, detașabilă.

Stoc epuizat
Preț estimat 242,90Lei

Geantă sport pentru alimente 3 Meal Cooler Bag - o geantă pentru alimente, spațioasă, cu 3 recipiente portabile pentru alimente care vă vor menține mâncarea la temperatura optimă

Geanta sport pentru alimente 3 Meal Cooler Bag este o geantă pentru alimente, spațioasă, care conține 3 cutii de alimente bine sigilate, de 700 ml. Acestea sunt fabricate din plastic BPA sigur, sunt potrivite pentru încălzirea într-un cuptor cu microunde și pot fi spălate în mașina de spălat vase. Temperatura alimentelor este menținută de această geantă sport datorită izolației ultra din spumă și folie termică de 8 mm. În același timp, are și 1 pachet de gel de răcire, care, dacă este necesar, transformă geanta într-o cutie de răcire. Are un buzunar spațios în partea din față a genții, care oferă spațiu suplimentar pentru depozitare. Partea din spate a genții este echipată cu un buzunar pentru shaker sau sticlă. Geanta are o curea de umăr reglabilă, detașabilă.

    

Sports food bag 3 Meal Cooler Bag - Performa

                    

Dimensiuni

Dimensiuni LungimeLățimeÎnălțime
Mărime (cm) 20 16,5 25,4
Detalii produs
Categorie principală Genți pentru alimente
Fabricat în Statele Unite ale Americii
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului Accesorii
Recenzii clienți Geantă sport pentru alimente 3 Meal Cooler Bag - Performa
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Geantă sport pentru alimente 3 Meal Cooler Bag - Performa
Rating-ul dvs
Culoare Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul