Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fitcheat Protein Chocolate - Gymbeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
93 %

Fitcheat Protein Chocolate este o ciocolată delicioasă cu cremă proteică, fără ulei de palmier și fără adaos de zahăr. Datorită rețetei excepționale, conține până la 21,6 g de proteine și are un conținut de zahăr de 10 ori mai mic decât o ciocolată clasică. De aceea vă puteți bucura de această delicatesă de fitness fără remușcări. 

În stoc
Preţ special   14,40 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Fitcheat Protein Chocolate este o ciocolată delicioasă, albă sau amară, cu o cremă proteică care conține până la 21,6 g de proteine

Fitcheat Protein Chocolate este o delicatesă de fitness cu o rețetă unică de care nu trebuie să vă abțineți. Conține o cremă învelită în ciocolată belgiană care conține până la 21,6 g de proteine. În plus, este fără adaos de zahăr și ulei de palmier. Bucățile ei delicioase se topesc pe limbă și provoacă o dependență de dulce. În comparație cu o ciocolată clasică, are un conținut de zahăr de 10 ori mai mic. 

 

Fitcheat Protein Chocolate - GymBeam

 

O puteți savura în trei variante, ciocolată amăruie cu cremă proteică de vanilie, ciocolată albă cu cremă proteică de cocos sau ciocolată albă cu cremă proteică de căpșuni. Cu Fitcheat Protein Chocolate puteți să păcătuiți fără remușcări, de aceea ar trebui să o aveți tot timpul la îndemână. 

 

Ingrediente

Aromă ciocolată neagră cu vanilie: umplutură proteică de vanilie [ciocolată albă (îndulcitor (maltitol), unt de cacao, lapte praf integral), aromă naturală de vanilie, WPC], ciocolată neagră [licihior de cacao, îndulcitor (maltitol), unt de cacao], emulgator (lecitină din soia).

Aromă ciocolată albă și cocos: umplutură proteică de nucă de cocos [ciocolată albă (îndulcitor (maltitol), unt de cacao, lapte praf integral), aromă naturală de vanilie, WPC], ciocolată albă [îndulcitor (maltitol), unt de cacao, lapte praf integral], emulgator (lecitină din soia).

Aromă ciocolată albă și căpșuni: (îndulcitor: maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină din soia, aromă naturală de vanilie), concentrat proteic din zer cu aromă de căpșuni [(concentrat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia, arome, colorant: concentrat de sfeclă roșie)], colorant: carmin (coșenila), dioxid de titan.

 

Tabelul valorilor nutriționale ciocolată neagră cu vanilie

Valori nutriționale1 porție (90 g)
Valoarea energetică1943 kJ / 465 kcal
Grăsimi26 g
 din care grăsimi saturate15,3 g
Carbohidrați35 g
 din care zaharuri4,9 g
Fibre1,7 g
Proteine21,6 g
Sare0,18 g

 

Tabelul valorilor nutriționale ciocolată albă și cocos

Valori nutriționale1 porție (90 g)
Valoarea energetică2138 kJ / 513 kcal
Grăsimi27 g
 din care grăsimi saturate16 g
Carbohidrați37 g
 din care zaharuri6,6 g
Fibre1,8 g
Proteine21,6 g
Sare0,23 g
 

Tabelul valorilor nutriționale ciocolată albă și căpșuni

Valori nutriționale1 porție (90 g)
Valoarea energetică2012 kJ / 482 kcal
Grăsimi27,9 g
 din care grăsimi saturate16,2 g
Carbohidrați37,8 g
 din care zaharuri6,7 g
Fibre0 g
Proteine19,8 g
Sare0,22 g

 

Atenție

Conține îndulcitori. Consumul excesiv poate avea un efect laxativ.

Recenzii clienți

Fitcheat Protein Chocolate - Gymbeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Fitcheat Protein Chocolate - Gymbeam
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Fitcheat Protein Chocolate - Gymbeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul