cele mai bune din categoria fibre

Aveți nevoie de ajutor în alegerea anumitor produse? Inspirați-vă de la clienții care au încercat deja produsele noastre. Datorită recenziilor primite de la clienți, aveți acces ușor la experiența lor. Aici veți găsi cele mai apreciate produse din categoria Fibre . Cel mai bine vândut produs din categoria Bio Psyllium - GymBeam.

Fibre - este o categorie de produse ce conține diferite tipuri de fibre, unde puteți găsi ambele tipuri de fibre, și anume solubile și insolubile. Acestea sunt benefice pentru sănătatea generală în mai multe moduri. În primul rând, fibrele au un impact benefic asupra digestiei și servesc drept hrană pentru bacteriile prietenoase care alcătuiesc microflora intestinală (microbiomul). De asemenea, sunt adesea asociate cu senzația de sațietate. Acest lucru îl face important pentru toate persoanele care urmează principiile unei alimentații sănătoase sau care încearcă să slăbească.

 

Ce alimente sunt bogate în fibre? Fibrele sunt prezente în mod natural în alimentele obișnuite, cum ar fi fructele, legumele, leguminoasele sau cerealele. Dacă doriți să vă creșteți aportul de fibre, soluția ideală poate fi consumul de suplimente alimentare cu concentrație mare de fibre. Majoritatea produselor conțin fibre sub formă de pulbere solubilă, care merg perfect în terci, smoothie-uri sau iaurturi.

 Afișați mai multe

Care sunt efectele fibrelor solubile?

Fibrele solubile au rol de prebiotic pentru a hrăni bacteriile benefice care trăiesc în sistemul nostru digestiv, susținând astfel dezvoltarea acestora. Datorită acestui fapt, au un efect benefic asupra digestiei. În plus, au capacitatea de a sustrage apa, de a se umfla și, astfel, de a încetini trecerea acesteia prin stomac și prin întregul sistem digestiv. Acest lucru poate duce la prelungirea senzației de sațietate, care este utilă mai ales atunci când încercați să slăbiți. În același mod, persoanele care încearcă să piardă câteva kilograme vor aprecia și faptul că este eliberată din fibre doar o cantitate mică de energie, ceea ce înseamnă 2 kcal la 1 gram de fibre.

 • Un exemplu excelent de fibre solubile este psyllium, pe care îl puteți adăuga în iaurturi, smoothie-uri sau terci
 • Mai există, de asemenea, fibre de mere, care este o alegere excelentă pentru a vă îmbogăți mâncărurile datorită aromei sale ușor dulci de mere.
 • Inulina este și ea o fibră solubilă, pe care o puteți încerca sub forma pudrei de inulină BIO Agave. De asemenea, ajută la îndulcirea alimentelor fără a adăuga calorii inutile.
 • Acestea fiind spuse, merită menționat și glucomannanul, deoarece acesta este capabil să lege de până la 50 de ori mai multă apă în comparație cu greutatea sa. Astfel, ocupă mai mult spațiu în stomac, prelungind senzația de sațietate. Potrivit EFSA, atunci când este consumat în cantități optime, contribuie chiar la menținerea nivelurilor optime de colesterol din sânge și, consumat în cadrul unei alimentații cu conținut scăzut de energie, susține și pierderea în greutate.

Care sunt efectele fibrelor insolubile?

Fibrele insolubile nu suferă modificări atunci când trec prin sistemul digestiv și nu se descompun în energie. Prin urmare, pot lega apa și alte produse secundare ale digestiei. Datorită acestei abilități, sunt adesea considerate ca o perie ce curăță intestinele. Acest lucru le face perfecte pentru toți cei care doresc o detoxifiere naturală a organismului.

 • Iată câteva alimente bogate în fibre insolubile: nuci și semințe, fructe proaspete și uscate, legume, leguminoase, ovăz și alte cereale integrale. Acestea fiind spuse, fibrele se găsesc în principal în cojile alimentelor menționate mai sus

Amestecuri de fibre solubile și insolubile

Produsele care conțin atât fibre solubile, cât și insolubile combină avantajele ambelor tipuri de fibre. Acest lucru le face o alegere excelentă pentru toți cei care care caută un supliment alimentar complex.

 • Un exemplu este Daily Fiber, care este o combinație de nu mai puțin de 5 tipuri de fibre, precum și căpșuni liofilizate. Un mare bonus îl reprezintă și forma sa de pulbere solubilă, pe care o puteți adăuga în terci, iaurturi, smoothie-uri sau pur și simplu să o amestecați cu apă, suc sau băutura preferată. În plus, o puteți amesteca și în aluat atunci când vreți să gătiți un anumit preparat.

Dacă doriți să aflați mai multe despre efectele fibrelor, citiți articolul: Fibrele în alimente - Cât de mult să consumați și ce beneficii oferă acestea?

 Afișați mai puțin

10 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (5)
 2. Wolfberry (2)
 3. OstroVit (1)
 4. Country Life (1)
 5. Purasana (1)
Aromă
 1. coacăze negre (1)
Gramaj (g)
 1. 250 g (3)
 2. 14 x 250 g (2)
 3. 150 g (1)
 4. 200 g (1)
 5. 240 g (1)
 6. 300 g (1)
 7. 75 g (1)
Tablete
 1. 120 tab. (1)
Culoare
 1. shadow (4)
 2. violet (1)
Capsule
 1. 120 caps. (1)
Formă
 1. Pudră (6)
 2. Capsule (2)
 3. Produse Alimentare (2)
Amestec
 1. Pur (8)
 2. Mix (2)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Best Seller (1)
 2. SPRING 45% (1)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (10)
Vegan (9)
Fără gluten (7)
Fără lactoză (9)
BIO (2)
Fără OMG (10)
Fără îndulcitori artificiali (8)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (10)
 1. Bio Psyllium - GymBeam
  Bio Psyllium - GymBeam
  99%
  99 % (42)
  38,90Lei
 2. Glucomannan - GymBeam
  Glucomannan - GymBeam
  92%
  92 % (24)
  43,90Lei
 3. Fibre de măr - GymBeam
  Fibre de măr - GymBeam
  91%
  91 % (22)
  9,90Lei
 4. Fibre de măr - Wolfberry
  Fibre de măr - Wolfberry
  91%
  91 % (21)
  De la 8,90Lei
 5. Psyllium - Wolfberry
  Psyllium - Wolfberry
  98%
  98 % (16)
  7,90Lei
 6. Daily Fiber - GymBeam
  Daily Fiber - GymBeam
  85%
  85 % (13)
  39,90Lei
 7. Fibre de măr - Country Life
  Fibre de măr - Country Life
  97%
  97 % (6)
  De la 9,90Lei
 8. Fibre de coacăze negre - OstroVit
  Fibre de coacăze negre - OstroVit
  100%
  100 % (1)
  24,90Lei
 9. BIO Psyllium - Purasana
  BIO Psyllium - Purasana
  0%
  0% (0)
  40,90Lei
 10. Psyllium CAPS - GymBeam
  Psyllium CAPS - GymBeam
  0%
  0% (0)
  39,90Lei

10 Produse