Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

DigeZyme 60 caps - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
94 %

DigeZyme® este un complex de 5 enzime digestive - amilază, protază, lactază, lipază și celulază, care promovează digestia sănătoasă și absorbția nutrienților din alimentație. Ele descompun moleculele de alimente în unități suficient de mici pe care organismul reușește să le absoarbă, ceea ce este legat de starea generală a corpului.

În stoc
Preţ special   38,20 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

DigeZyme® - un complex de 5 enzime digestive care promovează digestia sănătoasă și absorbția nutrienților din alimentație

DigeZyme® este un complex de enzime digestive care nu numai că sunt responsabile pentru starea tractului gastro-intestinal ci și pentru numărul de reacții din organism. Enzimele digestive sunt substanțe biologic active produse de glandele gastrointestinale. Ele joacă un rol important în procesul chimic al digestiei - descompun moleculele alimentare (proteine, carbohidrați și grăsimi) în unități suficient de mici (aminoacizi, glucoză și acizi grași) pe care organismul le poate absorbi.

DigeZyme este un amestec de 5 tipuri de enzime - amilază, proetază, lactază, lipază și celulază, care promovează digestia sănătoasă, absorbția nutrienților (proteine, carbohidrați și grăsimi) și ajută organismul să absoarbă mineralele necesare.

 DigeZyme® GymBeam

 

DigeZyme® și componentele sale eficiente

 • Amilaza este o enzimă formată de pancreas și glandele salivare, care scindează amidonul pentru zaharuri mai simple.

 • Proteaza sau enzimele proteolitice ajută digerarea proteinelor la aminoacizi și asigură absorbția și utilizarea lor în organism. Deficiența lor limitează descompunerea proteinelor, care ulterior suferă procesul de manevră în colon, provocând probleme digestive (flatulență, diaree). Enzimele includ pancreatina, papaina, tripsina, chymotripsina și bromelaina.

 

 • Lactaza este o enzimă care descompune lactoza (zahăr din lapte) în glucoză și galactoză. Se recomandă persoanelor care prezintă intoleranță la lactoză, care nu pot digera lactoza, ceea ce duce la balonare, dureri abdominale și diaree.

 

 • Celuloza este o enzimă importantă pentru digestia alimentelor bogate în fibre. Tăiați fibrele vegetale în glucoză (zahăr simplu). Aceasta susține tratamentul problemelor digestive (cum ar fi un sindrom de abuz), în organism nu se formează și din această cauză trebuie consumat din alimentație. 
 
 • Lipaza este o enzimă lipolitică care descompune grăsimile în glicerol și acizii grași liberi. Pătrund prin peretele intestinal în sânge și ficat, unde apoi se descompun. Lipaza controlează cantitatea de grăsimi sintetizate din organism și reduce depozitele de grăsimi. Lipsa acestei enzime este asociată cu colesterolul ridicat și zahărul.
Lipazele, amilazele și proteazele contribuie la o digestie mai bună a alimentelor ingerate și la suplimentarea enzimelor digestive.

 

DigeZyme® și beneficiile sale

 • complex de 5 enzime digestive diferite (amilază, proetază, lactază, lipază, celulază)
 • conține 160 mg de enzime per capsulă
 • susține digestia globală a consumului de alimente
 • promovează digestia laptelui și a lactozei
 • promovează digestia proteinelor
 • promovează digestia grăsimilor
 • promovează digestia amidonului
 • promovează digestia alimentelor bogate în fibre
 • susține organismul care absoarbe substanțele nutritive din alimentație
 • îndepărtează simptomele neplăcute ale diferitelor intoleranțe alimentare

 

Ingrediente

DigeZyme®, reactiv în vrac (celuloză microcristalină), agent antiaglomerant (fosfat de calciu, stearat de magneziu), capsulă (gelatină).

 

Dozare

Vă recomandăm să consumați 1-2 capsule pe zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 caps
DigeZyme®160 mg
 din care amilază4548 U/g
 din care proetază1368 U/g
 din care lactază801,6 U/g
 din care lipază200,8 U/g
 din care celulază48 U/g

 

Atenție

Supliment nutrițional. Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați-l de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Termen de valabilitate: inscripționat pe ambalaj.

Recenzii clienți

DigeZyme 60 caps - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:DigeZyme 60 caps - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Cod HS
21069098
Grup de arome
natural
Înălțime
12.00 cm
Lățime
7.00 cm
Lungime
7.00 cm
Greutate brută
0.07 kg
Număr de bucăți per pachet
50 buc.
Număr de bucăți pe palet
2400 buc.
Capsule
60 caps.
EAN
8588007130064
Formă
Capsule
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Da
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Pur
Categoria principală
Întrebările clienților

DigeZyme 60 caps - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul