Cub Yoga Block Green - GAIAM

0%
0% (0)
Producător: GAIAM

Cubul Yoga Block Green este un accesoriu practic pentru yoga, exerciții de recuperare și stretching. Acest bloc de yoga durabil, dar în același timp foarte ușor, are o formă special concepută pentru aderență în timpul exercițiilor. Suprafața antiderapantă garantează siguranță, stabilitate sporită și echilibru. În timpul exercițiilor, îl puteți așeza sub mâini, picioare sau fese, unde va servi drept suport.

Indisponibil pe termen lung

Cub Yoga Block Green - bloc de yoga special conceput cu suprafață antiderapantă pentru siguranță maximă, stabilitate și echilibru în timpul practicării de yoga 

Cubul Yoga Block Green este un instrument practic de fitness pentru yoga, exerciții de recuperare sau stretching. Cubul Yoga Block este fabricat dintr-un material durabil, dar în același timp foarte ușor. Are o formă special concepută, care asigură aderență în timpul exercițiilor. Suprafața unică antiderapantă asigură siguranță, stabilitate și echilibru. Puteți plasa blocul de yoga sub mâini, picioare sau fese, unde va servi drept suport atât pentru sportivii începători, cât și pentru cei avansați.

         

  

Dimensiuni

LungimeLățimeÎnălțime
23 cm 10 mm 15 cm
Detalii produs
Fabricat în EU
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Yoga și pilates
Alte categorii Altele
Antrenament acasă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Cub Yoga Block Green - GAIAM
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Cub Yoga Block Green - GAIAM
Rating-ul dvs
Variante Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul