Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Citrulina Malat - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
89 %

Acidul malic, în legătură cu aminoacidul L-citrulină, oferă o modalitate de a crește performanța, întârzierea oboselii, vitezei de recuperare. Citrulina decongestionează rapid musculatura, crește nivelul de rezistență și elimină toxinele din organism, cum ar fi acidul lactic și amoniacul; crește nivelul de ATP muscular. Produsul este 100% citrulină malat.

În stoc
Preţ special   47,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Citrulina Malat - îmbunătățește circulația sângelui în mușchi, crește nivelul de forță, de energie și îmbunătățește rezistența musculară

Citrulina malat (Citruline Malate) este o combinație a aminoacidului L-citrulină și Malat (acid malic). L-citrulina este o sursă importantă de celule de L-arginină și o sursă rapidă de oxid nitric. Firesc crește nivelul de arginină si ornitină, prin urmare, sinteza de NO. Acest lucru produce congestionarea rapidă a mușchilor, crește nivelul de putere și îmbunătățește rezistența. Menține nivelul cresut în sânge al argininei de la 1 până la 24 ore. Este o sursă de energie pentru mușchi, prelungind astfel durata sarcinii sale (numărul de repetiții) și, astfel, crește producția de energie în sarcină aerobe sub formă de ATP si fosfocreatina.

 

citrullina malat

 

Aceasta crește producția de energie (ATP), cu mai mult de 30%, are loc utilizarea mai eficientă a oxigenului în timpul activității  precum și în repaus. Acesta susține transformarea grăsimilor în energie. Protejează sângele împotriva acidității, ceea ce permite antrenamentele dificile. De asemenea, participă la detoxifierea ficatului, îndepărtarea amoniacului și acidului lactic din mușchi și stimulează sistemul imunitar. De asemenea, creste activitatea sexuală si performanța. Suplimentarea sa imbunatateste rezistența la oboseală și recuperare ulterioară.

 

Produsul citrulină malat nu conține nici un aditiv inutil, conservanți sau E-uri.

 

Ingredientele active ale produsului

Malat (anion acid malic), este un compus cheie de gluconeogeneză, acesta poate trece liber prin membrana mitocondrială in mitocondrie - celulele plantei. Gluconeogeneza este reciclarea de bază a lactatului și contribuie la menținerea rezervelor de carbohidrați. Lactatul poate fi reciclat în mușchi în mod direct, intestine și ciclul Krebs. În cazul în care nu se revine la ciclul Krebs (de exemplu, atunci când ne lipsește oxigenul), astfel este dispus să dea lactat și organismul devine obosit. Reumplerea cu malat pornește metabolismul aerob în ciclul Krebs și accelerează reciclarea lactatului - energia revine la loc. Administrarea malat-ului poate reduce cauzele profunde ale oboselii.

 

Citrulina este un aminoacid neesential care îndeplinește in corp celelalte două funcții. Este un precursor (predecesorul) al argininei și stimulează eliberarea de energie din ATP și sistemul imunitar. Datorită capacității lor de a schimba arginina, stimuleaza eliberarea de NO, care dilată vasele de sânge, astfel încât în mușch se introduc mai multe substante nutritive si oxigen. Pomparea de oxigen si substante nutritive in mușchi este un alt mod de a crește oferta de energie în timpul exercițiului.


Citrulina Malat citrulline malate

 

Citrulina Malat și avantajele sale

  • combinația dintre aminoacizii citrulinei și malatului 
  • crește producția de energie în timpul sarcinilor aerobe
  • imbunatateste rezistenta si performanta
  • reduce oboseala și crește producția de energie
  • îmbunătățește nivelul de regenerare, recuperare și energie
  • ajută la eliminarea toxinelor
  • ideal pentru sport, cu exerciții de mare intensitate 

 

Pentru cine este potrivită citrulina malat?

Este potrivit și destinat tuturor sportivilor care practică aerobicul și care doresc să-și mențină puterea (alergători, cicliști, înotători, fotbaliști). Deoarece citrulina malat crește nivelurile de arginină si ornitină, sinteza ulterioară a NO, îmbunătățirea circulația sanguină, și este benefică în sporturile de forță.

 

Citrulina Malat - ce spun studiile?

Studii din anul 2002 (Bendahan ș.a.) au arătat că citrulina crește semnificativ capacitatea aerobă - până la 34%, recuperarea ATP-ul este mai mare cu 20%, rezultând o rezistență îmbunătățită în mod clar la oboseală. Utilizarea malat citrulină la sportivi crește excreția de amoniac. Acest lucru se datorează faptului că malat citrulina este implicată în ciclul ureei și joacă un rol important în detoxifierea amoniacului. Rezultatul citrulinei este suplimentarea malatului cu bicarbonat în sânge. (Callis s.a.) Studiile au aratat ca malat citrulina are un efect protector împotriva acidității crescute a sângelui. Acest efect vă permite să vă antrenați din greu. Este, de asemenea, utilizat în medicină pentru a îmbunătăți activitatea fizică a pacienților după boli acute.

 

Citrulina Malat citrulline malate

 

Ingrediente

100% L-Citrulină malat.

 

Mod de administrare

Se adaugă 250-350 ml de apă într-un blender, apoi 2-3 g de produs și se agită în mod corespunzător. Se pot consuma până Ia de 2 ori pe zi.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritiveper 100 g
L-Citrulină malat (2:1)100 g

 

Atenție

Supliment alimentar. Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. Se depozitează într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, gravide și femei care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Recenzii clienți

Citrulina Malat - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Citrulina Malat - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Cod HS
21069098
Grup de arome
natural
Înălțime
19.00 cm
Lățime
3.00 cm
Lungime
25.50 cm
Greutate brută
0.26 kg
Număr de bucăți per pachet
80 buc.
Număr de bucăți pe palet
1920 buc.
Greutate netă
0.25 kg
EAN
8588006485479
Formă
Pudră
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Pur
Categoria principală
Întrebările clienților

Citrulina Malat - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul