Rețetă fitness: Ștrudel de mere suculent

Šťavnatá jablková štrúdľa - fitness recept

Vă plac lucrurile clasice atunci când preparați un desert? Avem pentru voi un desert tradițional într-o variantă netradițională! Pregătiți cu noi un ștrudel suculent cu mere, care o să vă încânte prin conținutul ridicat de proteine și combinația uimitoare de arome. Mai stați pe gânduri?

Ingrediente pentru aluat:

Ingrediente pentru umplutură:

  • 2 mere
  • 3 linguri de îndulcitor natural xylitol
  • 1 linguriță de scorțișoară

Mod de preparare:

Prima dată amestecăm toate ingredientele pentru aluat, adică brânza proaspătă de vaci, terciul instant de ovăz, apa, fulgii de ovăz, untul de migdale și flavor drops, și continuam să amestecăm până când obținem o compoziție uniformă. Pregătim hârtia de copt, pe care o stropim cu ulei de cocos și punem pe aceasta aluatul pregătit. Ne pulverizăm mâinile cu ulei de cocos, astfel încât aluatul să nu se lipească de degete și întindem ușor aluatul cu sucitorul pe hârtie într-un dreptunghi subțire.

 

Între timp, răzuim merele și le amestecăm cu scorțișoara și xylitolul. Întindem uniform amestecul de mere peste aluatul pregătit. Apoi, rulăm cu atenție ștrudelul cu ajutorul hârtiei de copt și îl lipim bine la capăt și de-a lungul marginilor, pentru a împiedica să se scurgă umplutura. Așezăm ștrudelul pregătit pe hârtia de copt, îl așezăm în tavă și îl coacem timp de 30 de minute la 175℃. După ce s-a copt, îl lăsăm să se răcească, îl feliem, îl decorăm cu unt de migdale și se poate servi.

Rețetă fitness: Ștrudel de mere suculent

                        

Valori nutriționale pentru 1 ștrudel mai mare

 

Calorii

 

 

Proteine

 

 

Carbohidrați

 

 

Grăsimi

 

 

1670

 

 

76 g

 

 

240 g

 

 

47 g

 

                  

Ne vom bucura dacă veți aprecia acest ștrudel cu mere la fel de mult ca și noi. Dacă v-a plăcut rețeta, o puteți susține cu un share.