Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bandaje pentru încheieturi Press - GymBeam

Producător: GymBeam

Bandajele pentru încheieturi Press sunt bandaje cu durabilitate maximă. Protejează și întăresc încheieturile în mod eficient în timpul antrenamentului cu ridicare de greutăți. În același timp, acestea sporesc aderența și previn accidentările. Confortul, adaptabilitatea și durabilitatea maxime sunt garantate de combinația de bumbac și elastic din care sunt confecționate bandajele. Bandajele sunt fixate cu velcro.

Indisponibil pe termen lung Disponibil începând cu: 30.10.2020
Preț estimat 33,90 Lei

Bandaje pentru încheieturi Press - bandaje din bumbac și elastan, cu durabilitate maximă, pentru protecția încheieturilor și sporirea aderenței

Bandajele pentru încheieturi Press sunt bandaje durabile, care protejează și întăresc încheieturile în mod eficient în timpul antrenamentului cu ridicare de greutăți. De asemenea, ajută la sporirea aderenței și previn accidentările. În același timp, reduc presiunea asupra încheieturilor în timpul antrenamentului. Sunt confecționate dintr-o combinație de bumbac și elastic de calitate, care asigură confortul, adaptabilitatea și durabilitatea la nivel maxim. În același timp, acest material înlătură transpirația în mod perfect. Puteți fixa ușor bandajele cu velcro. Pachetul conține 2 bucăți de bandaj cu dimensiunea de 48 x 8 cm.

Material

Bumbac + Elastan

Recenzii clienți

Bandaje pentru încheieturi Press - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bandaje pentru încheieturi Press - GymBeam
Rating-ul dvs
Etichetele produselor
Nou
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului
Accesorii
EAN
8586022211492
Cod HS
95069190
Număr de bucăți pe palet
40 buc.
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Bandaje pentru încheieturi Press - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul