Aparat de vâslit - GymBeam

Evaluare:
60 % of 100
60 % (1)
Producător: GymBeam

Aparatul de vâslit este una dintre cele mai eficiente aparate de fitness cardio care vă va muta antrenamentul de rezistență la următorul nivel. Acesta simulează mișcarea de vâslit, dar în loc de apă, sursa de rezistență este aerul. Nivelul de rezistență este reglabil, datorită căruia este potrivit atât pentru începători, cât și pentru sportivii avansați. Acest exercițiu angajează mușchii întregului corp, arde o cantitate mare de calorii și îmbunătățește rezistența și condiția fizică generală.

Indisponibil pe termen lung
Disponibil începând cu: 11 iul. 2024

Aparatul de vâslit - un aparat de gimnastică eficient pentru antrenament de rezistență și anduranță care vă permite, de asemenea, să ardeți calorii și să vă întăriți mușchii spatelui

Aparatul de vâslit este un aparat de antrenament cardio care vă lucrează eficient întregul corp, arde calorii și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți rezistența și condiția fizică generală. Acesta simulează mișcarea de vâslit, dar în loc de apă, lucrați împotriva rezistenței aerului, creată de un ventilator încorporat care se învârte atunci când trageți lanțul atașat spre corp, cu ajutorul mânerului. Factorul de rezistență poate fi reglat pe o scară de la 1 la 10, ceea ce înseamnă că aparatul este potrivit atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați

 

Exercițiile cu acest aparat sunt accesibile pentru oricine. Nu trebuie decât să vă așezați pe scaunul mobil, să vă puneți picioarele pe pedale și să le fixați cu ajutorul unor curele. Apoi, cu o expirație, împingeți în pedale și vă îndreptați picioarele până când vă întindeți complet. În timp ce efectuați această mișcare, trageți simultan mânerul spre piept, cu coatele îndoite. În faza finală, arcuiți ușor spatele și reveniți la poziția de pornire. În timpul acestei mișcări, vă angrenați mușchii brațelor, spatelui, abdomenului și picioarelor, rezultând un antrenament cuprinzător al întregului corp.

 

Un afișaj LCD vă permite să țineți evidența tuturor informațiilor importante, organizate cu grijă, în timpul antrenamentului. După ce îl porniți, acesta începe să măsoare timpul, distanța parcursă, cantitatea de calorii arse, precum și numărul de rânduri pe minut. În cazul în care folosiți o curea de piept cu senzor de ritm cardiac (nu este inclusă în pachet), aceasta se va conecta la afișaj și va arăta ritmul cardiac în timp real. Afișajul poate fi utilizat și pentru a selecta unul dintre programele pre-setate, cu ajutorul butoanelor disponibile. De exemplu, puteți încerca intervalul 20/10, în timpul căruia faceți 20 de secunde de exerciții și 10 secunde de odihnă. Aparatul vă permite, de asemenea, să configurați valorile pentru propriul antrenament cu intervale sau să lucrați pentru a atinge un timp, o distanță sau calorii arse țintă. 

 

Grație acestora, aparatul de vâslit este un instrument excelent pentru antrenamentul în intervale de intensitate ridicată (HIIT). Bineînțeles, este la fel de util pentru cel cardio clasic sau sesiuni de antrenament de rezistență, în timpul cărora vâsliți la o intensitate mai mică pentru perioade mai lungi de timp. Mai mult, este util și pentru fazele de încălzire și de revenire din cadrul antrenamentului de forță. Acest aparat este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit de canotori în pregătirea lor pentru curse. În plus, acesta constituie o parte indispensabilă a antrenamentelor de crossfit și a sesiunilor de antrenament de rezistență ale multor alte tipuri de sportivi. Nu în ultimul rând, va fi util și tuturor celor care doresc pur și simplu să pierdă în greutate sau să se tonifieze. Fiți siguri, acest aparat cardio cu o limită de greutate de 150 kg se va potrivi perfect în orice sală de sport de acasă sau comercială.

                       

Aparat de vâslit - GymBeam

                                                                    

Aparatul de vâslit și beneficiile sale

 • un aparat eficient de antrenament cardio care utilizează rezistența aerului
 • nivelul de rezistență poate fi reglat pe o scară de la 1 la 10
 • afișaj LCD bine organizat
 • capacitate de transport de 150 kg
 • echipat cu roți de transport pentru deplasare comodă
 • măsoară distanța parcursă, timpul și caloriile arse
 • vine cu programe de antrenament prestabilite
 • ideal pentru antrenamente de rezistență și anduranță
 • adecvat pentru încălzirea înainte de antrenamentul de forță
 • ajută la arderea eficientă a caloriilor
 • antrenează mușchii întregului corp
 • adecvat atât pentru începători, cât și pentru atleții avansați
 • ideal pentru HIIT
 • utilizat în mod obișnuit de canotori, atleți de crossfit și alți sportivi axați pe performanță
 • perfect atât pentru sala de sport de acasă, cât și pentru cea comercială

 

Specificații ale aparatului de vâslit

Dimensiuni  
Lungime 235 cm
Lățime 63 cm
Înălțime 36 cm
Greutate 29 kg
Capacitate de încărcare 150 kg
Controlul sarcinii manual (1-10)
Controlul de setare a dificultății Vâsliri pe minut, timp, distanță, calorii consumate, wați, ritm cardiac (numai atunci când se utilizează cureaua de piept)
Programe prestabilite Setare manuală, interval 10/20, interval 20/10, interval utilizator, timp țintă, distanța parcursă, calorii consumate sau vâsliri efectuate
Sursa de alimentare a afișajului 4 baterii AA (incluse în pachet)

 

Detalii produs
EAN 8586024621602
Cod HS 95069110: --- Tréningové prístroje s mechanizmom prispôsobenia odporu
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 29.00 kg
Greutate brută 34.00 kg
Lungime 42.00 cm
Lățime 143.00 cm
Înălțime 57.00 cm
Fabricat în China
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Antrenament acasă și altele
Alte categorii Altele
Antrenament acasă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Aparat de vâslit - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Aparat de vâslit - GymBeam
Rating-ul dvs
Variante Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
consola
consola
buna ziua. spuneti mi va rog ce tip de ecran are aparatul?
https://www.aliexpress.com/item/1005004488016552.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.25871802VmlXW4
normal sau upgradat
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
consola
Răspuns:
Buna ziua,

Va rugam sa ne contactati prin e-mail la [email protected] si sa ne oferiti mai multe detalii cu privire la solicitarea dvs.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?