Climaqx Antrenament acasă și altele

Antrenament acasă și altele de la producător Climaqx este o categorie care cuprinde diverse accesorii pentru antrenament, astfel încât să vă puteți antrena confortabil acasă. Dacă aveți echipamentul esențial, cum ar fi benzile elastice, greutăți, saltele, bare pentru antrenament și centură fitness sau mănuși, atunci această categorie oferă opțiuni inteligente pentru a vă extinde și mai mult sala de sport de acasă. Aceste instrumente selectate pot fi apreciate de începătorii cu obiective ambițioase, precum și de sportivii avansați care doresc să aibă la îndemână toate obiectele necesare pentru antrenamente complete pentru întregul corp.

 Afișați mai multe

În categoria echipamente pentru antrenament acasă și altele, veți găsi:

 • Aparatele de gimnastică pentru acasă care vă pot duce sala de sport la următorul nivel. Acestea includ aparate de vâslit, biciclete air bike sau trambuline, care sunt ideale pentru antrenamente cardio eficiente. Vă vor ajuta să vă dezvoltați anduranța și rezistența și sunt, de asemenea, perfecte pentru pierderea în greutate, permițându-vă să ardeți calorii.
 • Echipament de antrenament care completează perfect sala de sport de acasă. Exemplele includ discuri de alunecare core sliders, care sunt accesorii de fitness inovatoare pentru dezvoltarea și întărirea întregului abdomen. Acest lucru poate fi ajutat și de un inel flexor, care ajută la combaterea stresului. O modalitate interesantă de a anima antrenamentul dinamic ar putea fi cutia pliometrică, care poate ajuta la dezvoltarea explozivității.
 • Echipamente pentru antrenament de viteză, care este apreciat de alergătorii profesioniști, de echipe și amatori care doresc să-și dezvolte ritmul. Dacă vă numărați printre ei, nu trebuie să ratați scările fitness agility, care sunt potrivite și pentru îmbunătățirea coordonării. Acest lucru va fi cu siguranță apreciat de fotbaliști, luptători MMA, jucători de hochei și alți sportivi de echipă. O parașută pentru alergare poate fi un însoțitor excelent pentru creșterea intensității unui antrenament de alergare. În plus, poate ajuta la îmbunătățirea explozivității, dinamismului și vitezei.

Dacă nu sunteți siguri care este alegerea potrivită pentru voi, nu trebuie să ratați articolul nostru: Accesorii pe care trebuie să le aveți în sala de sport de acasă.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (22)
 2. CHIBA (2)
 3. Spokey (1)
 4. Climaqx (1)
Culoare
 1. albastru (1)
 2. roșu (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
 1. Chest Blaster - Climaqx
  Stoc epuizat
  Chest Blaster - Climaqx
  88%
  88 % (5)

1 Produs