Bicicletă Air Bike - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam

Air Bike este unul dintre cele mai eficiente aparate de gimnastică cardio care vă va duce antrenamentul de rezistență la următorul nivel. Vine cu un ventilator încorporat, care generează o rezistență proporțională cu cât de tare pedalați, ceea ce înseamnă că alegeți singur nivelul de dificultate a exercițiului pe măsură ce pedalați. Este potrivit atât pentru începători, cât și pentru sportivii avansați, care îl pot folosi pentru antrenamentul normal cardio, ca parte a unui antrenament crossfit sau a unuia de rezistență.

Indisponibil pe termen lung

Air Bike - un aparat fitness eficient pentru antrenament de rezistență și anduranță, excelent pentru arderea caloriilor

Air Bike, cunoscut și sub numele de bicicleta de asalt este un aparat de antrenament cardio care vă va ajuta să vă îmbunătățiți rezistența în timp ce ardeți eficient calorii. Se deosebește de o bicicletă de exerciții obișnuită prin faptul că are un ventilator încorporat care aplică rezistență în funcție de viteza cu care pedalați. O altă diferență marcantă este că mânerele sale sunt și ele conectate la sistemul care reglează intensitatea rezistenței în funcție de mișcarea acestora. Acest lucru înseamnă că puteți seta nivelul de dificultate al antrenamentului pe măsură ce vă antrenați, ceea ce face din Air Bike o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru atleți avansați. În plus, folosirea acestui aparat nu vă angajează doar picioarele, ci și mușchii brațelor și ai spatelui

 

Air Bike are mânerele moi și un scaun reglabil și confortabil, care poate fi mutat la înălțimea și distanța necesară față de mânere cu ajutorul unui blocaj mobil, ceea ce înseamnă că este simplu să îl adaptați la statura voastră. Este echipat cu un afișaj elegant LCD, care îl face și mai ușor de utilizat. Odată ce porniți afișajul, acesta începe să măsoare timpul, distanța parcursă, cantitatea de calorii arse sau numărul de rotații pe minut (RPM). În cazul în care folosiți o curea toracică cu senzor de ritm cardiac (nu este inclusă în pachet), aceasta se va conecta la afișaj și va afișa ritmul cardiac actual.

 

Afișajul poate fi folosit, de asemenea, pentru a selecta unul dintre programele prestabilite cu ajutorul butoanelor disponibile. De exemplu, puteți încerca intervalul 20/10, în timpul căruia faceți 20 de secunde de exerciții și 10 secunde de odihnă. Aparatul vă permite, de asemenea, să configurați propriile valori pentru antrenamentul pe intervale sau să lucrați pentru a atinge un timp, o distanță sau calorii arse țintă. Folosindu-se de aceste opțiuni, Air Bike devine un instrument excelent pentru antrenamentul pe intervale de intensitate ridicată (HIIT). Bineînțeles, este la fel de util pentru antrenamentul cardio normal sau sesiuni de antrenament de rezistență, în timpul cărora pedalați la o intensitate mai mică pentru perioade mai lungi de timp. În timpul antrenamentelor, veți aprecia fără îndoială și suportul practic pentru sticlă atașat la cadru, care vă permite să vă păstrați shakerul cu apă la îndemână. Nu în ultimul rând, Air Bike este util și pentru fazele de încălzire și de răcire ale antrenamentului de forță.

 

Air Bike este o parte indispensabilă a fiecărui antrenament de crossfit, precum și a fiecărui antrenament de rezistență pentru cicliști, sprinteri, boxeri, luptători MMA și alți sportivi axați pe performanță. De asemenea, va fi util tuturor celor care pur și simplu doresc să piardă în greutate sau să devină în formă. Fiți siguri, acest aparat cardio cu o limită de greutate de 150 kg se va potrivi perfect în orice sală de sport de acasă sau comercială.

 

Air Bike și beneficiile sale

 • un aparat eficient de antrenament cardio care utilizează rezistența aerului
 • vine cu un scaun confortabil reglabil
 • prindere confortabilă datorită mânerelor sale moi
 • echipat cu un afișaj LCD clar
 • vine cu un suport pentru sticle
 • echipat cu roți de transport pentru o deplasare mai ușoară
 • capacitate de greutate de 150 kg
 • măsoară timpul, distanța parcursă și caloriile arse
 • vine cu programe de antrenament prestabilite
 • intensitatea rezistenței corespunde cu viteza de pedalare
 • ideal pentru antrenamentul de anduranță și rezistență
 • adecvat pentru încălzirea înainte de antrenamentul de forță
 • ajută la arderea eficientă a caloriilor
 • angajează mușchii întregului corp
 • adecvat atât pentru începători, cât și pentru atleții avansați
 • ideal pentru HIIT
 • util pentru sportivii de crossfit, boxeri, luptători MMA și alții
 • perfect atât pentru sala de gimnastică de acasă cât și pentru cea comercială

 

Specificații 

Dimensiuni  
Lungime 129.3 cm
Lățime 59,2 cm
Înălțime 122.9 cm  
Greutate 55 kg
Greutate maximă admisă 150 kg
Controlul setării dificultății Rezistența crește odată cu viteza de pedalare
Funcții de afișare RPM, viteză, timp, distanță, calorii, wați, ritm cardiac (numai atunci când se utilizează cureaua toracică)
Programe prestabilite Interval 10/20, interval 20/10, intervalul utilizatorului, distanța țintă, timp sau calorii arse
Sursa de alimentare a afișajului 2 x baterii AAA (incluse în pachet)

 

Detalii produs
EAN 8586024621619
Cod HS 95069110: --- Tréningové prístroje s mechanizmom prispôsobenia odporu
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 48.00 kg
Greutate brută 52.00 kg
Lungime 32.00 cm
Lățime 130.00 cm
Înălțime 91.00 cm
Fabricat în China
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Antrenament acasă și altele
Alte categorii Altele
Antrenament acasă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Bicicletă Air Bike - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bicicletă Air Bike - GymBeam
Rating-ul dvs
Variante Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul