Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam Alți aminoacizi

GymBeam Alți aminoacizi

Alți aminoacizi de la producător GymBeam - în această categorie de suplimente veți găsi toți acei aminoacizi care pot fi luați individual/separat și nu în combinație cu alți aminoacizi. Aici includem: leucină, arginină, glutamină, lizină, taurină, citrulină malat și altele. Proteinele împreună cu aminoacizii sunt produse foarte importante pentru toată lumea, dar în special pentru cei care doresc o masă musculară sănătoasă. Nu este întotdeauna posibil să luăm cantitatea optimă de aminoacizi doar din alimentație, de aceea este bine să îi luăm și sub formă de suplimente. Majoritatea trec prin procesul de hidroliză, astfel încât acestea nu împovărează digestia.

 

vezi mai mult

Leucina este un aminoacid esențial și cel mai important aminoacid al BCAA. Leucina contribuie cel mai mult la creșterea masei musculare și susține sinteza proteinelor, accelerează recuperarea organismului după un efort fizic intens și previne pierderea țesutului muscular chiar și în timpul dietelor alimentare.

 

Arginina stimulează producerea hormonului de creștere, mărește nivelul NO (nivelul de oxid nitric), susține creșterea masei musculare, îmbunătățește procesul de vindecare al rănilor și promovează metabolizarea proteinelor.

 

Glutamina este o substanță excelentă care asigură creșterea, protecția și recuperarea masei musculare. Este un aminoacid care îmbunătățește imunitatea, reglează echilibrul proteic, previne pierderea masei musculare, accelerează regenerarea celulelor și are un efect anabolic. Creează până la 60% din aminoacizii din mușchi.

 

Lizina este un aminoacid care joacă un rol important în formarea masei musculare, în vindecarea și revitalizarea organismului după un efort intens. Lizina are capacitatea de a acționa împotriva răcelii, herpesului, a infecției virale zona zoster și accelerează recuperarea organismului după accidentările din timpul activităților sportive și de după intervențiile chirurgicale. Menține, de asemenea, un echilibru pozitiv al azotului, contribuind astfel la crearea unui mediu anabolic în organism.

 

Citrulină Malat este o combinație de aminoacizi L-citrulină și malat (acid malic), care oferă o modalitate de a crește performanța, atenuează oboseala și accelerează recuperarea. Citrulina asigură o irigare rapidă a mușchiului, crește nivelul de rezistență și elimină toxinele din organism cum ar fi acidul lactic sau amoniacul, iar malatul crește nivelul de ATP.

 

Beta-Alanină este un aminoacid neesențial care contribuie la mărirea forței musculare, îmbunătățirea performanței, creșterea rezistenței, atenuarea oboselii și previne formarea acidului lactic. Beta-Alanina este foarte benefică pentru cei care practică sportul de anduranță, intens și foarte dur, dar și pentru cei care fac antrenamente de rezistență.

 

Tirozina este un aminoacid neesential cu efecte anti-catabolice care susține metabolismul, accelerează recuperarea și crește performanțele fizice.

 

Taurina a devenit cunoscută odată cu apariția pe piață a băuturilor energizante și ca atare, în rândul populației a apărut informația că taurina ar fi o substanță nocivă. Adevărul este că, această substanță se adaugă în băuturile energizante doar datorită efectelor sale pozitive și pentru atenuarea efectelor negative ale cofeinei. Este vorba de acidul beta-aminoetansulfonic, care se formează în principal din cistină, iar producția acestuia stimulează și cantitatea de vitamina B6. Taurina se elimină prin urină și, de asemenea prin bilă, deoarece face parte din ea.

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Aromă
  Gramaj (g)
  Volum (ml)
   Tablete
   Culoare
    Capsule
    Material
     Formă
     Amestec
     Dimensiune
      Metoda de prelucrare a proteinelor
       Sursă proteică
        Etichetele produselor
        Preț
        Preț de la - până la
        Filtrează după
         • Vegetarian (5)
         • Vegan (4)
         • Fără gluten (6)
         • Fără lactoză (6)
         • Bio (6)
         • Fără OMG (4)
         • Fără îndulcitori artificiali (6)
         • Fără ambalaj din plastic (6)
         • Fără aspartam (6)
        1. Citrulina Malat - GymBeam
         Evaluarea:
         89% (45)
         Preţ special   47,90 Lei
        2. Taurină - GymBeam
         Evaluarea:
         96% (21)
         Preţ special   18,90 Lei
        3. L-Leucină Pudră Instant - GymBeam
         Evaluarea:
         100% (8)
         Preţ special   39,25 Lei
        4. L-Glutamină TABS 300 tab - GymBeam
         Evaluarea:
         97% (22)
         Preţ special   61,90 Lei
        5. L-Lizină - GymBeam
         Evaluarea:
         100% (16)
         Preţ special   13,10 Lei
        6. Tirozină - GymBeam
         Evaluarea:
         0% (0)
         Preţ special   39,90 Lei

        6 Produse