All In One Protein The Works™ - The Protein Works

Evaluare:
60 % of 100
60 % (1)
Producător: The Protein Works

All In One Protein The Works™ sunt proteine multicomponente, al căror ingredient principal este concentratul din zer suplimentat cu proteine din soia. Pentru o susținere maximă a performanței sportive, dezvoltării și regenerării masei musculare, fiecare doză este îmbogățită cu 5 grame de creatină monohidrată, 5 grame de L-glutamină, 3.2 grame de leucină și complexul de enzime digetive Digezyme®.

Indisponibil pe termen lung

 

All In One Protein The WorksTM - proteine multicomponente din ingrediente superioare îmbogățite cu creatină monohidrată, L-glutamină, leucină și enzime digestive

 

All In One Protein The Works™ sunt proteine multicomponente îmbogățite cu substanțe atent selecționate pentru a maximiza performanța sportivă, regenerarea și dezvoltarea musculară. Baza acestor proteine este concentratul din zer, o sursă de proteine de înaltă calitate care susține menținerea și dezvoltarea masei musculare. Proteinele conținute de concentratul din zer au o valoare biologică ridicată și un spectru ideal de aminoacizi esențiali necesari pentru sinteza proteinelor musculare (MPS). Pentru amplificarea acestui efect, proteinele sunt îmbogățite cu aminoacidul l-leucină, considerat unul dintre principalii factori declanșatori ai acțiunii anabolice asociate cu MPS. În continuare, proteinele rezultate sunt completate sinergetic cu proteine din soia cu un conținut ridicat de aminoacizi esențiali.

                                                         

 

 

All In One Protein The Works™ sunt îmbogățite și cu multe alte substanțe, datorită cărora puteți economisi bani. Aceste substanțe includ, de exemplu, un ideal de 5 grame de creatină monohidrată per porție. Creatina crește performanța fizică în timpul sesiunilor consecutive scurte de antrenament foarte intens. Acest efect apare odată cu un aport zilnic de 3 grame de creatină, care pot fi administrate ușor cu ajutorul Proteinelor All In One The Works™. Mai mult, produsul conține 5 grame de aminoacid L-glutamină per porție. Acest aminoacid se găsește în mod natural în mușchi, iar nivelul său scade în timpul activității sportive. Prin urmare, trebuie suplimentat din surse externe. Pentru a susține performanța și regenerarea depozitelor de glicogen epuizate, produsul conține și un amestec de carbohidrați rapizi și lenți. Pentru absorbție maximă, complexul de enzime digestive Digezyme®  se află și el pe lista ingredientelor.

               

Produsul este recomandat pentru utilizare în special în raport cu activitatea fizică. După antrenament, este ideal pentru regenerarea mușchilor deteriorați, este ideal înainte de activitățile sportive pe termen lung, este recomandat pentru protecția masei musculare și completarea energiei, datorită amestecului de carbohidrați.

        

 

 

All In One Protein The WorksTM și beneficiile lor

 

  • proteine multicomponente
  • conțin concentrat de zer și proteine din soia
  • sursă de proteine de înaltă calitate care susțin dezvoltarea și menținerea masei musculare
  • conțin creatină monohidrată, l-glutamină, leucină și un amestec de carbohidrați rapizi și lenți
  • îmbogățite cu complexul de enzime digestive Digezyme®
  • recomandate în special în raport cu activitatea fizică
         

Ingrediente

Aromă de biscuiți cu cremă: Concentrat din proteine de zer (emulsifiant: lecitină de soia) (lapte), făină de ovăz, dextroză monohidrată, proteine din soia, L-glutamină, creatină monohidrată, aromă, cacao pudră degresată, L-leucină, stabilizator (gumă de xantan), PepForm® (peptide leucine) (lapte), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (protează, amilază, lactază, lipază, celulază).

Aromă de ciocolată finăConcentrat din proteine de zer (emulsifiant: lecitină de soia) (lapte), făină de ovăz, dextroză monohidrată, proteine din soia, L-glutamină, creatină monohidrată, aromă, cacao pudră degresată, L-leucină, stabilizator (gumă de xantan), PepForm® (peptide leucine) (lapte), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (protează, amilază, lactază, lipază, celulază).

Aromă de căpșuni și frișcăConcentrat din proteine de zer (emulsifiant: lecitină de soia) (lapte), făină de ovăz, dextroză monohidrată, proteine din soia, L-glutamină, creatină monohidrată, aromă, cacao pudră degresată, L-leucină, stabilizator (gumă de xantan), PepForm® (peptide leucine) (lapte), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (protează, amilază, lactază, lipază, celulază).

Aromă de cremă de vanilieConcentrat din proteine de zer (emulsifiant: lecitină de soia) (lapte), făină de ovăz, dextroză monohidrată, proteine din soia, L-glutamină, creatină monohidrată, aromă, leucină, stabilizator (gumă de xantan), PepForm® (peptide leucine) (lapte), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (protează, amilază, lactază, lipază, celulază.

       

Mod de administrare

Recomandăm administrarea a 2 porții zilnic. Adăugați 2 măsuri (70 g) în 300-400 ml de apă sau lapte într-un shaker. Agitați bine și consumați.

       

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de biscuiți cu cremă) 1 porție (70 g)
Valoare energetică 962 kJ / 229 kcal
Grăsimi 2.2 g
din care acizi grași saturați 1.2 g
Carbohidrați 25 g
din care zaharuri 14 g
Fibre 1.8 g
Proteine 29 g
Sare 0.32 g
Creatina monohidrată 5 g
L-glutamină 5 g

 

Valori nutriționale (aromă de ciocolată fină) 1 porție (70 g)
Valoare energetică 959 kJ / 228 kcal
Grăsimi 2.4 g
din care acizi grași saturați 1.3 g
Carbohidrați 25 g
din care zaharuri 14 g
Fibre 2.3 g
Proteine 29 g
Sare 0.32 g
Creatina monohidrată 5 g
L-glutamină 5 g

 

Valori nutriționale (aromă cremă căpșuni) 1porție  (70 g)
Valoare energetică 963 kJ / 229 kcal
Grăsimi 2.2 g
din care acizi grași saturați 1.1 g
Carbohidrați 24 g
din care zaharuri 14 g
Fibre 1.5 g
Proteine 29 g
Sare 0.32 g
Creatina monohidrată 5 g
L-glutamină 5 g

 

Valori nutriționale (aromă de cremă de vanilie) 1 porție (70 g)
Valoare energetică 971 kJ / 231 kcal
Grăsimi 2.2 g
din care acizi grași saturați 1.2 g
Carbohidrați 24 g
din care zaharuri 14 g
Fibre 1.5 g
Proteine 30 g
Sare 0.33 g
Creatina monohidrată 5 g
L-glutamină 5 g

 

Atenționare

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produs într-o fabrică ce procesează și lapte, cereale ce conțin gluten, ouă, arahide și alte fructe oleaginoase și soia. Recomandat vegetarienilor.

Detalii produs
EAN 5060385446256
Categoria legală a produsului Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Categoria principală Proteine All-in-one
Metoda de prelucrare a proteinelor Prelucrare diferită
Sursă proteică Multi-componentă
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Fabricat în EU
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Înălțime 36.00 cm
Lățime 10.00 cm
Lungime 26.00 cm
Greutate brută 2.05 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 6 buc.
Număr de bucăți pe palet 240 buc.
Greutate netă 2.00 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Alte categorii Proteine
Gainere și Carbohidrați
Proteine pentru creșterea masei musculare
Proteine multi-componente
Gainere
Nutriție sportivă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți All In One Protein The Works™ - The Protein Works
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:All In One Protein The Works™ - The Protein Works
Rating-ul dvs
Aromă Gramaj (g) Evaluare Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul