Universal nutrition Suplimente complexe pentru articulații

Suplimente complexe pentru articulații de la producător Universal nutrition este o categorie de produse complexe concepute pentru cea mai bună îngrijire a articulațiilor și a sistemului musculo-scheletal. Ingredientele acestora includ compuși eficienți pentru îmbunătățirea sănătății articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și a altor părți ale sistemului musculo-scheletal. O nutriție articulară de înaltă calitate include de obicei sulfat de condroitină și sulfat de glucozamină, care reprezintă o parte comună a cartilajului articular și care ajută la menținerea flexibilității și rezistenței acestuia. În plus, acestea conțin și MSM (metilsulfonilmetana), care contribuie la producerea naturală a colagenului existent în tendoane, ligamente și cartilaje, unde ajută la menținerea elasticității și rezistenței acestora.

Alte suplimente recomandate pentru sănătatea articulațiilor ar putea conține și substanțe eficiente precum colagen, vitamine, minerale sau acid hialuronic, pe care le cunoașteți din reclamele pentru cremele de înfrumusețare și de îngrijire a pielii. Cu toate acestea, o piele sănătoasă nu este singurul beneficiu pe care acest compus îl aduce organismului. Acidul hialuronic ajută și la hidratarea cartilajului, menținându-l flexibil.

 Afișați mai multe

Categoria Suplimente complexe pentru articulații conține suplimente cu colagen, MSM, condroitină și glucozamină pentru a susține sănătatea articulațiilor, ligamentelor și tendoanelor.

Aceste blocuri de construcție care apar în mod natural sunt produse din ce în ce mai puțin pe măsură ce corpul îmbătrânește, ceea ce se reflectă de obicei asupra mobilității, provocând rigiditate și durere la nivelul articulațiilor. Consumul de suplimente nutriționale articulare complexe vă poate ajuta să vă mențineți nivelurile optime ale acestor compuși. Datorită profilului de ingrediente atent echilibrat al acestor produse, ele sunt ideale pentru alergători, halterofili, jucători de fotbal și orice alți sportivi care pun o presiune suplimentară asupra articulațiilor. Cu toate acestea, sunt ideale și pentru persoanele cu locuri de muncă fizice solicitante, care suferă de dezechilibre în distribuția greutății sau pentru persoanele în vârstă. Suplimentele vin sub formă de pulbere solubilă pe care o puteți folosi pentru a pregăti o băutură sau sub formă de capsule și tablete.

Cum să alegeți cele mai bune suplimente nutritive pentru articulații?

Ingredientele suplimentului ales ar trebui să includă sulfat de condroitină, sulfat de glucozamină și MSM. Acestea mai pot fi îmbogățite și cu alte substanțe precum colagen, vitamina C sau acid hialuronic. De asemenea, puteți combina o varietate de suplimente în funcție de nevoile și preferințele voastre.    

Articolul nostru vă va ajuta să alegeți suplimentul nutritiv articular care să se potrivească cel mai bine nevoilor voastre: Cum să alegeți cel mai bun supliment nutritiv pentru articulații?

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (4)
 2. Nutrend (2)
 3. Universal Nutrition (2)
 4. Megabol (1)
 5. ActivLab (1)
 6. OstroVit (1)
 7. Reflex Nutrition (1)
Aromă
 1. portocală (1)
 2. fără aromă (1)
Gramaj (g)
 1. 348 g (1)
Tablete
 1. 44 pachete (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Formă
 1. Pudră (1)
 2. Tablete (1)
Amestec
 1. Mix (2)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (2)
Fără gluten (2)
Fără lactoză (2)
BIO (2)
Fără OMG (2)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (2)
Fără aspartam (2)
 1. Animal Flex 44 packages - Universal Nutrition
  Animal Flex - Universal Nutrition
  96%
  96 % (250)
  209,90Lei
 2. Animal Flex Powder - Universal Nutrition
  Animal Flex Powder - Universal Nutrition
  90%
  90 % (33)
  175,90Lei

2 Produse