Sticlă sport Hyper Hydrator 2,2 l Pink - BeastPink

0%
0% (0)
Producător: BeastPink

Sticla sport Hyper Hydrator vă va ajuta să urmăriți întotdeauna consumul de apă. Echipată cu un pai încorporat, aceasta oferă o experiență de consum mai confortabilă. Vă va plăcea, de asemenea, mânerul practic pentru transport, capacul rezistent la scurgeri și designul actual. Sticla este potrivită atât pentru sala de sport, cât și pentru birou.

Stoc epuizat
Disponibil începând cu: 5 apr. 2024
Preț estimat 45,90Lei

Sticla sport Hyper Hydrator cu un design elegant vă va ajuta să vă mențineți hidratat la serviciu, în timpul antrenamentelor sau oriunde mergeți

Sticla sport Hyper Hydrator va avea grijă în mod eficient de aportul vostru de apă. Echipată cu un pai încorporat, oferă o experiență de consum mai confortabilă și fără întreruperi indiferent unde mergeți sau ce faceți. Mânerul pentru transport va face ca sticla să fie confortabilă de ținut și de transportat.

 

Capacitatea de 2,2 litri vă va oferi mai puține griji cu privire la reumplerea sticlei, economisind timp și asigurându-vă că veți rămâne bine hidratat pe tot parcursul zilei. În plus, volumul mai mare al sticlei poate servi, de asemenea, ca un memento perfect și o motivație pentru a bea mai multă apă sau orice altă băutură, ajutându-vă să vă mențineți obiectivele de hidratare. Capacul filetat este rezistent la scurgeri și este ușor de înșurubat și desfăcut, oferind o etanșare sigură și eficientă care ajută la prevenirea scurgerilor accidentale sau a picăturilor. Nu în ultimul rând, sticla se remarcă printr-un design mat cu logo-ul Beastpink care arată elegant și stilat, asigurându-se că va ieși în evidență pe biroul vostru de lucru, dar și în sala de sport.

 

Dacă vă este dificil să beți cantitatea necesară de lichide în timpul zilei sau pur și simplu căutați o sticlă elegantă, sticla sport Hyper Hydrator va fi alegerea ideală pentru voi.

 

Sticla sport Hyper Hydrator și beneficiile sale

  • oferă 2,2 litri capacitate
  • are un pai încorporat
  • echipată cu un mâner de transport
  • are un capac filetat care este rezistent la scurgeri
  • are un design mat elegant
  • adecvată pentru birou și sala de sport
  • Fără BPA

 

Material

PETG, PP (polietilen tereftalat, polipropilenă)

 

Dimensiuni

Dimensiuni Lățime Înălțime Volum
Sticlă 13.2 cm 27 cm 2.2 L

 

Atenție

Sticla este potrivit pentru băuturi reci sau băuturi la temperatura camerei. Nu t urnați lichide calde sau fierbinți în ea. A nu se spăla în mașina de spălat vase.

Detalii produs
EAN 8586025624589
Cod HS 39249000: - Ostatné
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Fabricat în China
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Sticle sport
Alte categorii Altele
Accesorii fitness

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Sticlă sport Hyper Hydrator 2,2 l Pink - BeastPink
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Sticlă sport Hyper Hydrator 2,2 l Pink - BeastPink
Rating-ul dvs
Variante Preț Preţ special În stoc
single_variant 59,90Lei 45,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu 5 apr. 2024
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul