Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arzător de grăsimi Black Burn - Stacker2

Producător: Stacker2
Evaluarea:
100 %

Black Burn este un arzător de grăsimi extrem de puternic, conceput exclusiv pentru culturiști. El face parte din categoria hardcore, cu un efect termogenic puternic. Calitatea lui constă în cantitatea de extracte active și alcaloizi. Aceasta crește rata metabolismului, furnizează energie, suprimă foamea și îmbunătățește concentrarea. Acest arzător de grăsimi crește consumul de energie și accelerează capacitățile de răspuns, ceea ce duce în cele din urmă la pierderea de grăsime.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 26.02.2021
Preț estimat 94,90 Lei

Black Burn este arzător de grăsimi HARDCORE proiectat exclusiv pentru culturiști și sportivi avansați, având un puternic efect

Black Burn este un arzător de grăsimi conceput exclusiv pentru culturiști. Este una din cele mai puternice arzătoare de grăsimi din SUA (Ephedra FREE), care face parte din categoria HARDCORE cu o termogeneză foarte puternică. Producerea unui arzător puternic de grăsimi pare mai ușoară decât este de fapt. Nu stă în cantitatea de ingrediente din fiecare capsulă. Efectul pierderii în greutate este determinat în primul rând de calitatea extractelor în cantități eficiente, alcaloizilor, coroborată cu raportul corespunzător al ingredientelor. Firma NVE (creatorul Stacker2) investește mult timp și efort pentru a face extractele dintr-o doză de trei sau de patru ori mai eficiente, ale alcaloizilor activi per un gram. O dată ce formula este dezvoltată, el e testat în mod cuprinzător, precum și fiecare componentă în parte.

 

Din această cauză puteți simți un val de energie, suprimarea foamei, îmbunătățirea concentrării, creșterea consumului de energie, accelerarea capacităților de răspuns și în cele din urmă: arderea grăsimilor.

 

Arzător de grăsimi Black Burn - Stacker2

 

Cele 3 studii ale NVE Pharmaceuticals au fost dedicate acestui Blackburn. Primele două studii s-au folosit pentru procedura de optimizare, pas cu pas. Al treilea studiu a fost un rezultat de funcționalitate și de tuning corespunzătoare Blackburn-ului. La acest studiul au participat cincisprezece persoane, toți sportivi de anduranță, cu vârste cuprinse între 19 ani (cel mai tânăr) și 42 de ani (cele mai bătrân). Participanții s-au pregătit pentru sezon, în scopul de a arde cele mai multe grăsimi și "a fi în formă". Cinci participanți la studiu timp de 40 de zile au luat două capsule Blackburn de trei ori pe zi. Acest lucru a fost combinat cu un regim alimentar normal și exerciții normale. Doza maximă permisă zilnic de proteine a fost de 100 de grame (concentrat de proteine din zer). Cel de-al doilea grup (5) a avut același plan de dietă și exerciții fizice, dar a folosit un alt brand de arzător de grăsime. Cel de-al treilea grup (5) nu a folosit un arzător de grăsime. Studiul a fost supravegheat de către o echipă formată din doi medici, un dietetician și un antrenor personal. 

  Arzător de grăsimi Black Burn - Stacker2

 

Rezultatele studiului Stacker2 Black Burn

Cifrele spun mai mult decât cuvintele și pe care le puteți vedea mai jos în rezultatele fiecărui grup. Atentie: pe ansamblu BMI rămâne relativ ridicat, deoarece construiește masa musculară. Din acest motiv este mai important procentul de grăsime și rezultatele mai bune decât BMI.

 

Media grupului

Grupul 1 (5 pers)

Grupul 2 (5 pers)

Grupul 3 (5 pers)

40 zile Black Burn

40 zile alt arzător

40 zile fără arzător

 

  

 

Începător - greutate

94,5 kg

96,25 kg

94 kg

Start - BMI (medie)

27,6

29,0

26,8

Start - Perc. Grăsimi (medie)

18%

19%

18%

 

 

 

 

Final - greutate

83,1 kg

87,63 kg

90,35 kg

Final - BMI (medie)

24,2

26,4

25,8

Final - Perc. Grăsimi (medie)

7%

11%

15%

 

 

 

 

Pierderea medie în greutate

11,35 kg

8,63 kg

3,63 kg

 

Black Burn și beneficiile sale

  • cel mai puternic arzător de grăsimi din SUA
  • accelerează metabolismul
  • suprimă foamea
  • oferă energie

 

Dozare

Luați 2 capsule de 1-3 ori pe zi, de preferință, înainte de mese și înainte de antreament. Beți cantități mari de apă. Respectați intervalul de 4 ore între administrări. A nu se depăși 6 capsule pe zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (2 caps)
Black ECG-HPLC Matrix™400 mg
Ceai chinezesc (continut 80% Polifeloli 60% EGC, DL-C, EGCG, EC, OCG, ECG) (din frunze), extract de Yerba Mate (standardizate pentru teobromină), cholină bitartrat, vitamina B6 (2,4 mg) (Pyridoxin-Hydrochlorid), vitamina B12 (7,2 mcg) (kyanokobalamin).
Black XTR-B™370 mg
Extract din semințe de struguri (80% Proantokyanidinov), extract de cactus (fruct de Opuntia ficus indica), guarana (sămânță), extract din fructe de piper, ginseng (rădăciă), extract din semințe Cissus Quadrangularis, taurină, acetil L-carnitină.
Cofeină anhidră300 mg

 

Alte ingrediente

Gelatină, oxid negru de fier, dioxid de titan.

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată (max. 6 capsule pe zi); nu se amestecă cu alcool! Asigurați-vă de un aport adecvat de lichide în organism. Produsul nu este un substitut cu drepturi depline pentru un regim alimentar echilibrat, variat. Nu este potrivit pentru copiii sub 18 ani, femei gravide și care alăptează. A se păstra la 10-25°C, departe de copii, protejat de îngheț, umiditate și lumina directă a soarelui. Producătorii, importatorii și distribuitorii nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Recenzii clienți

Arzător de grăsimi Black Burn - Stacker2

Evaluarea globală a produsului

100%
100%
Scor mediu din 5 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Arzător de grăsimi Black Burn - Stacker2

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsimi Black Burn - Stacker2
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Fără îndulcitori artificiali
Da
Înălțime
14.50 cm
Lățime
8.00 cm
Lungime
8.00 cm
Greutate brută
0.14 kg
Grup de arome
natural
Capsule
120 caps.
Cod HS
Transport
EAN
8717472070975
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără OMG
Nu
Etichetele produselor
Transport
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Capsule
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Arzător de grăsimi Black Burn - Stacker2

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul