Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker negru compartimentat 600 ml - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
95 %

Shakerul negru compartimentat este un shaker cu o capacitate de 600 ml și este prevăzut cu 3 compartimente, și anume - un compartiment dedicat pentru amestecarea suplimentelor nutritive pe bază de pudră, unde se prepară shakeul propriu-zis, al doilea compartiment pentru suplimente sub formă de capsule și pastile, iar al treilea pentru suplimente pe bază de pudră. Are un filet clasic, iar sita din interior asigură o amestecare eficientă a suplimentelor dumneavoastră preferate. Este un produs de calitate și foarte practic - în care vă puteți depozita toate ingredientele necesare pe parcursul întregii zile. Este fabricat din material plastic de înaltă calitate fără BPA și DEHP.

În stoc
Preţ special   28,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Shaker negru compartimentat: un shaker multifuncțional și practic cu o capacitate de 600 ml, prevăzut cu 3 compartimente pentru suplimente sub formă de pudră, capsule și pastile

Shakerul compartimentat de la GymBeam de culoare neagră și cu o capacitate de 600 ml, este prevăzut cu 3 compartimente. Primul compartiment este dedicat pentru a amesteca suplimentele nutritive sub formă de pudră și lichide cum ar fi proteinele, aminoacizii, pudra BCAA, stimulentele pre-antrenament și creatina. Al doilea compartiment este împărțit în mai multe compartimente practice, în care puteți pune pastile și capsule. Al treilea compartiment este dedicat depozitării suplimentelor nutritive cum ar fi BCAA, glutamină sau proteină pe care vreți să le consumați mai târziu. Acest shaker are un filet clasic, iar sita din interior asigură o amestecare eficientă a suplimentelor dumneavoastră preferate.

 

Shakerul nostru cu 3 compartimente este de o calitate superioară și foarte practic. Îl puteți folosi în timpul deplasărilor, eventual vă puteți depozita toate suplimentele nutritive de care veți avea nevoie pe parcursul întregii zile. Este fabricat din polipropilenă de înaltă calitate PP, care nu conține BPA și plastic DEHP. Este foarte rezistent la manipulare, se poate spăla în mașina de spălat vase, îl puteți folosi și în cuptorul cu microunde sau frigider.

 

Shaker negru compartimentat 600 ml - GymBeam

 

Shakerul compartimentat și avantajele sale

  • este ideal pentru amestecarea tuturor suplimentelor nutritive sub formă de pudră
  • Are o capacitate de 600 ml
  • Nu curge, capacul este prevăzut cu filet
  • Sita are o formă conică pentru a nu se forma cocoloașe
  • Gradat în mililitrii (ml) sau uncii (oz)
  • Este fabricat din poliproplenă de înaltă calitate
  • Este rezistent la șocuri, îl puteți folosi în mașina de spălat vase, cuptor cu microunde sau frigider
  • Nu conține BPA și DEHP, și nu conține material toxic
  • Corespunde reglementărilor privind produsele alimentare
  • Este un shaker compartimentat: 2 x compartiment pentru tablete și pudră

 

Modul de utilizare

Se adaugă cantitatea necesară de supliment nutritiv, proteine sub formă de pudră, creatină sub formă de pudră sau stimulente de pre-antrenament. Ulterior se adaugă apă, lapte, sau suc de fructe, închideți bine și amestecați până ce produsul este dizolvat complet. Datorită sitei din interiorul recipientului pudra se dizolvă repede și în câteva secunde vă puteți bucura de băutura dumneavoastră preferată. După utilizare, clătiți bine cu apă caldă și lăsați la uscat.

Recenzii clienți

Shaker negru compartimentat 600 ml - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Shaker negru compartimentat 600 ml - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților

Shaker negru compartimentat 600 ml - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul