Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker BeastPink alb 700 ml - BeastPink

Producător: BeastPink
Evaluarea:
89 %

Shakerul BeastPink este un shaker cu o capacitate de 700 ml care vă va cuceri de la prima vedere. Are un design inconfundabil și o formă specială datorită căreia este ușor de manevrat. Creați-vă propriul stil de fitness cu shakerul BeastPink.

În stoc
Preţ special   19,00 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Shaker BeastPink - un shaker cu un design atrăgător, care împreună cu echipamentul vostru de fitness formează o combinație surprinzătoare

Shakerul BeastPink este un shaker de înaltă calitate cu o capacitate de 700 ml și cu ajutorul căruia veți putea savura băuturile voastre preferate cu proteine, smoothie-uri sau alte băuturi delicioase. Datorită formei sale speciale, este ușor de manevrat și va deveni partenerul vostru de antrenament. În plus, are un sistem de închidere foarte simplu și o mărime foarte practică, ceea ce vă permite să îl aveți mereu la îndemână.

 

Shakerul BeastPink și beneficiile sale

  • Un shaker aspectuos
  • Are o formă specială
  • Are un sistem simplu de închidere
  • Are un design inconfundabil

 

Mod de utilizare

Adăugați în shaker cantitatea dorită de supliment nutritiv, proteină sau creatină sub formă de pudră ori supliment de pre-antrenament. Ulterior adăugați apă, lapte sau suc de fructe ori legume, închideți bine și amestecați până când pudra este complet dizolvată. Datorită cilindrului din interior, pudra se dizolvă ușor, iar după câteva secunde puteți savura băutura voastră preferată.

Recenzii clienți

Shaker BeastPink alb 700 ml - BeastPink

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Shaker BeastPink alb 700 ml - BeastPink
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
8588007570327
Cod HS
39249000
Greutate brută
0.10 kg
Lungime
10.00 cm
Lățime
10.00 cm
Înălțime
21.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Shaker BeastPink alb 700 ml - BeastPink

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul