Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Rucsac pentru alimente Transporter Backpack Black - Fitmark

Producător: Fitmark

Transporter Backpack Black este un rucsac practic atât pentru fitness cât şi în deplasări și care vă oferă un spaţiu de depozitare perfect. Conţine multe compartimente, ori pentru laptopul dvs (17"), pentru îmbrăcăminte, pentru shaker-ul cu proteine şi multe alte compartimente practice. Este fabricat din poliester de înaltă calitate 1000D şi conţine the box SM pentru alimente, sistem de răcire şi o geantă pentru îmbrăcăminte.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 407,90 Lei

Transporter Backpack - rucsac practic pentru fitness şi la drum, ce oferă spaţiu pentru recipiente cu alimente, îmbrăcăminte ba chiar şi un laptop

Transporter Backpack Black este un rucsac ideal pentru fitness și alimente, în general pentru persoane active și care conţine un spaţiu perfect de depozitare. Are multe compartimente, pentru laptopul dvs (17"), separat pentru îmbrăcăminte, pentru shaker-ul cu proiteine sau apă. Şi multe alte compartimente practice pentru toate accesoriile necesare. Transporter Backpack conţine the box SM (unde sunt două doze din plastic pentru alimente) – această cutie se poate scoate şi utiliza individual. Este fabricat din poliester 1000D şi are dimensiuni de 43,8 cm (înălţime) x 31,7 cm (lăţime) x 25,4 cm (adâncime).

 

Transporter Backpack fitmark rucsac, geantă pentru alimente


Ce conţine rucsacul Transporter ?

  • The BOX SM: 2 doze pentru alimente cu închidere ermetică (BPA free), 2 geluri cu efect ridicat de răcire (testat TSA).
  • Geantă cu inscripţia Fitmark pentru rufe murdare

 

Cum întreţinem acest rucsac?

Rucsacul poate fi curăţat cu o cârpă umedă, după caz. Spălaţi numai manual. Nu utilizaţi nici un fel de detergente sau soluţii de albire. Păstraţi materialul uscat.

 

Dimensiunile rucsacului

Dimensiuni (cm)Geanta
Lungime 25.4
Lăţime 31,7
Înălţime 43,8
Recenzii clienți

Rucsac pentru alimente Transporter Backpack Black - Fitmark

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Rucsac pentru alimente Transporter Backpack Black - Fitmark
Rating-ul dvs
Etichetele produselor
Transport
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului
Accesorii
EAN
85102500453
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Rucsac pentru alimente Transporter Backpack Black - Fitmark

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul