Rolă de exerciții Fitness Roller PS-4050 - Power System

Evaluare:
55 % of 100
55 % (7)
Producător: Power System

Rola din spumă Fitness Roller este de mare ajutor atunci când vine vorba de masaj, îmbunătățirea mișcărilor din timpul antrenamentelor, întinderea musculaturii și eliminarea rigidității musculare. Este fabricată din spumă de înaltă calitate și are interiorul gol, fiind rezistentă la deteriorările mecanice. Rola are o suprafață tipică 3D și o construcție masivă, cu o lungă durată de viață. De aceea, este mereu gata să reducă riscul de accidentări sau să ajute în recuperarea de după accidentare.

Indisponibil pe termen lung

Fitness Roller – rolă din spumă pentru exerciții și relaxarea mușchilor rigizi, ce asigură întinderea musculaturii și ajută la recuperare după accidentări

Rola de spumă Fitness Roller este o unealtă potrivită pentru masaj, pentru a îmbunătăți mișcarea generală, întinderea musculaturii, îmbunătățirea echilibrului și mersului. Designul special al acestui produs ajută la un masaj concret și profund a masei musculare. Rola de spumă este destinată masajului miofascial de relaxare – calmarea și relaxarea mușchilor rigizi și contractati în timpul sau după efectuarea antrenamentului, reducerii durerilor musculare și articulare și nu în ultimul rând, îmbunătățește circulația sângelui și elasticitatea musculaturii.

                           

Fitness foam Roller - rolă din spumă pentru fitness

                     

Utilizarea ei permanentă reduce riscul de accidentare, ajută la recuperarea de după accidentare și pregătește mușchii pentru antrenamentele viitoare, la putere maximă. Fitness Roller, rola de spumă, este concepută în așa fel încât să reziste la o utilizare permanentă și grea, fară a se deteriora. Este fabricată din spumă de înaltă calitate EVA, iar interiorul este din material ABS (polimer acrilonitril, butadienă și stiren), rezistent la deteriorare mecanică. Interiorul solid oferă o construcție masivă cu o durabilitate foarte mare. Rola are formă tipică 3D, care simulează mâna unui maseur – forma plată și lată simulează atingerea palmei, formele lungi și goale simulează atingerea degetelor iar formele mici și tari simulează vârfurile degetelor. Aceste materiale creează un produs foarte rezistent, ideal atât pentru exercițiile zilnice cât și pentru masaj.

Detalii produs
EAN 4050001700009
Cod HS 90191090: -- Ostatné
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului Accesorii
Număr de bucăți pe palet 1 buc.
Număr de bucăți per pachet 1 buc.
Greutate brută 0.66 kg
Lungime 14.00 cm
Lățime 14.00 cm
Înălțime 34.00 cm
Fabricat în China
Categoria principală Role pentru masaj
Alte categorii Altele
Cadouri
Antrenament acasă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Rolă de exerciții Fitness Roller PS-4050 - Power System
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Rolă de exerciții Fitness Roller PS-4050 - Power System
Rating-ul dvs
Culoare Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul