Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine Nitro-Tech Performance - MuscleTech

Producător: muscletech
Evaluarea:
86 %

Nitro-Tech Performance este o proteină din zer ce conţine 30g de proteine, mai ales izolat proteic din zer, concentrat din zer ultra-filtrat şi izolat hidrolizat din zer. Are mai puţin de 1 g de carbohidraţi şi 1,5 g de grăsimi. În plus, conţine 3g de creatină monohidrat, care susţine dezvoltarea masei musculare şi creşte forţa, precum şi aminoacizi liberi - alanină şi taurină.

În stoc
Preţ special   199,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Nitro-Tech Performance: 30 g de proteine din zer, o doză mare de creatină monohidrat şi amininoacizi liberi, totul pentru masa musculară

Nitro-Tech Performance este o proteină din zer ce conţine 30g de proteine, mai ales izolat proteic din zer, concentrat din zer ultra-filtrat şi izolat hidrolizat din zer. Proteina Nitro-Tech ® a fost filtrată cu ajutorul tehnologiei de filtrare Multi-Phase, pentru a obţine mai puţină grăsime, lactoză şi impurităţi. Are mai puţin de 1 g de carbohidraţi şi 1,5 g de grăsimi într-o doză. În plus, conţine 3g de creatină monohidrat, care susţine dezvoltarea masei musculare şi creşte forţa. S-a demonstrat în mai multe studii ştiinţifice că administrarea regulată duce la o îmbunătăţire a bench press-ului cu aprox. 15 kg şi la creşterea masei musculare cu 2,3 kg.

 

proteine Nitro-Tech Performance

 

NITRO-TECH este prima proteină care conţine trei aminoacizi liberi: alanină, glicină şi taurină. Alanina combate distrugerea masei musculare, glicina este un aminoacid important care face parte din multe procese biologice în corp, precum formarea de proteine şi creatină sau susţinerea regenerarii celulare, iar taurina este al doilea aminoacid, care se manifestă cel mai frecvent în corp şi ajută la efectul de pompare.

 

Nitro-Tech Performance şi beneficiile sale

  • proteină din zer prelucrată de o calitate superioară
  • conţine 30 g de proteine
  • conţine 3 g de creatină monohidrat într-o doză
  • conţine aminoacizi în formă liberă
  • îmbunătăţeşte forţa şi performanţa
  • susţine creşterea şi regenerarea masei musculare de calitate
  • susţine activitatea sistemului nervos
  • îmbunătăţeşte performanţa psihică şi fizică

 

 

Ingrediente

Izolat din zer (izolat proteic din zer și izolat hidrolizat), componentă de proteine şi aminoacizi (concentrat din zer [ultrafiltrat], L-valină, L-leucină, L-izoleucină, L-glutamină), arome naturale si artificiale, bucăți de ciocolată Cookie umplute cu cremă-( făină îmbogăţită [făină de grâu, niacină, fier redus, tiamină mononitrat, riboflavină, acid folic], ulei de rapiță și / sau ulei de palmier și / sau ulei de rapiţă și / sau ulei de soia, cacao alcalinizat, sirop de porumb bogat in fructoză, amidon de porumb, compoziţie de copt [bicarbonat de sodiu și / sau fosfat de calciu], sare, lecitină din soia, amestec de gume (celuloză, gumă xantan, caragenan), sucraloză, acesulfam de potasiu.


Mod de administrare

Dizolvaţi 1 cupă în 200 ml de apă rece sau lapte degresat. Administraţi de 2 max. 3 ori zilnic, între mese sau după antrenament.


proteine Nitro-Tech Performance


Tabelul valorilor nutriţionale

Valori per doză1 cupă (44 g)
Calorii160 kcal
Calorii din grăsimi20 kcal
Grăsimi2,5 g
 din care grăsimi saturate1,5 g
Colesterol70 mg
Carbohidraţi4 g
 din care zaharuri1 g
Proteine30 g
Calciu170 mg
Fier0,87 mg
Sodiu140 mg
Nitro-Amino Matrix
L-Leucină3,2 g
L-Izoleucină1,9 g
L-Valină1,8 g
Scientifically Studied Musclebuilder
Creatină monohidrat3 g

 

Atenţie

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu este indicat femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Feriţi de accesul direct al razelor solare. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!

 

Atenţionare alergeni: prelucrat cu ajutorul echipamentelor care prelucrează produse ce conţin lapte, ouă, soia, grâu, crustacee, grăsime de peşte, alune şi arahide.

Recenzii clienți

Proteine Nitro-Tech Performance - MuscleTech

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Nitro-Tech Performance - MuscleTech
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Proteine Nitro-Tech Performance - MuscleTech

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul