Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

NOW Foods Probiotice și enzime digestive

NOW Foods Probiotice și enzime digestive

Probiotice și enzime digestive de la producător NOW Foods - acestea au un efect pozitiv dovedit asupra stării de sănătate a organismului. Priobioticele sunt microorganisme vii ce există în mod natural în microflora intestinală și fac parte dintre bacteriile prietenoase ce sprijină starea sănătate. Există mai multe tipuri, cum ar fi Lactobacillii, Bifidobacteria, Enterococii, Escherichia și Sacharomyces (drojdia). Contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea imunității organismului, nu numai preventiv, ci și în cazul problemelor de sănătate și al infecțiilor. Sprijină digestia, protejează membranele mucoase, prevenind diareea, constipația și poate reduce colesterolul. Enzimele digestive sunt substanțe biologic active, produse de glandele sistemului digestiv, care joacă un rol important în procesul chimic de digestie a alimentelor. Ele lucrează ca și catalizatori organici (acceleratori) care descompun moleculele din alimente (proteine, grăsimi, glucide) in unități mai mici (aminoacizi, acizi grași, glucoză), pe care organismul le poate absorbi.

Mai multe informații despre importanța enzimelor, nu trebuie să rațai articolul ce prezintă tipurile, sursele și importanța lor pentru organism. Dacă vreți să aflași mai multe despre despre importanța probioticelor citiți articolul Probioticele: Importanța bacteriilor benefice pentru imunitatea și sănătatea generală a sportivilor.

vezi mai mult
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Capsule
  Formă
  Amestec
  Etichetele produselor
  Preț
  Preț de la - până la
  Filtrează după
   • Vegetarian (3)
   • Vegan (3)
   • Fără gluten (3)
   • Fără lactoză (3)
   • Bio (4)
   • Fără OMG (2)
   • Fără îndulcitori artificiali (4)
   • Fără ambalaj din plastic (4)
   • Fără aspartam (4)
  1. Super Enzymes - NOW Foods
   Evaluarea:
   100% (4)
   Preţ special   51,90 Lei
  2. Probiotic -10™ - NOW Foods
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special   48,90 Lei
  3. Bromelain 500 mg - NOW Foods
   Evaluarea:
   0% (0)
   Stoc epuizat
  4. Cărbune activ - NOW Foods
   Evaluarea:
   0% (0)
   Stoc epuizat

  4 Produse

  Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne