GIANA Pește

Pește de la producător GIANA - este o categorie care acoperă diverse produse din pește cu durată lungă de valabilitate în diferite forme. Acestea se numără printre cele mai cunoscute surse de proteine și grăsimi sănătoase, cum ar fi acizii grași omega-3, pe care organismul uman nu le poate produce de unul singur. Datorită acestui fapt, acestea sunt o parte indispensabilă a alimentației sportivilor și a tuturor susținătorilor unui stil de viață sănătos. Pe lângă valorile lor nutritive bogate, toate produsele din această categorie se laudă cu un gust excelent.

 Afișați mai multe

Tipuri de pește la conservă

În această categorie, veți găsi cele mai cunoscute produse din pește și fructe de mare, pe care le puteți folosi la prepararea mâncărurilor voastre preferate pentru acasă sau la pachet.

 • Pește în saramură: Aceste produse sunt conservate în saramură pentru a putea savura gustul lor natural. În plus, conțin doar grăsimi naturale, ceea ce cu siguranță va fi apreciat de toți cei care își urmăresc cu atenție aportul caloric. Exemplele includ sardine și ton în saramură.
 • Pește în ulei: Aceste produse conțin puțin mai multe calorii, dar de obicei se laudă cu un gust mai pronunțat, cu un conținut mai mare de grăsimi sănătoase (nesaturate). Cele mai cunoscute produse sunt tonul, sardinele, macroul în ulei de măsline sau ficatul de cod.
 • Salata de pește: Pe lângă pește, salatele conțin legume, cereale sau leguminoase. Acestea au un profil de ingrediente mai complex, ceea ce le face foarte potrivite pentru drumeții sau plimbări. O alegere excelentă este salata mexicană de ton.  

De ce este sănătos să consumați pește?

Consumul de pește sau fructe de mare în mod regulat face parte din principiile de bază ale unei alimentații sănătoase. Acest lucru se datorează faptului că reprezintă cea mai bogată sursă de grăsimi care susțin sănătatea, în special acizii grași omega-3. Acestea joacă o serie de roluri importante în organism și ajută la funcționarea optimă a inimii, creierului și vederii. Cu toate acestea, organismul nostru nu este capabil să le producă de unul singur în cantități suficiente și, prin urmare, este important ca aportul să fie asigurat fie prin alimentație, fie prin suplimente nutritive. Deobicei, experții recomandă consumul de pește de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. În plus, peștele se laudă și cu valori nutriționale excelente, fiind deosebit de ridicat în conținutul de proteine de înaltă calitate și vitamine liposolubile (A, D, E, K).

Cum să includeți peștele în alimentația voastră?

 • Tonul, sardinele și alte tipuri de pește au un gust minunat împreună cu produse de patiserie crocante, pâine de orez sau pâine crocantă.
 • În doar câteva minute, le puteți transforma și într-o cremă tartinabilă delicioasă.
 • În plus, merg perfect în salate, wrap-uri sau boluri poke.
 • Acestea fiind spuse, le puteți folosi și pentru a pregăti rapid o masă caldă complexă în combinație cu cușcuș, bulgur, quinoa, paste sau legume.
 • Nu în ultimul rând, aceste produse vin într-un ambalaj practic, astfel încât să le puteți lua cu voi în călătorii și să aveți mereu la îndemână o sursă rapidă de proteine.
 Afișați mai puțin

7 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (8)
 2. Aveiro (7)
 3. GIANA (7)
 4. Franz Josef Kaiser (7)
Aromă
 1. natural (1)
Gramaj (g)
 1. 185 g (4)
 2. 48 x 185 g (4)
 3. 170 g (2)
 4. 48 x 170 g (2)
 5. 115 g (1)
 6. 12 x 115 g (1)
Formă
 1. Produse Alimentare (7)
Amestec
 1. Mix (5)
 2. Pur (2)
Type of fish
 1. (6)
 2. (1)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (7)
Vegan (7)
Fără gluten (7)
Fără lactoză (7)
BIO (7)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (2)
Fără ambalaj din plastic (7)
Fără aspartam (7)
 1. Cod liver in oil - Giana
  Ficat de cod în suc propriu - Giana
  89%
  89 % (9)
  De la 9,90Lei
 2. Tuna Salad MEXICO - Giana
  Salată de ton Mexico - Giana
  98%
  98 % (11)
  De la 9,90Lei
 3. Tuna Salad TEXAS - Giana
  Salată de ton Texas - Giana
  100%
  100 % (6)
  De la 9,90Lei
 4. Salată de ton Exotic - Giana
  Salată de ton Exotic - Giana
  80%
  80 % (5)
  De la 9,90Lei
 5. Tuna Salad WESTERN - Giana
  Salată de ton Western - Giana
  90%
  90 % (2)
  De la 9,90Lei
 6. Tuna Chunks In Vegetable Oil And Brine - Giana
 7. Bucăți de ton în saramură - Giana
  Bucăți de ton în saramură - Giana
  100%
  100 % (1)
  De la 10,90Lei

7 Produse