Amix Proteine pentru creșterea masei musculare

Proteine pentru creșterea masei musculare de la producător Amix - includ surse concentrate de proteine care vor ajuta la realimentarea organismului cu acest macronutrient esențial în dezvoltarea masei musculare. În funcție de nivelul de activitate fizică zilnică, pentru fiecare persoană se recomandă un aport de 1.2 - 2 g de proteine pe kilogram de greutate corporală pe zi. În anumite cazuri, cum ar fi atunci când încercați să maximizați dezvoltarea masei musculare, doza recomandată crește la aproximativ 2.4 g de proteine pe kilogram de greutate corporală. Pentru unele persoane, administrarea acestei cantități de proteine din dieta regulată se poate dovedi puțin mai dificilă, motiv pentru care suplimentele proteice reprezintă instrumentul ideal pentru facilitarea aportului necesar. 

Un supliment proteic poate ajuta la optimizarea aportului de proteine când dieta variată de zi cu zi nu atinge necesarul zilnic de proteine pentru organism. Este ideal de folosit, în special după antrenament, sub formă de băutură, care va ajuta organismul la regenerarea, întărirea și dezvoltarea țesutului muscular deteriorat în timpul activității fizice solicitante. Îl puteți adăuga și în preparate pentru a crea delicii complexe din punct de vedere nutrițional, care oferă proteine suplimentare și satisfac eficient stomacul.

În general, suplimentele proteice pentru dezvoltarea maximă a masei musculare au la bază proteine din zer, care au un spectru de aminoacizi benefic. Excelează în special în conținutul mare de aminoacizi esențiali (EAA), inclusiv leucină, care are un potențial anabolic ridicat. În plus, aceste produse conțin alte ingrediente care adaugă o susținere suplimentară a eforturilor depuse pentru dezvoltarea maximă a masei musculare. Acestea includ vitamine și minerale esențiale pentru menținerea funcționării optime a metabolismului, a sistemului nervos, precum și a mușchilor. În plus, conțin creatină monohidrat, care poate ajuta la îmbunătățirea performanței în timpul intervalelor scurte de antrenament. Nu în cele din urmă, categoria include și compuși creați special pentru îmbunătățirea siguranței sanguine, cum ar fi l-citrulina sau l-arginina, care vor îmbunătăți eficiența antrenamentului, ajutându-vă să dați tot ce aveți mai bun la fiecare antrenament.

 Afișați mai multe

Cine beneficiază cel mai mult de pudrele proteice pentru dezvoltarea masei musculare?

 • Sportivii care doresc să stimuleze regenerarea masei musculare.
 • Sportivii de forță care se concentrează pe dezvoltarea masei musculare.
 • Oricine dorește să crească aportul proteic pentru a facilita pierderea în greutate
 • Persoanele care se recuperează după un accident.
 • Oricine dorește să ofere organismului o sursă concretă de proteine de înaltă calitate.

Care este doza recomandată de pudră proteică pentru dezvoltarea masei musculare?

În cazul suplimentelor proteice din zer, se recomandă de regulă o doză de 0.25 - 0.3 g pe kg de greutate corporală. Dacă nu vă doriți să scoateți calculatorul de fiecare dată, nu este nimic rău în administrarea a 20 - 40 g de produs. This corresponds to a roughly topped 30 g measuring scoop. Aceasta corespunde unei cupe de 30g mai mult sau mai puțin pline. Limita superioară de 40 g de aport proteic va fi apreciată în special de sportivii care au avut un antrenament de forță full body, care duce la o cerere mai mare de proteine.

Cum se administrează pudra proteică pentru dezvoltarea masei musculare?

 • Metoda obișnuită de a folosi un izolat proteic este să-l amestecați cu apă sau lapte, creând un shake delicios care poate fi consumat oricând pe parcursul zilei.
 • Poate fi adăugată și în smoothie sau cafea, îmbogățind cu ușurință aceste băuturi cu proteinele necesare. 

Ați dori să aflați mai multe despre suplimentele proteice și cum să alegeți corect dintr-o gamă largă disponibilă? Dacă da, nu ratați articolul nostru Cum să alegeți proteinele potrivite pentru pierderea în greutate sau pentru dezvoltarea masei musculare?

 Afișați mai puțin

4 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (5)
 2. Amix (4)
 3. Optimum Nutrition (2)
 4. BSN (2)
 5. Applied Nutrition (2)
 6. Megabol (1)
 7. PVL (1)
 8. MuscleTech (1)
 9. Stacker2 (1)
Aromă
 1. ciocolată (3)
 2. fructe de pădure (2)
 3. căpșuni (2)
 4. vanilie (2)
 5. banană (1)
 6. biscuiți & cremă (1)
 7. căpșuni - banane (1)
 8. vanilie - cireșe (1)
 9. vanilie-lime (1)
 10. fructe de pădure (1)
Gramaj (g)
 1. 2200 g (3)
 2. 1000 g (1)
 3. 2300 g (1)
Formă
 1. Pudră (4)
Amestec
 1. Mix (4)
Metoda de prelucrare a proteinelor
 1. Concentrat (2)
 2. Hidrolizat (1)
 3. Prelucrare diferită (1)
Sursă proteică
 1. Zer (3)
 2. Carne de vită (1)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (3)
Vegan (4)
Fără gluten (3)
Fără lactoză (4)
BIO (4)
Fără OMG (4)
Fără îndulcitori artificiali (4)
Fără ambalaj din plastic (4)
Fără aspartam (4)
 1. Anabolic Monster Beef - Amix
  Anabolic Monster Beef - Amix
  86%
  86 % (114)
  De la 134,90Lei
 2. Anabolic Monster Whey 2000 g
  Anabolic Monster Whey - Amix
  96%
  96 % (5)
  331,90Lei
 3. Anabolic Masster - Amix
  Anabolic Masster - Amix
  84%
  84 % (26)
  248,90Lei
 4. Pudra proteică Whey-Pro Fusion
  Whey-Pro Fusion - Amix
  97%
  97 % (48)
  285,90Lei

4 Produse