Universal nutrition Multivitamine

Multivitamine de la producător Universal nutrition - este o categorie de suplimente complexe ce conțin nutrienți esențiali. În cele mai multe cazuri, organismul uman nu este capabil să le producă în cantități suficiente și, prin urmare, este important să suplimentați aportul acestora în mod regulat. Principalele ingrediente ce compun suplimentele multivitamine sunt, desigur, vitaminele. Acestea sunt implicate în toate procesele metabolice, iar aportul lor optim este absolut esențial pentru buna funcționare a întregului organism. Vitaminele au rol, spre exemplu, în creșterea, regenerarea, digestia și producția de energie din aportul de nutrienți, au un impact asupra sistemului nervos și imunitar, precum și asupra altor procese esențiale.

Aportul de vitamine ar trebui să varieze de obicei între zeci de miligrame sau doar câteva micrograme pe zi. Cantitatea de care are nevoie corpul uman depinde de sex, vârstă, aportul de energie, nivelul de activitate, gradul de stres și o serie de alți factori. Prin urmare, suplimentele cu multivitamine sunt adesea concepute pentru anumite grupuri de oameni pentru a le satisface nevoile. De obicei, acestea sunt împărțite în funcție de sex, care apoi dictează cantitatea de vitamine utilizate, precum și conținutul altor ingrediente.

 • În suplimentele multivitamine pentru femei, precum Vita Pink Multivitamin, puteți găsi și acid hialuronic, care este asociat cu efecte benefice asupra aspectului pielii. Cu toate acestea, conține și o selecție de minerale, cum ar fi zincul, care susțin sănătatea părului, a unghiilor și a pielii. În plus, susține și funcțiile de reproducere.
 • Pentru bărbați, avem în oferta noastră Men's Essentials Multivitamin. Acesta este îmbogățit cu enzime digestive și nootropice, care sunt substanțe folosite pentru a susține memoria, capacitatea de învățare și atenția. În plus, profilul său de ingrediente conține și extracte de plante și antioxidanți puternici care luptă împotriva stresului oxidativ.
 • Acestea fiind spuse, dacă vreți tot ce este mai bun din ambele lumi sub forma unei multivitamine pentru bărbați și femei, nu ratați Multivitamine Vitality Complex, care conține toți nutrienții importanți. Cu toate acestea, Multivitaminele Lipozomale sunt, de asemenea, o alegere excelentă, care se remarcă prin rata ridicată de absorbție și utilizare.
 • Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani, există multivitamină sub formă de tablete masticabile cu o aromă delicioasă de fructe.

În această categorie veți găsi toate vitaminele necesare pentru copii, adulți, sportivi, persoane sedentare și pentru toți cei care își doresc să-și susțină sănătatea și vitalitatea. Dacă doriți să aflați mai multe despre vitamine, tipurile lor, funcție, aportul zilnic recomandat sau simptomele deficienței și toxicității vitaminelor, nu uitați să consultați articolul nostru intitulat: Ghidul complet pentru vitamine: ce rol au acestea, cum să depistați deficiența lor și cât să consumați?

În cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru a alege cele mai bune multivitamine, citiți următorul articol: Chiar aveți nevoie să luați multivitamine?

Afișați mai multe

4 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. GymBeam (12)
 2. Universal Nutrition (4)
 3. The Protein Works (3)
 4. NOW Foods (3)
 5. Optimum Nutrition (2)
 6. OstroVit (2)
 7. Reflex Nutrition (2)
 8. Goldfield (1)
 9. PVL (1)
 10. ActivLab (1)
 11. BeastPink (1)
 12. PRO!BRANDS (1)
 13. Bodylab24 (1)
Aromă
 1. fără aromă (2)
 2. cireșe & fructe de pădure (1)
 3. portocală (1)
Gramaj (g)
 1. 312 g (1)
 2. 342 g (1)
Tablete
 1. 30 pachete (1)
 2. 44 pachete (1)
 3. 100 tab. (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Formă
 1. Tablete (3)
 2. Pudră (1)
Amestec
 1. Mix (4)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (3)
Vegan (4)
Fără gluten (3)
Fără lactoză (4)
BIO (4)
Fără OMG (4)
Fără îndulcitori artificiali (3)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (4)
 1. Animal Pak 44
  Animal Pak - Universal Nutrition
  97%
  97 % (50)
  219,90Lei
 2. Animal Pak Powder - Universal Nutrition
  Animal Pak Powder - Universal Nutrition
  94%
  94 % (18)
  225,90Lei
 3. Daily Formula - Universal Nutrition
  Daily Formula - Universal Nutrition
  93%
  93 % (13)
  52,90Lei
 4. Animal Immune Pak - Universal Nutrition

4 Produse