Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
96 %

Mega Daily One Plus este o formulă cu un conţinut complet de multivitamine şi minerale, care conţine 25 de substanţe eficiente, precum vitamina C, vitamina A, complex de vitamine B şi substanţe minerale esenţiale precum magneziu, seleniu şi zinc. În afară de susţinerea sistemului imunitar, scade nivelul de colesterol şi tensiunea arterială, si de asemenea, contribuie la sănătatea oaselor şi a dinţilor. Are efecte anti-inflamatorii şi susţine sinteza aminoacizilor.

Stoc epuizat
Preț estimat 37,90 Lei

Mega Daily One Plus - multivitamine şi multiminerale cu un conţinut de 25 de substanţe benefice sănătăţii generale şi imunităţii

Mega Daily One Plus, formulă cu un conţinut complet de multivitamine şi minerale, a fost concepută pentru o administrare zilnică. Conţine 25 de substanţe eficiente! Este remarcabilă datorită conţinutului ridicat de vitamina C, vitamina Acomplexului de vitamine B, cât şi prin substanţelor minerale esenţiale precum magneziul, seleniul şi zincul. Asigură furnizarea de agenți lipotropici care joacă un rol important în arderea grăsimilor în organism. Conţine şi extracte importante din plante precum rutin, hesperidina și bioflavonoidele din citrice. Hesperidina poate reduce colesterolul și tensiunea arterială, si de asemenea, are efecte anti-inflamatorii moderate si este un antioxidant puternic. Rutina reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge, întărirea vaselor de sânge, și are de asemenea, efecte anti-inflamatorii. Bioflavonoide citrice pot crește efectul vitaminei C în celule și se caracterizează prin efecte anti-alergice moderate.


Mega Daily One Plus scitec


Vitamina C contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar, de asemenea, la eliminarea oboselii și a senzației de epuizare a energiei. Pe lângă acesta, ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, în timpul și după antrenamente intense (acest efect pozitiv poate fi realizat la 200 mg aport de vitamina C, doza zilnică recomandată). Vitamina B2 contribuie la vederea normală și la menținerea stării normale de celule roșii din sânge. Folatul contribuie la sinteza normală de aminoacizi. Mega Daily One Plus asigură 240 la sută din valorile referenţiale a consumului de vitamina D3! Vitamina D contribuie la funcționarea normală a mușchilor și a sistemului imunitar, și, de asemenea, la absorbţia/eficienţa normală de potasiu și fosfor.

 

Zincul contribuie la fertilitatea normală, la procesul de reproducere și menținerea nivelurilor optime de testosteron în sânge și, de asemenea, la metabolismul normal de macronutrienți. Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos: neurotransmisie și contracție musculară, inclusiv a inimii, la sinteza normală a proteinelor și, de asemenea, la mențierea stării normale a oaselor și a dinților. Seleniul contribuie la formarea normală a spermei, funcţionarea normală a glandei tiroide, de asemenea, la menținerea sănatatii părului și a unghiilor.

  Mega Daily One Plus scitec

 

Mega Daily One Plus şi beneficiile sale

  • complex de vitamine şi minerale
  • susţine sistemul imunitar
  • elimină oboseala şi senzaţia de epuizare
  • susţine sinteza aminoacizilor
  • contribuie la funcţionarea normală a masei musculare
  • optimizează nivelul de testosteron
  • contribuie la sănătatea oaselor şi a dinţilor
  • ajută la arderea grăsimilor
  • scade nivelul de colesterol şi tensiunea arterială

 

Mod de administrare

Administraţi 1-2 pastile zilnic, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichide.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (2 caps)
Vitamina A2808 mcg
Vitamina B1 (Tiamină)40 mg
Vitamina B2 (Riboflavină)48 mg
Vitamina B3 (Niacină)50 mg
Vitamina B5 (Acid pantotenic)49 mg
Vitamina B6 (Piridoxină)50 mg
Vitamina B7 (Biotină)200 mcg
Vitamina B9 (Acid folic)400 mcg
Vitamina B12100 mcg
Vitamina C250 mg
Vitamina D12,5 mcg
Vitamina E185 mg
Calciu198 mg
Magneziu100 mg
Fier13 mg
Zinc10 mg
Mangan4,9 mg
Cupru1,5 mg
Iod150 mcg
Seleniu50 mcg
Molibden10 mcg
Rutin28 mg
Hesperidină12 mg
Inozitol10 mg
Colină9,7 mg

 

Ingrediente

Carbonat de calciu, DL-alfa-tocoferol, acid ascorbic, oxid de magneziu, piridoxină HCl, D-pantotenat de calciu, tiamina mononitrat, riboflavina, nicotinamida, fumarat feros, rutin, sulfat de zinc monohidrat, bitartrat de colină, acetat de vitamina A, D-biotina, stearan de magneziu, sulfat de mangan monohidrat, selenit de sodiu, hesperidina, inozitol, cianocobalamina, sulfatul de cupru pentahidrat, colecalciferol, acid folic, iodură de potasiu, fosfat diacid de sodiu, gelatină(capsule).

 

Atenţie

Informaţii suplimentare despre produs: Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros, fără accesul razelor solare directe şi fără accesul copiilor. Termenul de valabilitate este marcat pe ambalaj (EXP, luna, anul). Produsul este prelucrat în spaţii unde se prelucrează lapte, soia, albuş de ou şi arahide. Înainte de administrare consultaţi-vă cu medicul dvs. Doza zilnică recomandată trebuie respectată şi nu poate fi depăşită. Produsul nu poate înlocui alimentaţia diversificată echilibrată.

Recenzii clienți

Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
5999100000339
Grup de arome
natural
Înălțime
14.00 cm
Lățime
10.00 cm
Lungime
10.00 cm
Greutate brută
0.22 kg
Capsule
120 caps.
Cod HS
21069092
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Capsule
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul