Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition

Evaluarea:
96 % of 100
96 % (6)
Producător: Scitec Nutrition

Mega Daily One Plus este o formulă cu un conţinut complet de multivitamine şi minerale, care conţine 25 de substanţe eficiente, precum vitamina C, vitamina A, complex de vitamine B şi substanţe minerale esenţiale precum magneziu, seleniu şi zinc. În afară de susţinerea sistemului imunitar, scade nivelul de colesterol şi tensiunea arterială, si de asemenea, contribuie la sănătatea oaselor şi a dinţilor. Are efecte anti-inflamatorii şi susţine sinteza aminoacizilor.

Indisponibil pe termen lung

Mega Daily One Plus - multivitamine şi multiminerale cu un conţinut de 25 de substanţe benefice sănătăţii generale şi imunităţii

Mega Daily One Plus, formulă cu un conţinut complet de multivitamine şi minerale, a fost concepută pentru o administrare zilnică. Conţine 25 de substanţe eficiente! Este remarcabilă datorită conţinutului ridicat de vitamina C, vitamina Acomplexului de vitamine B, cât şi prin substanţelor minerale esenţiale precum magneziul, seleniul şi zincul. Asigură furnizarea de agenți lipotropici care joacă un rol important în arderea grăsimilor în organism. Conţine şi extracte importante din plante precum rutin, hesperidina și bioflavonoidele din citrice. Hesperidina poate reduce colesterolul și tensiunea arterială, si de asemenea, are efecte anti-inflamatorii moderate si este un antioxidant puternic. Rutina reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge, întărirea vaselor de sânge, și are de asemenea, efecte anti-inflamatorii. Bioflavonoide citrice pot crește efectul vitaminei C în celule și se caracterizează prin efecte anti-alergice moderate.


Mega Daily One Plus scitec


Vitamina C contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar, de asemenea, la eliminarea oboselii și a senzației de epuizare a energiei. Pe lângă acesta, ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, în timpul și după antrenamente intense (acest efect pozitiv poate fi realizat la 200 mg aport de vitamina C, doza zilnică recomandată). Vitamina B2 contribuie la vederea normală și la menținerea stării normale de celule roșii din sânge. Folatul contribuie la sinteza normală de aminoacizi. Mega Daily One Plus asigură 240 la sută din valorile referenţiale a consumului de vitamina D3! Vitamina D contribuie la funcționarea normală a mușchilor și a sistemului imunitar, și, de asemenea, la absorbţia/eficienţa normală de potasiu și fosfor.

 

Zincul contribuie la fertilitatea normală, la procesul de reproducere și menținerea nivelurilor optime de testosteron în sânge și, de asemenea, la metabolismul normal de macronutrienți. Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos: neurotransmisie și contracție musculară, inclusiv a inimii, la sinteza normală a proteinelor și, de asemenea, la mențierea stării normale a oaselor și a dinților. Seleniul contribuie la formarea normală a spermei, funcţionarea normală a glandei tiroide, de asemenea, la menținerea sănatatii părului și a unghiilor.

 Mega Daily One Plus scitec

 

Mega Daily One Plus şi beneficiile sale

  • complex de vitamine şi minerale
  • susţine sistemul imunitar
  • elimină oboseala şi senzaţia de epuizare
  • susţine sinteza aminoacizilor
  • contribuie la funcţionarea normală a masei musculare
  • optimizează nivelul de testosteron
  • contribuie la sănătatea oaselor şi a dinţilor
  • ajută la arderea grăsimilor
  • scade nivelul de colesterol şi tensiunea arterială

 

Mod de administrare

Administraţi 1-2 pastile zilnic, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichide.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (2 caps)
Vitamina A 2808 mcg
Vitamina B1 (Tiamină) 40 mg
Vitamina B2 (Riboflavină) 48 mg
Vitamina B3 (Niacină) 50 mg
Vitamina B5 (Acid pantotenic) 49 mg
Vitamina B6 (Piridoxină) 50 mg
Vitamina B7 (Biotină) 200 mcg
Vitamina B9 (Acid folic) 400 mcg
Vitamina B12 100 mcg
Vitamina C 250 mg
Vitamina D 12,5 mcg
Vitamina E 185 mg
Calciu 198 mg
Magneziu 100 mg
Fier 13 mg
Zinc 10 mg
Mangan 4,9 mg
Cupru 1,5 mg
Iod 150 mcg
Seleniu 50 mcg
Molibden 10 mcg
Rutin 28 mg
Hesperidină 12 mg
Inozitol 10 mg
Colină 9,7 mg

 

Ingrediente

Carbonat de calciu, DL-alfa-tocoferol, acid ascorbic, oxid de magneziu, piridoxină HCl, D-pantotenat de calciu, tiamina mononitrat, riboflavina, nicotinamida, fumarat feros, rutin, sulfat de zinc monohidrat, bitartrat de colină, acetat de vitamina A, D-biotina, stearan de magneziu, sulfat de mangan monohidrat, selenit de sodiu, hesperidina, inozitol, cianocobalamina, sulfatul de cupru pentahidrat, colecalciferol, acid folic, iodură de potasiu, fosfat diacid de sodiu, gelatină(capsule).

 

Atenţie

Informaţii suplimentare despre produs: Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros, fără accesul razelor solare directe şi fără accesul copiilor. Termenul de valabilitate este marcat pe ambalaj (EXP, luna, anul). Produsul este prelucrat în spaţii unde se prelucrează lapte, soia, albuş de ou şi arahide. Înainte de administrare consultaţi-vă cu medicul dvs. Doza zilnică recomandată trebuie respectată şi nu poate fi depăşită. Produsul nu poate înlocui alimentaţia diversificată echilibrată.

Detalii produs
EAN 5999100000339
Vegan Nu
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără OMG Nu
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Nu
Amestec Mix
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Formă Capsule
Înălțime 14.00 cm
Lățime 10.00 cm
Lungime 10.00 cm
Greutate brută 0.22 kg
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Distribuitor Scitec Nutrition s.r.o, A.Sipossa 9, 93601 Šahy, Slovakia
Capsule 120 caps.
Categoria principală Multivitamine
Alte categorii Vitamine
Multiminerale
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Capsule Evaluarea Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul