Mănuși de neopren MAXGRIP Neoprene Wraps - MADMAX

0%
0% (0)
Producător: MADMAX

Mănușile de neopren MAXGRIP Neoprene Wraps sunt mănuși unice pentru antrenament, care asigură o priză mai bună. Căptușeala moale de pe partea interioară a mănușilor vă protejează mâinile de frecare, bătături și răni. Partea inferioară a mănușilor este fabricată dintr-un material unic anti-alunecare, prin care se oferă o priză mai fermă și mai sigură.

Stoc epuizat
Preț estimat 62,90Lei

Mănuși de neopren MAXGRIP Neoprene Wraps - mănuși unice pe care să le purtați la antrenamente, fabricate dintr-un material aderent, pentru îmbunătățirea prizei

MAXGRIP Neoprene Wraps sunt mănuși deosebite, rezistente, pentru antrenament, concepute pentru a asigura o priză mai bună. Pe interiorul mănușilor se află o căptușeală moale, ușoară pentru a vă proteja mâinile de bătături, frecare sau răni. Partea inferioară a mănușilor este anti-alunecare, ceea ce oferă o priză mai fermă. Neoprenul din care sunt fabricate mănușile asigură absorbție maximă a umezelii și elimină transpirația în timp ce vă antrenați. Mărimea mănușilor este universală. Ambalajul conține 2 bucăți.

Detalii produs
Categorie principală Mănuși pentru fitness
Fabricat în EU
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria legală a produsului Accesorii
Recenzii clienți Mănuși de neopren MAXGRIP Neoprene Wraps - MADMAX
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mănuși de neopren MAXGRIP Neoprene Wraps - MADMAX
Rating-ul dvs
Culoare Preț Preţ special În stoc
verde 74,90Lei 62,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul