Man Power Package - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam

Pachetul conține: True Whey 1 kg Chocolate, ProAmino Mango Maracuja, Geantă sport Profi Black, Flacon Sport Bottle Grey și un Voucher în valoare de 100 LEI.

Indisponibil pe termen lung

Man Power package  - un pachet cu proteine, aminoacizi, geantă sport, flacon și voucher

Pachetul conține: True Whey 1 kg Chocolate, ProAmino Mango Maracuja, Geantă sport Profi Black, Flacon Sport Bottle Grey și un Voucher în valoare de 100 LEI.

    

Proteina TrueWhey este un supliment proteic 100% din zer, obținut prin metoda Cross Filtration Method (CFM) - una dintre cele mai bune metode de prelucrare. Are o proporție ridicată de proteine, BCAA, spumare redusă, o dizolvabilitate și absorbție ridicată și un gust excelent. Acest supliment are un profil excelent de aminoacizi și conține până la 8% leucină - cel mai eficient aminoacid BCAA cu efecte anabolice puternice. Nu îngreunează digestia și poate fi consumat și de către începători.

ProAMINO este un complex inovator de aminoacizi, 6 vitamine și cu formula green energy din extract de ceai verde, cafea verde și cafeină. Acest complex conține până la 10,6 grame de aminoacizi, din care 4 grame BCAA fermentate, care contribuie la creșterea eficientă a masei musculare și protejează fibrele musculare. În plus, acest complex este o sursă de energie și ajută în procesul de ardere a grăsimilor.. 

      

Man Power Package - GymBeam

   

Geanta sport Profi Black de culoare neagră este o geantă ideală pentru sala de fitness cu dimensiuni de 61x31x32 cm și cu suficient spațiu. În această geantă încape absolut tot ce aveți nevoie începând de la prosop, îmbrăcăminte pentru fitness până la suplimentele nutritive. În plus, este dotată cu 2 buzunare laterale, în care puteți pune îmbrăcămintea transpirată. Cureaua de umăr este întărită și reglabilă.

Flaconul Sport Bottle Grey are o capacitate de 1000 ml, iar astfel veți putea respecta regimul vostru de hidratare. Este rezistentă la șocuri mecanice, este ușoară și nu lasă urme de miros. Este fabricată dintr-un material de înaltă calitate fără BPA potrivită atât pentru băuturi calde, cât și pentru cele reci. Are o gură de scurgere mai largă, se bea foarte lejer din ea, dar acest lucru ajută și la întreținere. Capacul este atașat de sticlă și astfel veți scăpa de grija că îl veți pierde.

           

Atenție

Acest pachet conține suplimente alimentare. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Produsul nu poate înlocui un regim alimentar variat și echilibrat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Detalii produs
EAN 9000004011065
Cod HS 01012990: --- Ostatné
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Categoria principală Cadouri pentru întreaga familie
Alte categorii Cadouri
Cadouri pentru el

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Man Power Package - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Man Power Package - GymBeam
Rating-ul dvs
Gramaj Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul